Fotbal

Pagina 13 din 33
«   1 ... 10   11   12   13   14   15   16 ... 33   »

Ygor Tudor

Guest

Re: Re: Pepe Reina= un portar de 2 lei

scris pe 15 aug 2010 21:15 de Ygor Tudor

e bun la penalty-uri
lasa-ma cu chestia asta,dupa parerea mea nu exista decat un portar cu adevarat bun la penalty-uri si acela este Van der Sar si in ultimii 20 de ani au mai fost Schmeichel si Kahn ....oricum nu te ajuta cu nimic un bortar bun la penalty-uri,deoarece se ajunge foarte rar acolo,cel putin cu un asa portar nu are nici o sansa la campionat si in cupa uefa(uropa league) e destul de greu cu asa portar.....
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Pepe Reina= un portar de 2 lei

scris pe 15 aug 2010 22:26 de ursaru

lasa-ma cu chestia asta,dupa parerea mea nu exista decat un portar cu adevarat bun la penalty-uri si acela este Van der Sar si in ultimii 20 de ani au mai fost Schmeichel si Kahn ....oricum nu te ajuta cu nimic un bortar bun la penalty-uri,deoarece se ajunge foarte rar acolo,cel putin cu un asa portar nu are nici o sansa la campionat si in cupa uefa(uropa league) e destul de greu cu asa portar.....

Reina nu e un portar slab,in schimb rezerva lui de la Liverpool e praf.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

denis

Guest

Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un portar de 2 lei

scris pe 17 aug 2010 18:30 de denis

la cat iese un fotbalist "la pensie"?
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un portar de 2 lei

scris pe 17 aug 2010 20:34 de compot

la cat iese un fotbalist "la pensie"?

Fotbalistii sunt niste oameni normali.
La figurat, dupa 33 ani in majoritatea cazurilor, la propriu, ca si bunica'tau!!!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

denis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un portar de 2

scris pe 18 aug 2010 11:08 de denis

Fotbalistii sunt niste oameni normali.
La figurat, dupa 33 ani in majoritatea cazurilor, la propriu, ca si bunica'tau!!!

si dupa ce se lasa de fotbal nu mai fac nimic??
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un portar

scris pe 18 aug 2010 12:26 de McLove

si dupa ce se lasa de fotbal nu mai fac nimic??

Antrenori, actiuni pe la cluburi, s.a.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

anonim

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un por

scris pe 19 aug 2010 17:38 de anonim

Antrenori, actiuni pe la cluburi, s.a.

deci eu cand aud melodia aia "waka waka" a shakirei mi se face un dor de campionatul mondial din 2010 de ma apuca lacrimile
vreau din nou sa fie!!
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina= un

scris pe 20 aug 2010 00:43 de Machiavelli

Steaua-Grasshoper 1-0 ...
Ce spuneti?
Stancu s-a transformat intr-o bestie pentru adversari.
Din pacate cred ca nu pot fii 2 jucatori in forma care sa atace.Unul trebuie sa iasa pe minus.
Aseara a fost Kape

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe Reina

scris pe 20 aug 2010 06:04 de compot

Steaua-Grasshoper 1-0 ...
Ce spuneti?
Stancu s-a transformat intr-o bestie pentru adversari.
Din pacate cred ca nu pot fii 2 jucatori in forma care sa atace.Unul trebuie sa iasa pe minus.
Aseara a fost Kape

Forta Steaua!!!
Bai, sincer... mie Kapetanos nu mi se pare un atacant bun. El e bun doar la loviturile cu capul, in rest, un dribling nu stie sa faca, n-are pic de tehnica. Eu l-as vinde, mai ales acum ca e interesata Lazio de el. Oricum, sezonul acesta nu va marca mai mult de 5 goluri... nu va fi folosit. Nici Bilasco nu e un atacant bun, are aceeasi calitate, unica, precum Kapetanos, bun la loviturile cu capul.
Forta Steaua!!!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pepe R

scris pe 21 aug 2010 02:27 de Machiavelli

Forta Steaua!!!
Bai, sincer... mie Kapetanos nu mi se pare un atacant bun. El e bun doar la loviturile cu capul, in rest, un dribling nu stie sa faca, n-are pic de tehnica. Eu l-as vinde, mai ales acum ca e interesata Lazio de el. Oricum, sezonul acesta nu va marca mai mult de 5 goluri... nu va fi folosit. Nici Bilasco nu e un atacant bun, are aceeasi calitate, unica, precum Kapetanos, bun la loviturile cu capul.
Forta Steaua!!!

