stresata

Pagina 1 din 1
1

als91

Newbie
4 mesaje

stresata

scris pe 3 apr 2011 13:51 de als91

Buna! Sunt nelamurita cu o problema, pe data de 11 martie am intretinut raport sexual cu prietenul meu, totul a durat doar 5 minute pt ca eram uda toata(nu a folosit prezervativ), problema este ca de atunci am fost ft stresata, am facut 3 teste de sarcina toate au iesit negativ. Pe data de 1 luna aceasta mi-a venit menstruatia daca se poate spune asa, in prima zi am avut dureri ft mari de burta, dar nu imi curge ft mult, e posibil sa fie nidatie sau menstruatie cu un fluz redus din cauza stresului?
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: stresata

scris pe 3 apr 2011 14:40 de dorinda

Buna! Sunt nelamurita cu o problema, pe data de 11 martie am intretinut raport sexual cu prietenul meu, totul a durat doar 5 minute pt ca eram uda toata(nu a folosit prezervativ), problema este ca de atunci am fost ft stresata, am facut 3 teste de sarcina toate au iesit negativ. Pe data de 1 luna aceasta mi-a venit menstruatia daca se poate spune asa, in prima zi am avut dureri ft mari de burta, dar nu imi curge ft mult, e posibil sa fie nidatie sau menstruatie cu un fluz redus din cauza stresului?

Ai facut 3 teste, toate negative si tot ti-e teama? Nu prea cred ca ai de ce. Fluxul redus poate fi din cauza durerilor si stresului. Data viitoare folositi prezervativ, nu va mai jucati. Daca el are chef de asta, zi-i ca-l trimiti pe el sa faca avort sau sa nasca in locul tau, sa vedem daca ii mai arde de "joaca".
sus

als91

Newbie
4 mesaje

:(

scris pe 3 apr 2011 14:48 de als91

da, tot sunt stresata pt ca imi vin in minte tot felul de idei, am citit pe forum zilele astea cat nu am citit intr-un an de facultate....stiu ca am gresit a fost greseala mea ca am acceptat...
Am numai idiotenii in minte ba ca mi-a crescut burta, ba ca mai am nu stiu mai ce...e groaznic sentimentul...ar trebui sa mai fac inca un test? mentionez ca nu le-am facut cu prima urina...
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: :(

scris pe 3 apr 2011 15:12 de dorinda

da, tot sunt stresata pt ca imi vin in minte tot felul de idei, am citit pe forum zilele astea cat nu am citit intr-un an de facultate....stiu ca am gresit a fost greseala mea ca am acceptat...
Am numai idiotenii in minte ba ca mi-a crescut burta, ba ca mai am nu stiu mai ce...e groaznic sentimentul...ar trebui sa mai fac inca un test? mentionez ca nu le-am facut cu prima urina...

Mai fa unul, dar cred ca tot negativ o sa iasa.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: :(

scris pe 3 apr 2011 15:36 de DaNNY_DiViNO

asta se numeste paranoia.. nu ai nici pe dracu

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

als91

Newbie
4 mesaje

Re: Re: :(

scris pe 3 apr 2011 15:49 de als91

danny cred ca ai dreptate, poate sunt paranoia, dar pe mn ma nelinisteste asa zisa mea menstruatie...
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: :(

scris pe 3 apr 2011 16:12 de DaNNY_DiViNO

danny cred ca ai dreptate, poate sunt paranoia, dar pe mn ma nelinisteste asa zisa mea menstruatie...

e posibil sa fie de la orice, asa e cand iti incepi viata sexuala, ai parte numai de peripetii... sangerari, intarzieri, raceli, etc.. iar una e cand ai o problema cu o manifestare reala si alta e cand iti inchipui ca ai una. Cand iti inchipui peste noapte ca ti-a crescut burta si altceva, e problema psihica..

Mai fa un test, cu prima urina. Daca si ala e negativ, pa, nu ai nimic.

sus

als91

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: :(

scris pe 3 apr 2011 16:24 de als91

Multumesc frumos de sfat, am sa fac un alt test maine de acuma, sper sa gasesc vreo farmacie deschisa!voi anunta rezultatul!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: :(

scris pe 3 apr 2011 16:26 de DaNNY_DiViNO

have fun

sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: :(

scris pe 3 apr 2011 17:32 de dorinda

Multumesc frumos de sfat, am sa fac un alt test maine de acuma, sper sa gasesc vreo farmacie deschisa!voi anunta rezultatul!

Exista farmacii non-stop daca esti nerabdatoare.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

85 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online