Sunt insarcinata ?

Pagina 1 din 1
1

mihaela

Guest

Sunt insarcinata ?

scris pe 23 mai 2010 17:10 de mihaela

Am o intrebare care ma macina de cateva saptamani.Cand mi-am inceput viata sexuala am avut un contaxt sexul neprotejat el nu s-a terminat in mine.A 2-a zi am avut o mica scurgere de sange care nu am luat-o in seama considerand ca este de la himen.Ciclu mi-a venit normal si luna trecuta si luna asta cu dureri si etc.Nu am niciun simptom de sarcina .Exista vre-un risc de a fi insarcinata?

ma mai dor din cand in cand ovarele dar sunt racita.. :-s
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 23 mai 2010 18:43 de Pischot

Am o intrebare care ma macina de cateva saptamani.Cand mi-am inceput viata sexuala am avut un contaxt sexul neprotejat el nu s-a terminat in mine.A 2-a zi am avut o mica scurgere de sange care nu am luat-o in seama considerand ca este de la himen.Ciclu mi-a venit normal si luna trecuta si luna asta cu dureri si etc.Nu am niciun simptom de sarcina .Exista vre-un risc de a fi insarcinata?

e normala sangerarea... e ruperea himenului!
Nu e nicun risc daca ti`a venit!
Take care!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

mihaela

Guest

Re: Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 23 mai 2010 20:38 de mihaela

e normala sangerarea... e ruperea himenului!
Nu e nicun risc daca ti`a venit!
Take care!

Parca ma-i mai linistit, Am mai adresat intrebarea catorva persoane si lafel raspunsul acestora a fost negativ. Nu stiu.. am asa o frica si parca tot acolo ma gandesc poate ar trebuii sa trec pe la psiholog
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 23 mai 2010 23:49 de Psyche

Parca ma-i mai linistit, Am mai adresat intrebarea catorva persoane si lafel raspunsul acestora a fost negativ. Nu stiu.. am asa o frica si parca tot acolo ma gandesc poate ar trebuii sa trec pe la psiholog

in primul rand sangerarea respectiva de dupa,a doua zi nu are nici o legatura cu sarcina si in al doilea si cel din urma,daca ti-a venit menstruatia nu e loc de dubiu.
nu e necesar psihologul. cu totii am fost asa la inceput. o multime de griji,dupa care se linistesc toate. multa bafta!

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

mihaela

Guest

Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 24 mai 2010 00:54 de mihaela

in primul rand sangerarea respectiva de dupa a doua zi nu are nici o legatura cu sarcina si in ultimul si cel din urma,daca ti-a venit menstruatia nu e loc de dubiu.
nu e necesar psihologul. cu totii am fost asa la inceput. o multime de griji,dupa care se linistesc toate. multa bafta!

Sper sa treacaa orcum multumesc de raspunsuri ma-ti mai linistit ..ma gandeam deja ca am o sarcina extrauterina, cicl pe sarcina si etc. Imi treceau o groaza de chestii prin cap
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 25 mai 2010 12:58 de cherry_dream

Sper sa treacaa orcum multumesc de raspunsuri ma-ti mai linistit ..ma gandeam deja ca am o sarcina extrauterina, cicl pe sarcina si etc. Imi treceau o groaza de chestii prin cap

stai calma. ceea ce ti s-a intamplat e perfect normal.
asa e la inceput. dar cu timpul o sa dispara grijile!

bafta . si ai grija!

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 25 mai 2010 13:16 de Danny_DaBoss

cred ca da... nu e normal ce se intampla

cre
sus

mihaela

Guest

Re: Re: Sunt insarcinata ?

scris pe 25 mai 2010 15:18 de mihaela

cred ca da... nu e normal ce se intampla

cre

Nu inteleg raspunsul tau
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

53 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online