Pai daca ar fii sa plece automat avem nevoie de un varf.Pentru ca Stancu stii si tu ca acolo nu isi poate da randamentul maxim.Bilasco imi place la fel ca grecul.Daca vine vreun alt numar 9 VALOROS sunt de acord cu plecarea lui

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

scris pe 21 aug 2010 05:24 de ursaru

Pai daca ar fii sa plece automat avem nevoie de un varf.Pentru ca Stancu stii si tu ca acolo nu isi poate da randamentul maxim.Bilasco imi place la fel ca grecul.Daca vine vreun alt numar 9 VALOROS sunt de acord cu plecarea lui

Bilasco e bun ca pivot,mie nu mi se pare un atacant extraordinar.Ar fi bine sa vina Eric de la Gaz Metan.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 21 aug 2010 05:27 de Machiavelli

Bilasco e bun ca pivot,mie nu mi se pare un atacant extraordinar.Ar fi bine sa vina Eric de la Gaz Metan.

Iti dai seama ca daca il vrea Steaua pretul lui sare de 1,5 mil de euro nu?daca nu,Gazul il va da pe maxim 800 de mii la oricare alta echipa.Oricum vei vedea ca Gaz Metan nu va mai avea benzina in urmatoarele etape

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 21 aug 2010 05:33 de ursaru

Iti dai seama ca daca il vrea Steaua pretul lui sare de 1,5 mil de euro nu?daca nu,Gazul il va da pa maxim 800 de mii la oricare alta echipa.Oricum vei vedea ca Gaz Metan nu va mai avea benzina in urmatoarele etape

Hmmm...Pustai ala e baiat destept si oricum el are ca obiectiv ramanerea in liga 1.

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

scris pe 21 aug 2010 07:22 de compot

Daca vine vreun alt numar 9 VALOROS sunt de acord cu plecarea lui

Sa vina Moraes de la Bistrita!
Cum ti se pare? Mie chiar imi place acest jucator, e unul dintre putinii straini care joaca la noi in Liga!

Hmmm...Pustai ala e baiat destept si oricum el are ca obiectiv ramanerea in liga 1.

Este, este!!
Oricum, se va stinge si el la o echipa din Bucuresti, unde pretentiile sunt altele, unde mereu esti sub presiune!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 21 aug 2010 18:44 de ursaru

Cum ti se pare? Mie chiar imi place acest jucator, e unul dintre putinii straini care joaca la noi in Liga!

Este, este!!
Oricum, se va stinge si el la o echipa din Bucuresti, unde pretentiile sunt altele, unde mereu esti sub presiune!

Moraes ala de la Bistrita e jucator bun.El nu prea mai marcheaza acum pentru ca e dezamagit ca nu a plecat la o echipa cu pretentii.Ce-i drept pretul lui nu e foarte accesibileste 1 milion de euro.

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 21 aug 2010 21:29 de Machiavelli

Cum ti se pare?

E bun dar de la o decadere poate reprezenta un minus.
La 1 milion de euro as prefera pachetul "Bilasco-Galamaz" deoarece Alves ati vazut ce ne face prin aparare

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 22 aug 2010 02:05 de ursaru

E bun dar de la o decadere poate reprezenta un minus.
La 1 milion de euro as prefera pachetul "Bilasco-Galamaz" deoarece Alves ati vazut ce ne face prin aparare

Pff...mai util mi s-ar parea Moraes decat cei 2.Galamaz e un fundas bun,dar a fost la Rapid si Dinamo si nu a confirmat,iar Bilasco mie unu mi se pare mai slab si decat Kapetanos.

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 22 aug 2010 03:40 de Machiavelli

Pff...mai util mi s-ar parea Moraes decat cei 2.Galamaz e un fundas bun,dar a fost la Rapid si Dinamo si nu a confirmat,iar Bilasco mie unu mi se pare mai slab si decat Kapetanos.

