SEX ORAL?

Pagina 1 din 1
1

mada

Newbie
6 mesaje

SEX ORAL?

scris pe 2 mar 2005 21:13 de mada

IMI PLACE FOARTE MULT SA FAC SEX ORAL SI SA INGHIT SPERMA...POT RISCA SA IAU VREO BOALA CU TRANSMITERE SEXUALA?

MADA
sus

.izgltvfrzei

Guest

Re: SEX ORAL?

scris pe 2 mar 2005 21:34 de .izgltvfrzei

IMI PLACE FOARTE MULT SA FAC SEX ORAL SI SA INGHIT SPERMA...POT RISCA SA IAU VREO BOALA CU TRANSMITERE SEXUALA?

Da teoretic poti sa iei orice boala cu transmitere sexuala;
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 2 mar 2005 21:56 de duran

nu draga !!!! poti doar sa ramai grea

Come on, make my day!
sus

Rapier

Guest

Re: Re: SEX ORAL?

scris pe 2 mar 2005 22:01 de Rapier

nu draga !!!! poti doar sa ramai grea

io stiam ceva de raie..
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 2 mar 2005 22:16 de Infector

...sarut-mana pt masa

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 3 mar 2005 00:29 de Nekunoskuta

Teoretic da, practic sunt sanse destul de mici. Daca ai un partener stabil ar trebui sa va faceti amandoi teste medicale sa vedeti daca aveti vreo problema. Daca nu ai un partener stabil ai grija sa nu ai vreo rana in gura sa nu ia contact sperma lui cu sangele tau.

Nimic...
sus

Ymir

Junior member
11 mesaje

scris pe 3 mar 2005 00:31 de Ymir

bai..fiti ma seriosi ce dreaq la intrebarea fetei. Mada, nu se intampla nimic daca inghiti sperma, nu ramai insarcinata (acidul gastric distruge spermatozoizii) dar se pot transmite boli cu transmitere sexuala. Da`, pan`la urma, ori ca faci sex normal sau oral si iei BTS e tot aia..
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: SEX ORAL?

scris pe 3 mar 2005 00:57 de Nekunoskuta

nu ramai insarcinata (acidul gastric distruge spermatozoizii)

WHAT?????????????????
Ce mai conteaza cine distruge ce, oricum nu sunt pe calea ce buna pt a ramane insarcinata.

Nimic...
sus

Ymir

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: SEX ORAL?

scris pe 3 mar 2005 01:02 de Ymir

WHAT?????????????????
Ce mai conteaza cine distruge ce, oricum nu sunt pe calea ce buna pt a ramane insarcinata.

Huh?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: SEX ORAL?

scris pe 3 mar 2005 01:08 de Nekunoskuta

Huh?

Tu ii ziceai fetei ca nu ramane insarcinata si ca explicatie spuneai ca acidul gastric distruge spermatozoizii, nu? Pai explicatia logica si normala e una si tare simpla...sperma se afla in gura, nu in vagin. Intelesu-m-ai?

Nimic...
sus

OkiVerzi

Senior member
118 mesaje

scris pe 4 mar 2005 07:32 de OkiVerzi

bai..fiti ma seriosi ce dreaq la intrebarea fetei. Mada, nu se intampla nimic daca inghiti sperma, nu ramai insarcinata (acidul gastric distruge spermatozoizii) dar se pot transmite boli cu transmitere sexuala. Da`, pan`la urma, ori ca faci sex normal sau oral si iei BTS e tot aia..

Inca unul care o sa faca copii in eprubeta... natura asta chiar nu a fost explicita.... cum draq sa iti pui problema daca acidul gastric distruge sperma...

Love is a feeling, sex is a game. Just for a minute forget the feeling, just play the game!!
sus

mada

Newbie
6 mesaje

scris pe 4 mar 2005 23:11 de mada

dar practic?/ quote]

MADA
sus

mada

Newbie
6 mesaje

scris pe 4 mar 2005 23:12 de mada

fi si tu mai explicit sunt blona...
...sarut-mana pt masa

MADA
sus

mada

Newbie
6 mesaje

scris pe 4 mar 2005 23:16 de mada

mersi pt cel mai sincer rapuns...din pacate am mai multi parteneri...si imi mai sangereaza din cand in cand gingiile cand ma spal pe dinti

Teoretic da, practic sunt sanse destul de mici. Daca ai un partener stabil ar trebui sa va faceti amandoi teste medicale sa vedeti daca aveti vreo problema. Daca nu ai un partener stabil ai grija sa nu ai vreo rana in gura sa nu ia contact sperma lui cu sangele tau.

