Vreau sa stiu ...

Pagina 1 din 1
1

the gamer

Guest

Vreau sa stiu ...

scris pe 17 feb 2005 14:58 de the gamer

Nu va suparatzi ca va pu aceasta intrebare dar am vazut ca aici se mai rezolva cazuri cum ar fi al meu de nelamurire ..
Am un penis de 7,5 cm in stare normala si de 12 cm in erectie .
Eu as vrea sa stiu daca e ceva normal ca la varsta asta sa am aceste marimi si daca nu sa-mi fac griji pt viitor ?
sus

a

Newbie
1 mesaje

Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 17 feb 2005 15:45 de a

a
sus

the games

Guest

scris pe 17 feb 2005 15:47 de the games

Eu as vrea sa stiu daca e ceva normal ca la varsta asta sa am aceste marimi si daca nu sa-mi fac griji pt viitor ?

Sorry am uitat sa spun varsta aceea de 17 ani .

Astept niste raspunsuri.
Va multzumesc !
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 18 feb 2005 08:33 de trinchi

Sorry am uitat sa spun varsta aceea de 17 ani .

Astept niste raspunsuri.
Va multzumesc !

Orice dimensiune e normala, eu zic ca daca stii cum sa il folosesti nu conteaza marimea sau diametru!
Apoi daca ai sa te uiti un pic in urma la posturi ai sa vezi ca o tipa maritata zicea ca sotul ei are nici mai mult nici mai putin de 10 cm si o face super fericiata!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 18 feb 2005 10:33 de Vampyrela

Nu va suparatzi ca va pu aceasta intrebare dar am vazut ca aici se mai rezolva cazuri cum ar fi al meu de nelamurire ..

Pai ce varsta ai tu?

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 18 feb 2005 10:35 de Vampyrela

Pai ce varsta ai tu?

Aha 17.
Pai o ai?
Foloseste-o cum trebuie si restul nu mai conteaza, mai ales daca persoana cu care vei trai impreuna te va iubi sincer

Vampy
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 19 feb 2005 12:33 de Mikii

Sa nu iei in seama niciodata marimea penisului in stare flashca. Ea depinde chiar si de temperatura. Marimea nu e totul intr-un act sexual. Depinde de modul cum o folosesti. Pozitia, preludiul, comportamentul in, inaintea si dupa timpul actului sexual ........ (o multitudine).
Apoi de multe ori depinde si de inaltime omului. Daca esti scund nu o sa faci sex cu o femeie inalta care are vaginul de doua ori cat p*** ta.
Un sfat: fi optimist ca nu esti singurul in asta situatie. Ce mi-i 12 la varsta ta ce mi-i 14 la varsta matura; si se descurca oamenii foarte bine.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus

vali2jan

Senior member
78 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 19 feb 2005 13:12 de vali2jan

Sa nu iei in seama niciodata marimea penisului in stare flashca. Ea depinde chiar si de temperatura. Marimea nu e totul intr-un act sexual. Depinde de modul cum o folosesti. Pozitia, preludiul, comportamentul in, inaintea si dupa timpul actului sexual ........ (o multitudine).
Apoi de multe ori depinde si de inaltime omului. Daca esti scund nu o sa faci sex cu o femeie inalta care are vaginul de doua ori cat p*** ta.
Un sfat: fi optimist ca nu esti singurul in asta situatie. Ce mi-i 12 la varsta ta ce mi-i 14 la varsta matura; si se descurca oamenii foarte bine.

Baiete, nu-ti face griji din asta. Invata sa fi barbat si vei vedea ca nu e un impediment.

Nu lasa clipa sa zboare; nu se va mai intoarce.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 feb 2005 05:21 de valentine

Pai in primul rand nu te uita in gura alora de mai de sus care zic ca lasa ca e bine chiar daca e mic si nu stiu ce...ca ei nu stiu decat sa ridice moralul...ok...adevarul este ca da...e ca mic, dar ai atuul varstei, adica o sa iti mai creasca si daca o sa reusesti sa ajungi pe la 15...se aplica ce zic cei de mai sus....deci nu iti face griji pt ca ai 17 ani si o sa iti mai creasca penisul...si asculta sfatul celui care a spus de faza cu inaltimea...adica culcate cu fete mai scunde...au vaginul mai stramt...desi nu e cazul la toate
sus

the gamer

Guest

scris pe 20 feb 2005 20:29 de the gamer

Pai in primul rand nu te uita in gura alora de mai de sus care zic ca lasa ca e bine chiar daca e mic si nu stiu ce...ca ei nu stiu decat sa ridice moralul...ok...adevarul este ca da...e ca mic, dar ai atuul varstei, adica o sa iti mai creasca si daca o sa reusesti sa ajungi pe la 15...se aplica ce zic cei de mai sus....deci nu iti face griji pt ca ai 17 ani si o sa iti mai creasca penisul...si asculta sfatul celui care a spus de faza cu inaltimea...adica culcate cu fete mai scunde...au vaginul mai stramt...desi nu e cazul la toate

ms ca mi-ai spus adevarul !!! respect
sus

Kostinel

Junior member
17 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 20 feb 2005 20:37 de Kostinel

