Fotbal
Pagina 15 din 33
ThT
Expert member 1423 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 29 aug 2010 20:40 de ThT
Da,ai dreptate ,dar eu cred ca il va lua Piti la Craiova pe Pacurar ,posibil si pe Dorel Stoica care joaca slab de tot in ultima vreme,e ceva suspect la el...
Piti va lua la craiova pe Răzvan Stanca, Iordan Todorov, Alex Păcurar, Dorel Stoica şi Novak Martinovici.
A anuntat becali zilele trecute..
Dorel stoica joaca asa pe motiv"ca nu i se acorda destula incredere" dar defapt,face asta sa il lase conducerea sa plece.
Behind my smile is everything you'll never understand!
|
sus |
|
ursaru
Expert member 1377 mesaje
|
scris pe 29 aug 2010 21:00 de ursaru
Piti va lua la craiova pe Răzvan Stanca, Iordan Todorov, Alex Păcurar, Dorel Stoica şi Novak Martinovici.
A anuntat becali zilele trecute..
Dorel stoica joaca asa pe motiv"ca nu i se acorda destula incredere" dar defapt,face asta sa il lase conducerea sa plece.
Da,c...a mare Dorel asta...
After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
|
sus |
|
ThT
|
scris pe 29 aug 2010 21:12 de ThT
Da,c...a mare Dorel asta...
) gool pacurar..tocmai cand vorbeam de el.
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 29 aug 2010 21:20 de ursaru
) gool pacurar..tocmai cand vorbeam de el.
Bravo la el.Cam multe accidentari
After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
|
sus |
|
ThT
|
scris pe 29 aug 2010 21:22 de ThT
Bravo la el.Cam multe accidentari
vezi de ce ziceam sa nu se transfere?!.Daca nu era el pe cine ar fii bagat in locul lui bicfalvi?
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 29 aug 2010 21:28 de ursaru
vezi de ce ziceam sa nu se transfere?!.Daca nu era el pe cine ar fii bagat in locul lui bicfalvi?
Anghelov?
Sa-mi fie rusine ca nu m-am conectat mai devreme cu Sopcast sa vad meciul.
|
sus |
|
Machiavelli
Expert member 1640 mesaje
|
Anghelov?
Sa-mi fie rusine ca nu m-am conectat mai devreme cu Sopcast sa vad meciul.
Atat Anghelov cat si Bicfalvi sunt castiguri pentru Steaua.Clar Anghelov joaca mai bine ca Dorel Stoica(nu si ca e mai valoros).Dorel eu cred ca se cam arde in cuseta cu Piti ca cica,fara el nu poate juca.Impresii...sa se duca la prazari...Cat despre Pacurar toate felicitarile pentru gol dar,Bicfalvi are plasament mai bun,faza defensiva mult mai bine si pase exacte...Ca rezerva e bun dar acum cu "artileria grea" de la Urziceanca ce ne facem?
Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
|
sus |
|
ThT
|
scris pe 30 aug 2010 00:47 de ThT
Atat Anghelov cat si Bicfalvi sunt castiguri pentru Steaua.Clar Anghelov joaca mai bine ca Dorel Stoica(nu si ca e mai valoros).Dorel eu cred ca se cam arde in cuseta cu Piti ca cica,fara el nu poate juca.Impresii...sa se duca la prazari...Cat despre Pacurar toate felicitarile pentru gol dar,Bicfalvi are plasament mai bun,faza defensiva mult mai bine si pase exacte...Ca rezerva e bun dar acum cu "artileria grea" de la Urziceanca ce ne facem?
Cum au fost azi 3 accidentari,vor mai fii..ne vor prinde bine.
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
scris pe 30 aug 2010 03:51 de Bozgoru
Nu uita ca desi a jucat dezastruos ,steaua e inca pe primul loc si singura care s-a calificat.
Inclin sa cred ca au jucat asa si din cauza oboselii,3 meciuri de foc intr-o saptamana nu e chiar asa usor,sa nu uitam ca multi jucatori sunt tineri .
De grupa ce sa spun,ne batem cu napoli si utrecht pentru locul 2.Daca vom juca astfel incat sa ne iasa tot cum am jucat cu vasluiul de exemplu,eu spun ca avem sanse..dar daca repetam jocul cu grasshoper,mai bine nu ne calificam. 3 meciuri pe saptamana e mult? cum draqu 2-3 meciuri mereu e mult pt romani si se simt saracii obositi.. englezii ce sa mai zica cand joaca cel putin 3 meciuri pe saptamana sau chiar 4 cele care evolueaza in cupele europene si care sunt prezente si in cele 2 cupe ale lor..