MADA
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 4 mar 2005 23:16 de Nekunoskuta

dar practic?/ quote]

Reciteste raspunsul meu de mai sus...cu mai multa atentie.

Nimic...
sus

mada

Newbie
6 mesaje

scris pe 4 mar 2005 23:17 de mada

la cl mormal te mai poti proteja cel oral nu-mi plce a-l fa cu potectie...ce boli se pot contacta? bai..fiti ma seriosi ce dreaq la intrebarea fetei. Mada, nu se intampla nimic daca inghiti sperma, nu ramai insarcinata (acidul gastric distruge spermatozoizii) dar se pot transmite boli cu transmitere sexuala. Da`, pan`la urma, ori ca faci sex normal sau oral si iei BTS e tot aia..

MADA
sus

gaby211

Junior member
44 mesaje

scris pe 4 mar 2005 23:26 de gaby211

SE VEDE

Salutare la toata lumea!!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: SEX ORAL?

scris pe 5 mar 2005 00:15 de Nekunoskuta

Nu o sa-ti fac teorie de genul nu e bine ca ai mai multi parteneri, etc...e treaba ta ce faci insa pe primul loc trebuie sa fie sanatatea ta. Bolile pe care le poti contacta sunt (si sper sa nu ma insel) aproape toate transmisibile sexual pentru ca e vorba de transmiterea prin contactul fluidelor corporale (secretii vaginale, sperma, sange). Daca zici ca-ti sangereaza gingiile incearca sa nu te speli pe dinti inainte ca sa nu ai vreo rana. In rest stai linistita, exista o posibilitate extrem de mica sa patesti ceva.

Nimic...
sus

LuiGiano

Newbie
3 mesaje

scris pe 5 mar 2005 13:24 de LuiGiano

Asa cum au mai scris alti colegi/e de forum, se pot transmite anumite boli (sarcina nu este o boala) dar este bine sa ai un partener stabil...

Ai ridicat femeia pana`n cer?tine`o cu o mana si cu cealalta ajut`o sa cada...
sus

Cata

Guest

scris pe 5 mar 2005 14:05 de Cata

Nu mi-am imaginat ca vreo femeie poate sa recunoasca asta. Interesant!
sus

Seth

Junior member
16 mesaje

scris pe 7 mar 2005 08:54 de Seth

Asa cum au mai scris alti colegi/e de forum, se pot transmite anumite boli (sarcina nu este o boala) dar este bine sa ai un partener stabil...

Imi place completarea "sarcina nu este o boala". Ti-a venit pur si simplu sa scrii asta sau te-ai si gandit? Genial!

"Nu cred in Om, in Dumnezeu sau in Diavol.Urasc toata aceasta omenire blestemata, inclusiv pe mine insumi" - Carl Panzram
sus

mada

Newbie
6 mesaje

scris pe 8 mar 2005 13:01 de mada

ce controverse am provocat...

MADA
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 mar 2005 13:22 de ExoticDream

DA, poti sa iei o gramada de BTSuri!
Intr-un top al activitatilor sexuale cu risc in procopsirea cu astfel de "minuni", pe primul loc se afla sexul anal si vaginal, urmate pe locul doi de sexul oral. Exista metode de protectie pentru fiecare activitate in parte, asa ca, daca nu iti cunosti suficient de bine partenerul, te sfatuiesc sa nu iti asumi riscul, protejeaza-te, o placere ca asta se poate plati scump!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 10 mar 2005 00:50 de Necunoscut

din ce oras esti??? cum dau de tine?
sus

andrei

Guest

scris pe 10 mar 2005 19:27 de andrei

ma esti tare. tot asa zic si eu
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 10 mar 2005 19:29 de YLoveCamelia

din ce oras esti??? cum dau de tine?

esti foarte tare. clar

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

scris pe 11 mar 2005 10:29 de Necunoscut

esti foarte tare. clar

Intotdeauna am fost tare.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

32 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online