Baiete, nu-ti face griji din asta. Invata sa fi barbat si vei vedea ca nu e un impediment.

moamaaa....!beton!
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 21 feb 2005 19:48 de Nekunoskuta

...si asculta sfatul celui care a spus de faza cu inaltimea...adica culcate cu fete mai scunde...au vaginul mai stramt...desi nu e cazul la toate

Tu crezi ce zici sau doar vb asa.........de-aiurea? Si alta intrebare...cat de larg crezi ca e vaginul meu tinand cont ca am 1,77 inaltime?

Nimic...
sus

lolitasex

Newbie
1 mesaje

fWEMEILOR NU LE PLAC

scris pe 21 feb 2005 23:39 de lolitasex

NU LE PLac femeilor penisurile mari...credeti-ma..sant femeie si stiu ce spun...

[Semnatura cenzurata: Nu este site de matrimoniale]

Blonda sexi,ofer companie domnilor generosi. 0722429277
sus

Kostinel

Guest

Re: fWEMEILOR NU LE PLAC

scris pe 21 feb 2005 23:42 de Kostinel

NU LE PLac femeilor penisurile mari...credeti-ma..sant femeie si stiu ce spun...

zi mama si orasul..!
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: fWEMEILOR NU LE PLAC

scris pe 22 feb 2005 18:22 de Vampyrela

zi mama si orasul..!

Pai ti-a dat nr. ei de telefon....ce mai vrei?

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: fWEMEILOR NU LE PLAC

scris pe 22 feb 2005 18:29 de ExoticDream

Pai ti-a dat nr. ei de telefon....ce mai vrei?

A fost o eroare, asemenea schimburi de informatii nu se fac pe acest site.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: fWEMEILOR NU LE PLAC

scris pe 22 feb 2005 18:31 de ExoticDream

[Semnatura cenzurata: Nu este site de matrimoniale]

V-am spus mai demult drama asiaticului care nu poate face sex cu nevasta-sa intrucat ea il considera prea...dotat! Exista si asemenea cazuri! Se pare ca ce-i mult (sau lung) strica!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: fWEMEILOR NU LE PLAC

scris pe 22 feb 2005 22:03 de Vampyrela

A fost o eroare, asemenea schimburi de informatii nu se fac pe acest site.

Normal ca NU!

Vampy
sus

MuLLatru

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 23 feb 2005 10:59 de MuLLatru

...si asculta sfatul celui care a spus de faza cu inaltimea...adica culcate cu fete mai scunde...au vaginul mai stramt...desi nu e cazul la toate

Tu crezi ce zici sau doar vb asa.........de-aiurea? Si alta intrebare...cat de larg crezi ca e vaginul meu tinand cont ca am 1,77 inaltime?

Ce prostie faza cu vaginul si cu fetele scunde. Nu pot sa cred ca cineva a spus asta. POate asta e parerea lui. IN primul rand e invers. Fetele inalte au vaginul mai stramt decat fetele scunde. CHiar o diferenta foarte sesizabila. Spun asta din experienta. In al 2-lea rand, ar fi culmea sa alegi o fata din acest motiv.

Cu respect, un prieten
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 23 feb 2005 11:07 de Nekunoskuta

Ce prostie faza cu vaginul si cu fetele scunde. Nu pot sa cred ca cineva a spus asta. POate asta e parerea lui. IN primul rand e invers. Fetele inalte au vaginul mai stramt decat fetele scunde. CHiar o diferenta foarte sesizabila. Spun asta din experienta. In al 2-lea rand, ar fi culmea sa alegi o fata din acest motiv.

Cu respect, un prieten

Chiar nu stiam chestia cu fetele inalte si vaginul mai stramt...nu gasesc nici o explicatie anatomica dar o sa ma chinui sa caut. In rest...sper sa-ti citeasca mesajul si cel ce a emis o asemenea judecata...si poate imi raspunde si mie la intrebare.

Nimic...
sus

MuLLatru

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu ...

scris pe 23 feb 2005 11:15 de MuLLatru

Chiar nu stiam chestia cu fetele inalte si vaginul mai stramt...nu gasesc nici o explicatie anatomica dar o sa ma chinui sa caut. In rest...sper sa-ti citeasca mesajul si cel ce a emis o asemenea judecata...si poate imi raspunde si mie la intrebare.

Nici eu nu stiu care este explicatia anatomica. Probabil ca exista ea pe undeva. Ideea e ca pur si simplu asa este!!! Despre tipul care a scos pe gura perla, imi e mila, vorbeste din ce isi imagineaza...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online