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 30 aug 2010 06:15 de ursaru
3 meciuri pe saptamana e mult? cum draqu 2-3 meciuri mereu e mult pt romani si se simt saracii obositi.. englezii ce sa mai zica cand joaca cel putin 3 meciuri pe saptamana sau chiar 4 cele care evolueaza in cupele europene si care sunt prezente si in cele 2 cupe ale lor..
3 meciuri pe saptamana sunt multe pentru ca loturile sunt subtiri,in Romania nu se investesc banii din Europa unde echipele au 25,26 de jucatori care oricand pot intra in teren.
Vin baietii de la Urziceni si ne intarim si noi.
@Machiavelli: din partea mea Dorel poate sa plece.E cam...neprofesionist.
|
sus |
|
Machiavelli
|
@Machiavelli: din partea mea Dorel poate sa plece.E cam...neprofesionist.
Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 30 aug 2010 08:49 de ursaru
Am citit ca a venit Inler la Napoli.Se cam intaresc baietii...
|
sus |
|
Machiavelli
|
Am citit ca a venit Inler la Napoli.Se cam intaresc baietii...
Sunt buni da-i in ma-sa...Mie unul nu imi e teama de ei ci de suporteri.Au o arena de 60 de mii de locuri.Plus ca napoletanii au prestigiul lor si nu cred ca v-or reactiona ca timisorenii cand au pierdut cu 1-8 acasa.V-or fii mult mai recalcitranti.Eu unul sper sa se intample asta.
Forta Steaua!
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 31 aug 2010 13:45 de ursaru
Sunt buni da-i in ma-sa...Mie unul nu imi e teama de ei ci de suporteri.Au o arena de 60 de mii de locuri.Plus ca napoletanii au prestigiul lor si nu cred ca v-or reactiona ca timisorenii cand au pierdut cu 1-8 acasa.V-or fii mult mai recalcitranti.Eu unul sper sa se intample asta.
Forta Steaua!
Eu unu am incredere in Ilie ca va face treaba buna.In plus de asta...acum are cateva zile bune sa pregateasca echipa si sa-i integreze pe cei de la Urziceni.
PS:cica vine si Brandan zilele astea
|
sus |
|
Machiavelli
|
Eu unu am incredere in Ilie ca va face treaba buna.In plus de asta...acum are cateva zile bune sa pregateasca echipa si sa-i integreze pe cei de la Urziceni.
PS:cica vine si Brandan zilele astea
Sa vina toti ce mama ma-sii...
Ce ma bucura este ca si contracandidatele nu merg prea bine
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 1 sep 2010 04:41 de ursaru
Sa vina toti ce mama ma-sii...
Ce ma bucura este ca si contracandidatele nu merg prea bine
Da,dar noi ne puteam desprinde la 3 puncte,de asta imi pare rau...
|
sus |
|
Machiavelli
|
Da,dar noi ne puteam desprinde la 3 puncte,de asta imi pare rau...
Daca ai stii cat l-am blestemat pe Contra...Pai si-a revenit exact la meciul cu noi.Iar cu alte echipe "fa cagare".O panarama de jucator
|
sus |
|
Igor Tudor
Guest
|
scris pe 1 sep 2010 22:23 de Igor Tudor
ce parere aveti despre ce se intampla intre unirea urziceni si steaua bucuresti(cea mai josnica echipa din istoria fotbalului romanesc)??cum e posibil ca inaintea meciului direct steaua sa ia jumatate din echipa unirii si sa trimita toti jucatorii de la steaua 2 la unirea??cum este posibil asa ceva?? Practic acum este mult mai mult decat era la buza in urma cu 2 sezoane,acum este magarie pe fata....oricum asta este isoria stelei.A inceput cand comunistii au format o echipa din nimic,au turnat ciment intr-o groapa si au facut stadionul,au adus cu japca cei mai buni jucatori din campionat si format echipa Steaua,pentru ca in 1986 sa reuseasca cu mult noroc sa castige cupa campionilor (pe vremea aceea echipele englezesti erau suspendate din c.c.e) asa ca Steaua a jucat cu echipe de prin finlanda si alte tari cu campionate slabe.Singura echipa de calibru intanlita a fost Anderlecht,pe vremea aceea Barcelona fiind o echipa de duzina. Dupa caderea comunismului Steaua nu s-a mai