Sexul anal

Pagina 1 din 2
1   2   »

anonimul01

Junior member
12 mesaje

Sexul anal

scris pe 8 nov 2009 21:26 de anonimul01

Buna.Am o intrebare ,sexul anal neprotejat are vreo sansa sa dea nastere la bebe ceva ? Ce as putea sa folosesc pe post de "lubrifiant" ,ca mi-e cam rusine sa merg sa cumpar lubrifiant original :">
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Sexul anal

scris pe 8 nov 2009 22:24 de McLove

Buna.Am o intrebare ,sexul anal neprotejat are vreo sansa sa dea nastere la bebe ceva ? Ce as putea sa folosesc pe post de "lubrifiant" ,ca mi-e cam rusine sa merg sa cumpar lubrifiant original :">

da, fata ramane insarcinata, iese copilu' si toata lumea e fericita!
Biologie!?!? Cu ce ti-am gresit?

Lubrifiant original: adidas, nike, puma la juma' de pret! [mass]

Lubrifiant - ulei

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

anonimul01

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Sexul anal

scris pe 8 nov 2009 22:41 de anonimul01

da, fata ramane insarcinata, iese copilu' si toata lumea e fericita!
Biologie!?!? Cu ce ti-am gresit?

Lubrifiant original: adidas, nike, puma la juma' de pret! [mass]

Lubrifiant - ulei

da ,ok,ma asteptam la un raspuns de om smecher ...

ramane sau nu ? ori da ori ba si gata.

si daca tu zici ca lubrifiant = ulei ,merge uleiul Ulvex ? bunica ? de floarea soarelui sau de masline ? GRESIT,nu cred ca poti folosi asa ceva la ce ziceam eu mai devreme...altceva...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 8 nov 2009 22:47 de baby

eu am auzit la o fosta colega ca folosea CREMA DE GALBENELE!!!!!!!

Frateeee!!!

daca folosesti tot felul de tampenii...ai sa fii mai ceva ca un plafar

Mergi si cumpara durex si gata! lasa rusinea!
nu va complicati cu uleiuri si creme sau cine stie ce idei va mai vin

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 8 nov 2009 22:50 de McLove

da ,ok,ma asteptam la un raspuns de om smecher ...

ramane sau nu ? ori da ori ba si gata.

si daca tu zici ca lubrifiant = ulei ,merge uleiul Ulvex ? bunica ? de floarea soarelui sau de masline ? GRESIT,nu cred ca poti folosi asa ceva la ce ziceam eu mai devreme...altceva...

uleiul natural ce are?

PS: nu, nu ramane insarcinata dupa sex anal.

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 8 nov 2009 23:01 de simosimina

Off Doamne ..
Anusul nu are NICI o legătură cu vaginul...adică ..să mă exprim pentru tine aşa...cu funduleţul faci caca...deci nu are cum să rămână însărcinată...
Eu zic totuşi să iei lubrifiant...dar dacă chiar aşa ruşine îţi e...foloseşte scuipatul)

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 8 nov 2009 23:04 de McLove

Ulei de floarea soarelui - testat, functioneaza.

sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 8 nov 2009 23:49 de suchi

vasilina de masina)....mai uitativa si voi in urma,nu postati aiurea,k is n postari cu subiectul asta,sincer:|

tot noi,dragi tovarasi
sus

anonimul01

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 8 nov 2009 23:52 de anonimul01

bun.sarumana.o sa vad ce pot face cu scuipatul,daca nu vad ce fac ,beau ceva mai mult si ma duc si iau lubrifiant
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 9 nov 2009 03:44 de Bozgoru

si cand ma gandesc ca totusi n-am luat niciodata premiul 1,.. doar 2 si mentiuni.. si cand ma gandesc ca copii din ziua de azi de 16-17 ani sunt mai retarzi ca mine la 5 ani.. ma apuca plansul..
sus

lupulcelrau

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 9 nov 2009 11:51 de lupulcelrau

bun.sarumana.o sa vad ce pot face cu scuipatul,daca nu vad ce fac ,beau ceva mai mult si ma duc si iau lubrifiant

dumnezeule ce praf esti si ai grija, fara sex oral fiindca daca sperma ajunge in gura ei, ar putea ramane insarcinata. si pac! bebe. va iesi ca un dop de sampanie si daca ejaculezi pe tine, vezi sa nu ajunga in zona fundului tau, poti ramane insarcinat si tu la randul tau

parerea mea e ca vei ramane virgin toata viata. de asta specia umana e selectiva si raman doar cei care au gene bune. si nu ma refer la genele de la ochi. lasa
sus

anonimul01

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 9 nov 2009 13:10 de anonimul01

dumnezeule ce praf esti si ai grija, fara sex oral fiindca daca sperma ajunge in gura ei, ar putea ramane insarcinata. si pac! bebe. va iesi ca un dop de sampanie si daca ejaculezi pe tine, vezi sa nu ajunga in zona fundului tau, poti ramane insarcinat si tu la randul tau

parerea mea e ca vei ramane virgin toata viata. de asta specia umana e selectiva si raman doar cei care au gene bune. si nu ma refer la genele de la ochi. lasa

bravo frate .ai ghicit .eu nu mai sunt virgin de vreo 2 ani .nu am facut-o niciodata anal .nu stiu care e bucuria ca suferiti la altii de cunostinte .
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 9 nov 2009 13:16 de suchi

bravo frate .ai ghicit .eu nu mai sunt virgin de vreo 2 ani .nu am facut-o niciodata anal .nu stiu care e bucuria ca suferiti la altii de cunostinte .

