Sunt speriata..:|

Pagina 1 din 1
1

corinaa

Newbie
3 mesaje

Sunt speriata..:|

scris pe 2 mai 2009 22:19 de corinaa

deci..mi-a venit menstruatia pe 28 aprilie..primele 4 zile a fost la fel ca celelalte..dar azi s-a facut a 5-a zi si mi-a curs f putin pe zi..acum pe seara m-a luat o durere de burta..am fost la baie si am vazut k..nuju cum sa va zic sa nu para aiurea..am vazut k parca picase o bucatica de carne din mine..am facut o baie calda si nu m-a mai durut burta..insa parca culoarea menstruatiei mele se schimbase..este mai deschisa la culoare decat celelalte zile.. de obicei ma tine 7-8 zile ..nu stiu ce sa zic..ce poate fi?? e posibil sa fie un avort spontan??dar yo mereu m-am protejat..ce poate fi?????
sus

blonda01

Senior member
66 mesaje

Re: sunt speriata..:|

scris pe 2 mai 2009 23:56 de blonda01

deci..mi-a venit menstruatia pe 28 aprilie..primele 4 zile a fost la fel ca celelalte..dar azi s-a facut a 5-a zi si mi-a curs f putin pe zi..acum pe seara m-a luat o durere de burta..am fost la baie si am vazut k..nuju cum sa va zic sa nu para aiurea..am vazut k parca picase o bucatica de carne din mine..am facut o baie calda si nu m-a mai durut burta..insa parca culoarea menstruatiei mele se schimbase..este mai deschisa la culoare decat celelalte zile.. de obicei ma tine 7-8 zile ..nu stiu ce sa zic..ce poate fi?? e posibil sa fie un avort spontan??dar yo mereu m-am protejat..ce poate fi?????

Eu consider k 7-8 zile e mult..poate k ti se reguleaza ciclul..dar nu ai scris cati ani ai...oricum ..asa mai face el figuriccateodata eu as zice sa nu ti faci griji.
sus

corinaa

Newbie
3 mesaje

Re: Re: sunt speriata..:|

scris pe 3 mai 2009 00:06 de corinaa

am 17 ani..si am uitat sa precizez..acum pe seara imi curge mai mult dekt imi curgea pe zi..si cu bucatzik aia de krne ce sa fie?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: sunt speriata..:|

scris pe 3 mai 2009 01:56 de simosimina

am 17 ani..si am uitat sa precizez..acum pe seara imi curge mai mult dekt imi curgea pe zi..si cu bucatzik aia de krne ce sa fie?

Mai fetitzo..dar tu stii ce e mai exact un avort spontan? Crezi ca e o pielita care ai gasit-o tu in chiloti? )) Pay mai bn sa un search pe net si citeste sa te crucesti..ca de la un avort spontan poti muri.
Stai linisitita ca nu ai nimic! Da?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

corinaa

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: sunt speriata..:|

scris pe 5 mai 2009 17:32 de corinaa

Buna din nou..deci..acum 2 zile imi trecuse menstruatia..dar acum mi-a curs iar..culmea mai aveam si pantaloni albi...e normal?..imi cer scuze ca va tot stresez cu prob mele..
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt speriata..:|

scris pe 6 mai 2009 16:35 de pacpac

Buna din nou..deci..acum 2 zile imi trecuse menstruatia..dar acum mi-a curs iar..culmea mai aveam si pantaloni albi...e normal?..imi cer scuze ca va tot stresez cu prob mele..

se mai intampla,de la raceala,pastile...

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sunt speriata..:|

scris pe 6 mai 2009 17:08 de baby

eu zic ca era un cheag de sange

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

37 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online