ridicat la performantle de atunci insa nu si-a schimbat naravul,in special de cand a venit Becali la echipa. Acum imi vin in minte cateva episoade incredibile,cum ar fi: momentul in care Becali alerga cu sacosa cu bani dupa jucatorii Gloriei Bistrita,apoi episodul "Valiza",apoi episodul "bricheta"(totul a fost premeditat de stelisti), un alt episod este transformarea Gloriei Buzau in Steluta,imi amintesc si acum cum striga becali la antrenorul buzoienilor ce schimbari sa faca in meciul dintre cele 2 echipe si declaratiile prin care se intelegea ca buzaul e echipa a-2a a stelei sau cand jucatorul Bunica parca a marcat fara sa vrea imptriva stelei si Becali la trimis in divizia a4a acum a venit randul Urziceniului sa fie Steluta,aici totul este foarte clar. Citit aici si declaratia lui Becali: http://www.sport.ro/liga-1/18-jucatori-de-la-steaua-ii-au-fost-dusi-cu-autocarul-oficial-la-antrenamentul-unirii.html cica acum nu o sa mai pateasca ca la Buzau oare se mai intampla asa ceva si in alte tari sau doar in romania???si in romania doar la steaua,fac si alte echipe nereguli si blaturi si alte lucruri necurate,dar ele macar le fac mi cu bun simt,mai cu perdea si cu siguranta sunt mai mici in comparatie cu ce face steaua
|
sus |
|
Machiavelli
|
ce parere aveti despre ce se intampla intre unirea urziceni si steaua bucuresti(cea mai josnica echipa din istoria fotbalului romanesc)??cum e posibil ca inaintea meciului direct steaua sa ia jumatate din echipa unirii si sa trimita toti jucatorii de la steaua 2 la unirea??cum este posibil asa ceva?? Practic acum este mult mai mult decat era la buza in urma cu 2 sezoane,acum este magarie pe fata....oricum asta este isoria stelei.A inceput cand comunistii au format o echipa din nimic,au turnat ciment intr-o groapa si au facut stadionul,au adus cu japca cei mai buni jucatori din campionat si format echipa Steaua,pentru ca in 1986 sa reuseasca cu mult noroc sa castige cupa campionilor (pe vremea aceea echipele englezesti erau suspendate din c.c.e) asa ca Steaua a jucat cu echipe de prin finlanda si alte tari cu campionate slabe.Singura echipa de calibru intanlita a fost Anderlecht,pe vremea aceea Barcelona fiind o echipa de duzina. Dupa caderea comunismului Steaua nu s-a mai ridicat la performantle de atunci insa nu si-a schimbat naravul,in special de cand a venit Becali la echipa. Acum imi vin in minte cateva episoade incredibile,cum ar fi: momentul in care Becali alerga cu sacosa cu bani dupa jucatorii Gloriei Bistrita,apoi episodul "Valiza",apoi episodul "bricheta"(totul a fost premeditat de stelisti), un alt episod este transformarea Gloriei Buzau in Steluta,imi amintesc si acum cum striga becali la antrenorul buzoienilor ce schimbari sa faca in meciul dintre cele 2 echipe si declaratiile prin care se intelegea ca buzaul e echipa a-2a a stelei sau cand jucatorul Bunica parca a marcat fara sa vrea imptriva stelei si Becali la trimis in divizia a4a acum a venit randul Urziceniului sa fie Steluta,aici totul este foarte clar. Citit aici si declaratia lui Becali: http://www.sport.ro/liga-1/18-jucatori-de-la-steaua-ii-au-fost-dusi-cu-autocarul-oficial-la-antrenamentul-unirii.html cica acum nu o sa mai pateasca ca la Buzau oare se mai intampla asa ceva si in alte tari sau doar in romania???si in romania doar la steaua,fac si alte echipe nereguli si blaturi si alte lucruri necurate,dar ele macar le fac mi cu bun simt,mai cu perdea si cu siguranta sunt mai mici in comparatie cu ce face steaua
Atat timp cat spui despre Steaua ca este cea mai josnica echipa din Romania nu imi ramane decat sa te bag in ma-ta...Prefer sa nu iti mai raspund.Bine ca a facut celelalte echipe cinste fotbalului romanesc.
