Sunt sanse sa fiu insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

delutza

Newbie
5 mesaje

Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 00:33 de delutza

buna,am si eu o mica problema care insa imi da mari dureri de cap. voi ce spuneti este posibil sa raman insarcinata dak am facut sex neprotejat la 2-3 zile dupa terminarea menstruatiei. am uitat sa spun k iubitul meu a ejaculat afara dar el imi spune k e posibil in timpul actului sa aiba secretii care contin sperma. acest lucru s-a intamplat acum mai bine de 2 luni si nu am nici un semn, dar vreau sa aud si parerile voastre sincere. astept raspunsuri cat mai repese. multumesc!
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 00:38 de ThT

Cred ca un test de sarcina e mai linistitor decat toate parerile noastre.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 00:45 de DaNNY_DiViNO

nu ramai.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

delutza

Newbie
5 mesaje

Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 00:48 de delutza

nu ramai.
am facut un test dupa vreo 3-4 zile si a iesit negativ. deci pot sa stau linistita?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 01:29 de DaNNY_DiViNO

am facut un test dupa vreo 3-4 zile si a iesit negativ. deci pot sa stau linistita?

da, nu ai cum sa ramai

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 01:46 de ExoticDream

Tu nu ai mai avut menstruatie de 2 (doua) luni si abia acum ti-ai pus problema ca ai putea sa o fi patit?!? Cred ca forumistii nostri nu au citit chestia cu cele 2 luni, altfel nu cred ca te-ar mai fi linistit! Sincer... daca n-ai mai avut menstruatie de atunci, ma tem ca ar trebui sa dai fuga la farmacie pentru un test de sarcina, cel facut la 3-4 zile nu are nici o relevanta!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 02:02 de ThT

Tu nu ai mai avut menstruatie de 2 (doua) luni si abia acum ti-ai pus problema ca ai putea sa o fi patit?!? Cred ca forumistii nostri nu au citit chestia cu cele 2 luni, altfel nu cred ca te-ar mai fi linistit! Sincer... daca n-ai mai avut menstruatie de atunci, ma tem ca ar trebui sa dai fuga la farmacie pentru un test de sarcina, cel facut la 3-4 zile nu are nici o relevanta!

"s-a intamplat acum mai bine de 2 luni si nu am nici un semn"
Ai citit in graba..ai inteles gresit exotic.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 02:21 de ExoticDream

"s-a intamplat acum mai bine de 2 luni si nu am nici un semn"
Ai citit in graba..ai inteles gresit exotic.

Este foarte adevarat ca aproape am adormit pe tastatura, insa eu, recitind postul, tot aia inteleg: ca incidentul de urmarile caruia se teme s-a intamplat acum mai bine de 2 luni si de atunci nu are nici un semn, adica... nu menstruatie. M-am gandit ca acel "nici un semn" ar putea fi "nici o stare specifica sarcinii", dar tot nu ar fi clar de ce si-ar pune problema unei sarcini daca i-ar fi venit normal menstruatia...

Eu zic mai bine s-o intrebam!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

delutza

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt sanse sa fiu insarcin

scris pe 4 feb 2011 15:07 de delutza

Este foarte adevarat ca aproape am adormit pe tastatura, insa eu, recitind postul, tot aia inteleg: ca incidentul de urmarile caruia se teme s-a intamplat acum mai bine de 2 luni si de atunci nu are nici un semn, adica... nu menstruatie. M-am gandit ca acel "nici un semn" ar putea fi "nici o stare specifica sarcinii", dar tot nu ar fi clar de ce si-ar pune problema unei sarcini daca i-ar fi venit normal menstruatia...

Eu zic mai bine s-o intrebam!
cand am spus k nu am avut nici un semn mam referit la simptomele unei sarcini insa pana acum a fost totul in regula, nimic anormal dar am citit undeva k sunt cazuri cand menstruatia apare peste sarcina. stiu k sunt sanse mici dar am vrut sa aud si parerea voastra. va multumesc pt timpul acordat.
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 4 feb 2011 18:19 de Randunik

buna,am si eu o mica problema care insa imi da mari dureri de cap. voi ce spuneti este posibil sa raman insarcinata dak am facut sex neprotejat la 2-3 zile dupa terminarea menstruatiei. am uitat sa spun k iubitul meu a ejaculat afara dar el imi spune k e posibil in timpul actului sa aiba secretii care contin sperma. acest lucru s-a intamplat acum mai bine de 2 luni si nu am nici un semn, dar vreau sa aud si parerile voastre sincere. astept raspunsuri cat mai repese. multumesc!

nu ramai, ai facut si testul si a iesit negativ deci nu esti
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 5 feb 2011 02:01 de ExoticDream

nu ramai, ai facut si testul si a iesit negativ deci nu esti

Testul facut la 3-4 zile dupa posibilul incident nu este relevant, siguranta nu ai decat dupa 15 zile! Dar daca zice ca a avut menstruatie intre timp, atunci lucrurile par sa stea OK.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 5 feb 2011 02:05 de ThT

Testul facut la 3-4 zile dupa posibilul incident nu este relevant, siguranta nu ai decat dupa 15 zile! Dar daca zice ca a avut menstruatie intre timp, atunci lucrurile par sa stea OK.

Se pare ca am castigat. Tu ai inteles gresit..haha

Oricum,mai zic o data..cel mai bine e sa mai faci un test de sarcina acum pentru linistea ta.Cum spune si Exotic,cele facute dupa 3-4 zile nu prea au relevanta.Cel mai bine e sa fie facute cam dupa 2 saptamani.

sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

Re: Re: Re: Sunt sanse sa fiu insarcinata?

scris pe 7 feb 2011 12:10 de Randunik

da ai dreptate,am inteles eu gresit...testul de face dupa 2 saptamani de la contact
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

47 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online