Nu am spus ca Moraes nu ar fii bun.
Dar cred ca dupa atat balamuc si la figurile lui "tata Jean" nu va venii pe Ghencea.
Galamaz,mie mi se pare ca e unul dintre cei mai buni fundasi din tara,chiar daca are un trecut "antistelist"

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 22 aug 2010 03:46 de ursaru

Nu am spus ca Moraes nu ar fii bun.
Dar cred ca dupa atat balamuc si la figurile lui "tata Jean" nu va venii pe Ghencea.
Galamaz,mie mi se pare ca e unul dintre cei mai buni fundasi din tara,chiar daca are un trecut "antistelist"

Moraes sigur nu vine,iar Galamaz daca o fi sa se inteleaga Gigi cu Bucsaru e util echipei.Un alt jucator de la Urziceni care l-as dori la echipa ar fi Raul Rusescu.

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 22 aug 2010 08:04 de Machiavelli

Moraes sigur nu vine,iar Galamaz daca o fi sa se inteleaga Gigi cu Bucsaru e util echipei.Un alt jucator de la Urziceni care l-as dori la echipa ar fi Raul Rusescu.

Si acum imi aduc aminte golul care ni l-a dat

sus

necunoscator

Newbie
1 mesaje

scris pe 22 aug 2010 09:34 de necunoscator

Si acum imi aduc aminte golul care ni l-a dat

la ce ora o sa fie meciul ala real madrid-hercules?
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 22 aug 2010 16:00 de ursaru

la ce ora o sa fie meciul ala real madrid-hercules?

Cauta si tu pe livescore.com ca iti arata acolo ora la care se joaca.

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 22 aug 2010 16:07 de ThT

http://www.ziare.com/steaua/stiri-steaua/galamaz-si-bilasco-la-steaua-1036632

Se pare ca Becali a ajuns la o intelegere pentru bilasco si galamaz.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

necunoscator

Guest

scris pe 22 aug 2010 16:56 de necunoscator

mda... se pare ca n-o sa fie la tv
pe net scrie ca o sa fie la ora 23:00 dar in program nu scrie absolut nimic
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 22 aug 2010 17:03 de ursaru

mda... se pare ca n-o sa fie la tv
pe net scrie ca o sa fie la ora 23:00 dar in program nu scrie absolut nimic

se pare ca o sa fie undeva pe la ora 22:00.poti vedea meciul cu sopcast.

sus

necunoscator

Guest

scris pe 22 aug 2010 17:39 de necunoscator

se pare ca o sa fie undeva pe la ora 22:00.poti vedea meciul cu sopcast.

asa voi face dar pacat ca nu e la tv
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 22 aug 2010 17:39 de ursaru

asa voi face dar pacat ca nu e la tv

e doar un amical

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 22 aug 2010 22:03 de Machiavelli

Vaslui-STEAUA 0-3...Ce ziceti baieti?
Eu raman la parerea mea despre Stancu.Si se pare ca nu mai trebuie sa ne umilim pentru aducerea unui nou varf
Forta Steaua

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 23 aug 2010 01:17 de compot

Vaslui-STEAUA 0-3...Ce ziceti baieti?
Eu raman la parerea mea despre Stancu.Si se pare ca nu mai trebuie sa ne umilim pentru aducerea unui nou varf
Forta Steaua

Forta Steaua!!!
Da, Stancu, cum am mai zis, are valoare si talent.
Cu toate astea, Steaua mai are nevoie de un varf autentic si sa-l vanda pe Kapetanos. Sper ca Razvan sa-l cheme la Nationala pe Bogdan, asta in caz ca va mai fi. Desi el e un bun antrenor, eu nu mi-l doresc la nationala. Sa re-revina Nea' Piti! El e singurul care ne poate califica.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

scris pe 23 aug 2010 01:53 de ursaru

Forta Steaua!!!
Da, Stancu, cum am mai zis, are valoare si talent.
Cu toate astea, Steaua mai are nevoie de un varf autentic si sa-l vanda pe Kapetanos. Sper ca Razvan sa-l cheme la Nationala pe Bogdan, asta in caz ca va mai fi. Desi el e un bun antrenor, eu nu mi-l doresc la nationala. Sa re-revina Nea' Piti! El e singurul care ne poate califica.

Da,intr`adevar Bogdan Stancu prin evolutiile din acest debut de sezon da impresia ca asta va fi anul lui.Eu mi-as dori sa fie chemat la nationala decat sa ne mai chinuim cu Bilasco... Steaua lui Ilie Fantezie a dat drumul la motoare

sus
Pagina 13 din 33
«   1 ... 10   11   12   13   14   15   16 ... 33   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online