ba frate,laso balta)=))daca tu zici k faci sex de 2 ani,bunica mea e virgina),parerea mea e ca ai si u o prietena si ii e frica sa ramana insarcinata in urma unui sex vaginal,si vati pus de comun acord sa faceti anal),unu care faci sex de 2ani,ar trebuie sa stie makr notiunile de baza),da tu nici pe alea nu le stii)

tot noi,dragi tovarasi
sus

anonimul01

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 9 nov 2009 13:39 de anonimul01

ba frate,laso balta)=))daca tu zici k faci sex de 2 ani,bunica mea e virgina),parerea mea e ca ai si u o prietena si ii e frica sa ramana insarcinata in urma unui sex vaginal,si vati pus de comun acord sa faceti anal),unu care faci sex de 2ani,ar trebuie sa stie makr notiunile de baza),da tu nici pe alea nu le stii)

ok.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 9 nov 2009 18:29 de cutarescu

Si care-i treaba daca baiatul asta care a pus intrebarea e virgin, ca doar e nascut in 1990. Eu am fost prima data cu o femeie la 21 de ani, care-i problema?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 9 nov 2009 23:23 de basturk

foloseşte scuipatul)

deci.....foarte tare

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 9 nov 2009 23:24 de basturk

amice, mergi in celalalt capat al orasului in care stai , la o farmacie pe la care nu o sa mai calci in viata ta si cere un durex, ce mama ei de treaba e asa greu?!?!si cu ramasul insarcinata....sper din toata inima ca a fost intrebare pusa in spirit de gluma

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

anonimul01

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 10 nov 2009 15:59 de anonimul01

sa va anunt ca am fost la farmacie si am luat lubrifiant . si prezervative in caz ca donsoara nu vrea fara.

Numai d-alde "romeo fantastik" p-aici ,regele la sex .
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 10 nov 2009 16:36 de basturk

sa va anunt ca am fost la farmacie si am luat lubrifiant . si prezervative in caz ca donsoara nu vrea fara.

Numai d-alde "romeo fantastik" p-aici ,regele la sex .

ok.ai facut un pas mare.acum mai trebuie sa tintesti orificiul.bafta

sus

george

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 12 nov 2009 21:12 de george

daca faceti sex anal s-ar putea sa ramana insarcinata si sa nasca tot pe-acolo...daca o faci normal iese prin vagin ...a iar daca iti face sex oral naste pe gura
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 13 nov 2009 09:41 de simosimina

daca faceti sex anal s-ar putea sa ramana insarcinata si sa nasca tot pe-acolo...daca o faci normal iese prin vagin ...a iar daca iti face sex oral naste pe gura

))) aşa a păţit iubita ta?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

george

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 13 nov 2009 10:48 de george

dadeam un raspuns inteligent la o intrebare inteligenta
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 13 nov 2009 15:25 de DarkAngel

Te duci la farmacie si cumperi un lubrifiant si il folosesti cu grija daca tu nu ai rajul sa mergi la farmacie sa ceri un lubrifiant cum ai avut curajul timp de doi ani sa cumperi prezervative ? sau vrei sa imi spui ca timp de doi ani nu ai folosit prezervativ mi se pare putin probabil, iar daca nu le-ai achizitionat tu roaga pe cine a facut-o si pana acuma sa iti cumpere lubrifiantul
sus

Xe

Guest

scris pe 13 nov 2009 21:29 de Xe

nu poti folosi altceva pe post de lubrifiant..mai ales pt anus..e foarte dureros si trebuie bine lubrifiat..+ ca lubrifiantul se duce la spalat instantaneu.. parerea mea .. durex cu aroma de cirese dar daca tot o faci ai grija..sigur o va durea.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul anal

scris pe 17 nov 2009 21:29 de McLove

@ george

De acum inainte sa pui la sfarsit "am glumit". Asta de mai sus "ggfhefaim" mananca orice pasare care zboara.

sus

george

Guest

scris pe 19 nov 2009 18:29 de george

Ce as putea sa folosesc pe post de "lubrifiant" ,ca mi-e cam rusine sa merg sa cumpar lubrifiant original :">

daca nu ai bani de lubrifiant original cauta ceva "made in china" ca sunt mai ieftine decat alea de firma gen "armani"
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 20 nov 2009 17:01 de suchi

Ce as putea sa folosesc pe post de "lubrifiant" ,ca mi-e cam rusine sa merg sa cumpar lubrifiant original :">

daca nu ai bani de lubrifiant original cauta ceva "made in china" ca sunt mai ieftine decat alea de firma gen "armani"

poi cum a zis basturk,mergi in celalalt capat al orasului unde stii ca nu ai sa mai ajungi pe acolo si iati lubrifiant.da cum sa va fie rusina ma,doar sunteti barbati ce dracu,doar no sa se duca fata sa va cumpere...

tot noi,dragi tovarasi
sus

Anonim

Guest

Copii ies pe cur ! :))

scris pe 23 nov 2009 13:17 de Anonim

Lol... asa ceva nu am mai auzit... Maicata prin ce orificiu ti a zis ca ai iesit ? )) Apropo foloseste uleiul de motor e foarte bun ! La 60000 Km sa nu uiti sa l schimbi ))
sus

Lia

Guest

Re: Copii ies pe cur ! :))

scris pe 23 nov 2009 20:38 de Lia

Lol... asa ceva nu am mai auzit... Maicata prin ce orificiu ti a zis ca ai iesit ? )) Apropo foloseste uleiul de motor e foarte bun ! La 60000 Km sa nu uiti sa l schimbi ))

=))))))
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Copii ies pe cur ! :))

scris pe 24 nov 2009 00:29 de ExoticDream

Apropo foloseste uleiul de motor e foarte bun ! La 60000 Km sa nu uiti sa l schimbi ))

Eu stiam ca la 10-15000...., dar am auzit de cazuri in care uleiul Castrol "tine" si 100000 km.... cu uzuri mici pentru "motor"...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online