|
sus |
|
Igor Tudor
Guest
|
scris pe 2 sep 2010 00:16 de Igor Tudor
Atat timp cat spui despre Steaua ca este cea mai josnica echipa din Romania nu imi ramane decat sa te bag in ma-ta...Prefer sa nu iti mai raspund.Bine ca a facut celelalte echipe cinste fotbalului romanesc. te inteleg ca esti un stelist frustrat pe care il supara adevarul asta e,trecutul nu poate fi sters
|
sus |
|
Machiavelli
|
Ok...am inteles ca sunt asa...as prefera un stelist "infocat"
...Eu inca astept sa-mi spui echipa care,dupa tine face cinste Romaniei si nu "sta capra" nimanui
Daca nu ai,cred ca cel mai bine ar fi sa fii mai putin rezervat in a critica o echipa care,cum necum a castigat ceva in "86.Spune-mi mie daca spre exemplu Platini stie ceva de Rapid,Dinamo sau Cfr...Chiar daca stie putine de Steaua te asigur ca nu o cunoaste drept "rusinea Romaniei"
|
sus |
|
Machiavelli
|
Si ceea ce face ciobanul nu face Steaua.Pentru ca Steaua nu este el
|
sus |
|
Igor Tudor
Guest
|
scris pe 2 sep 2010 02:49 de Igor Tudor
Eu inca astept sa-mi spui echipa care,dupa tine face cinste Romaniei si nu "sta capra" nimanui pai echipa care in ultimele 3 sezoane a facut cinste romaniei a fost Unirea,dar din acst moment a transferat becali tot ce se putea si acum in proportie de 90% va retrograda,iar in istoria romaniei,o echipa care nu prea cred ca a stat capra a fost Rapid,o echipa cu performante nu prea mari,insa o echipa apreciata,o echipa frumoasa si o alta echipa ar mai putea fi Universitatea Craiova,Fc Arges la fel ca si Rapid,o echipa cu performante mici,insa o echipa care a dat mereu jucatori de valorae la fel ca si Sportul Studentsc.
|
sus |
|
Machiavelli
|
pai echipa care in ultimele 3 sezoane a facut cinste romaniei a fost Unirea,dar din acst moment a transferat becali tot ce se putea si acum in proportie de 90% va retrograda,iar in istoria romaniei,o echipa care nu prea cred ca a stat capra a fost Rapid,o echipa cu performante nu prea mari,insa o echipa apreciata,o echipa frumoasa si o alta echipa ar mai putea fi Universitatea Craiova,Fc Arges la fel ca si Rapid,o echipa cu performante mici,insa o echipa care a dat mereu jucatori de valorae la fel ca si Sportul Studentsc.
Unde a dat jucatori de valoare?La Steaua sau la Dinamo.Atat.Orice misca in tara asta este datorita Bucurestiului.Provincia nu are sanse.Crezi ca,cacafere o mai duce mult?Vasluiul deja e in cadere.Craiova niciodata nu va putea sa aibe performante ci doar sa ne dea jucatori valorosi.
Niciuna din cele mentionate de tine nu e absolut deloc cunoscuta peste hotare si chiar nu imi pare rau deloc.Stiu,asa suntem noi stelistii,egoisti dar in acelasi timp suntem si realisti ceea ce rivalii nostrii nu pot recunoaste deoarece orgoliul ii inteapa pe rana mai rau ca sarea.
Repet,nu il mai baga pe berbecali in Templul Fotbalului Romanesc.
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 2 sep 2010 07:45 de SORIN28
pentru ca in 1986 sa reuseasca cu mult noroc sa castige cupa campionilor (pe vremea aceea echipele englezesti erau suspendate din c.c.e)
In '86 Steaua a castigat in fata Barcelonei...care am impresia ca nu este chiar asa de slaba.
Sau dupa mintea ta, doar echipele englezesti au valoare? De la ei, singura echipa care ma impresioneaza este Liverpool si asta doar datorita galeriei(noi sigur nu vom avea asa ceva vreodata).
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 2 sep 2010 10:31 de ursaru
In '86 Steaua a castigat in fata Barcelonei...care am impresia ca nu este chiar asa de slaba.
Sau dupa mintea ta, doar echipele englezesti au valoare? De la ei, singura echipa care ma impresioneaza este Liverpool si asta doar datorita galeriei(noi sigur nu vom avea asa ceva vreodata).
