Vreau sa fac sex

Pagina 1 din 1
1

KeLLy

Newbie
8 mesaje

Vreau sa fac sex

scris pe 11 aug 2010 17:52 de KeLLy

Salut sunt nou pe acest site, nou ma refer inscris , citesc de mult timp pe acest site cam jumatate din timpul meu petrecut in fata calculatorului si totusi am si eu o problema. Am 15 ani fac 16 in decembrie si sunt foarte derutat am cautat peste tot o fata amatoare pentru sex, sa fiu sincer m-am saturat de atata laba si vreau si eu sa fac sex, dar faza este ca nu am cu cine toate ma refuza :| va rog ajutatima :|

KeLLy
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Vreau sa fac sex

scris pe 11 aug 2010 18:15 de DaNNY_DiViNO

mai astepta..

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

KeLLy

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 11 aug 2010 18:17 de KeLLy

mai astepta..

Poi cam cat ca deja nu mai pot simt ca turbez . :|

KeLLy
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 11 aug 2010 18:37 de ThT

Poi cam cat ca deja nu mai pot simt ca turbez . :|

Incearca sa-ti gasesti o partenera stabila,si va veni totul de la sine..:| Nu te poti duce la una de pe strada si sa-i zici.."vrei sa facem sex?",normal ca te refuza.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Arayas

Expert member
516 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 12 aug 2010 00:14 de Arayas

Din pacate, nasoala varsta! Asta e, e o etapa in care fetele, pe bune dreptate, nu prea vor sa imparta cu nimeni. Drept urmare, baietii raman cu problema in mana. Viata sexuala se incepe ori langa o prietena ori langa o parapanta.

In primul caz, dureaza ceva si daca nu doreste nici una sa te incerce ca prieten calea asta e inchisa. Greseala care se face frecvent e ca baietii de regula "se arunca" la fetele bune, cool sau sexoase. Gresit. Alea au oferte deci in cel mai bun caz ajungi pe lista de asteptare. Incearca sa ai o relatie cu o fata mai nepopulara sau mai ratzusca. S-ar putea sa descoperi ca si ele au nevoi, si din lipsa de oferte s-ar putea sa ai noroc. Ca sa nu mai zic ca unele sunt mai focoase decat falsele dorite de toti. Personal iti spun ca am avut mari dezamagiri cu femei care le credeam "bombe" dar s-au dovedit a fi simple papusi gonflabile.

In al doilea caz, roaga un prieten mai mare sa te ajute. Or aparea mistouri sau caterinci, dar in final daca stie o parapanta poate iti aranjeaza sa te dai si tu o tura.

In al treilea caz, masturbarea este vitala pentru tine (pentru toti de altfel, la orice varsta) in special ca te ajuta sa scapi de presiunea hormonala. Nu prea ai sanse sa iesi cu fete daca te vad cu privirea involburata de spermatozoizi, daca arati ca esti disperat dupa sex. De aceea cei care au facut sex au in continuare succes la alt sex. Nu mai sunt cu foamea in gat. Deci de masturbare nu scapi si nici nu e indicat.

In rest, bafta!

http://babayuga.blogspot.ro/
sus

alinutzaa

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 13 aug 2010 14:54 de alinutzaa

Eu te sfatui sa iti faci o prietena.Poarta-te cu ea ca un barbat adevarat.Rasfat-o, alint-o si fa-o sa se simta cu adevarat femeie in bratele tale, iar totul va veni de la sine.Iti garantez!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 13 aug 2010 17:07 de SORIN28

De ajutat pentru sex...nici o sansa, esti prea mic iar preocuparile tale tre' sa fie altele.
Eu te sfatui sa iti faci o prietena.Poarta-te cu ea ca un barbat adevarat.Rasfat-o, alint-o si fa-o sa se simta cu adevarat femeie in bratele tale, iar totul va veni de la sine.Iti garantez!

Incearca sfatul asta si ai sa revii cu: "M-am purtat frumos cu ea, am fost un domn si mi-a cumparat slapi"
Vezi-ti de scoala si lasa sexul.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 15 aug 2010 01:32 de simosimina

Salut sunt nou pe acest site, nou ma refer inscris , citesc de mult timp pe acest site cam jumatate din timpul meu petrecut in fata calculatorului si totusi am si eu o problema. Am 15 ani fac 16 in decembrie si sunt foarte derutat am cautat peste tot o fata amatoare pentru sex, sa fiu sincer m-am saturat de atata laba si vreau si eu sa fac sex, dar faza este ca nu am cu cine toate ma refuza :| va rog ajutatima :|

esti micut...o sa ai tu timp de sex...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 15 aug 2010 06:54 de compot

Esti un ghinionist.
Fa-ti o prietena, rezista cateva luni cu ea, intre timp cresti, va creste si ea si... o sa faci sex.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

fane

Guest

Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 15 aug 2010 14:53 de fane

ia-ti o papusa gonflabila si ai rezolvat problema...+ ca nu comenteaza orice i-ai face
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 16 aug 2010 12:14 de alexnico08

ia-ti o papusa gonflabila si ai rezolvat problema...+ ca nu comenteaza orice i-ai face

haha...ce haios...

KeLLy cum ti s'a mai spus,cautati o prietena...iesi naiba din casa de la PC...ca asa stateam si eu.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 16 aug 2010 12:16 de DaNNY_DiViNO

haha...ce haios...

KeLLy cum ti s'a mai spus,cautati o prietena...iesi naiba din casa de la PC...ca asa stateam si eu.

corect ! mai lasa-ti pc-urile, messu si hi5-u si mai iesiti in lume ca nu sunteti in stare 2 vorbe sa ziceti unei fete.. si va mai intrebati de ce sunteti singuri si virgini pana la 25 de ani

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

GloGloria

Senior member
57 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex

scris pe 19 aug 2010 11:04 de GloGloria

corect ! mai lasa-ti pc-urile, messu si hi5-u si mai iesiti in lume ca nu sunteti in stare 2 vorbe sa ziceti unei fete.. si va mai intrebati de ce sunteti singuri si virgini pana la 25 de ani

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online