Lasa`l Sorine,sigur e vreun catelus frustrat
|
sus |
|
Igor Tudor
Guest
|
scris pe 2 sep 2010 14:11 de Igor Tudor
Sau dupa mintea ta, doar echipele englezesti au valoare? De la ei, singura echipa care ma impresioneaza este Liverpool si asta doar datorita galeriei(noi sigur nu vom avea asa ceva vreodata). pe vremea aceea fotbalul englezesc era ca si acum cel mai puternic,avand echipe precum Liverpool care pe atunci era cu adevarat o forta si castiga trofee pe banda,mai era Manchester United si Aston Vila care in 82 parca castigase c.c.e ,mai era Bayern Munchen,Hamburg,Anderlecht,Ajax,PSV si IFK Goteborg.....si in plus la cea vreme se jucau cateva meciuri pana sa se ajunga in finala,nu era ca acum cu grupe si apoi tururi preliminare,atunci erau decat tururi preliminare. Hai sa fim seriosi ca pe vremea aceea Barcelona nu facuse nimic memorabil in fotbal sau poate nu am auzit eu,dar mie greu sa cred ca nu sunt gresit informat in aceasta privinta
|
sus |
|
Igor Tudor
Guest
|
scris pe 2 sep 2010 18:10 de Igor Tudor
Lasa`l Sorine,sigur e vreun catelus frustrat uitati aici un super comentariu lasat pe siteul sport.ro al userului alyn care zice asa: "Dragi romani, a inceput transhumanta. toate oile turcane de la unirea ciulinii baraganului au coborat la iarba mai grasa la cimitiru gHENCEA. concluzie: ciobanu cel mai credincios om de pe pamant va sta linistit, se va balacarii in presa si va face cele mai odioase blaturi din istoria diviziei A din toate timpurile! acest jiji, verii lui stu.pi zi si ne no.roci tul de dra gomir trebuie impuscati! acst fotbal mizerabil pe care 3 televiziuni il dau si care a costat 110 milioane de euro pe 3 ani ne dezgusta! unde s-a mai pomenit ca o echipa sa cumpere alta echipa din aceeasi liga si sa cedeze proprii ei jucatori de la echipa secunda ca aceea echipa sa evoluezee mai departe? DOMNILOR SUSTINATORI AI FOTBALULUI E DE A DREPTUL REVOLTATOR!"
|
sus |
|
Machiavelli
|
uitati aici un super comentariu lasat pe siteul sport.ro al userului alyn care zice asa: "Dragi romani, a inceput transhumanta. toate oile turcane de la unirea ciulinii baraganului au coborat la iarba mai grasa la cimitiru gHENCEA. concluzie: ciobanu cel mai credincios om de pe pamant va sta linistit, se va balacarii in presa si va face cele mai odioase blaturi din istoria diviziei A din toate timpurile! acest jiji, verii lui stu.pi zi si ne no.roci tul de dra gomir trebuie impuscati! acst fotbal mizerabil pe care 3 televiziuni il dau si care a costat 110 milioane de euro pe 3 ani ne dezgusta! unde s-a mai pomenit ca o echipa sa cumpere alta echipa din aceeasi liga si sa cedeze proprii ei jucatori de la echipa secunda ca aceea echipa sa evoluezee mai departe? DOMNILOR SUSTINATORI AI FOTBALULUI E DE A DREPTUL REVOLTATOR!"
Du-te frate si lasa-ne.Si ce vrei acum?Sa ne luam toti de mana cu SUD-istii si sa scandam impotriva ciobanului?Daca regulamentul ii permite?Spune-i lui Corleone de mitica sa il dea afara din fotbal pe jiji si sa lasa Steaua in pace.Daca poti face asta esti mare.Daca nu,lasa-ma fratele meu cu vorbe in vant.Nu ii poti face nimic ciobanului.Si eu il detest dar pe fiecare zi ce trece incerc sa-l agreez...Si NU MAI COMPARA FAPTELE CIOBANULUI cu Steaua noastra.El e pe din-afara.Ce face il ciobandante nu e legat de Steaua.
|
sus |
|
ursaru
|
scris pe 2 sep 2010 21:51 de ursaru
Du-te frate si lasa-ne.Si ce vrei acum?Sa ne luam toti de mana cu SUD-istii si sa scandam impotriva ciobanului?Daca regulamentul ii permite?Spune-i lui Corleone de mitica sa il dea afara din fotbal pe jiji si sa lasa Steaua in pace.Daca poti face asta esti mare.Daca nu,lasa-ma fratele meu cu vorbe in vant.Nu ii poti face nimic ciobanului.Si eu il detest dar pe fiecare zi ce trece incerc sa-l agreez...Si NU MAI COMPARA FAPTELE CIOBANULUI cu Steaua noastra.El e pe din-afara.Ce face il ciobandante nu e legat de Steaua.
S-a impacat Mitica cu Gigi
|
sus |
|
Pagina 15 din 33
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|