#VIOL

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

Joe_Bachus

Guest

Re: Re: Re: #VIOL

scris pe 12 oct 2007 18:45 de Joe_Bachus

Pana acum doi din doi au spus ca ar conduce-o acasa...inca astept raspunsuri.

Cred ca doar Radamant si Stranger to love nu ar fi condus-o acasa. Am serioase dubii in privinta lui Agony desi este foarte religios, bigot autodeclarat.
sus

jose

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

scris pe 12 oct 2007 18:56 de jose

Nu cred ca esti singurul care nu s-ar fi culcat cu o persoana in stare de ebrietate. Alcoolul are prosta calitate de-a iesi prin porii consumatorilor, indiferent de sex. am un banc cu o blonda superba(nu se mentioneaza nimic in continut despre starea de ebrietate), ce se duce la o manastire, sa-i fie iertate pacatele ca a fost violata de 40 insi. continuarea?!? nu scriu bancuri aici.

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #V

scris pe 12 oct 2007 19:20 de Danny_DaBoss

primind prin telefon date despre caz mentionez urmatoarele : fata cica ar fi primit un cot tare in fatza deoarece nu a vrut sa o ia in guritza, nenea ala nu a folosit prezervativ si acuma este dat in cautare..
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 12 oct 2007 19:23 de Danny_DaBoss

si daca vreti si parerea mea ce as fi facut.. deci sa zicem eram in discoteca, ma batzaiam, vine respectiva,vad ca e bauta, ma ia la dans, se da la mine, eventual aud propunerea sa mergem la mine.. nu ms.. mai mult de un nr de telefon pe care i`l las nu am nevoie sa ii fac nimic. nu ma combin cu femei beate, nu le aduc acasa si in nici un caz nu ma culc cu ele. i rest my case
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

scris pe 12 oct 2007 20:07 de omu_negru

la betie multe fete nu au habar ce se intampla cu ele si astfel ajunge sa se intample astfel de cazuri...nasol...poate e invatatura si pentru alte fete.

danny...tine-ne la curent cu acest caz
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: Re: Re: #VIOL

scris pe 13 oct 2007 14:28 de Stranger_to_love

Cred ca doar Radamant si Stranger to love nu ar fi condus-o acasa. Am serioase dubii in privinta lui Agony desi este foarte religios, bigot autodeclarat.

Am urmarit topicul si nu aveam de gand sa raspund,dar acum sunt nevoit sa intervin.Sincer habar nu am ce as fi facut deoarece nu am luat nici o tipa necunoscuta de la discoteca acasa(nici treaza nici beata).
Cat despre viol e complexa treaba.Adica nu e ca si cum tipa era pe strada si atacato unu din tufisuri.
Acum asta e cel mai naspa ca tipul nu a folosit prezervativ si se poate alege cu o gramada de probleme pt. ea.

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

scris pe 13 oct 2007 14:33 de SORIN28

Si inca ceva: o intrebare pentru baietii care dau vina pe ea: daca ati agata intr-un club o fata beata si ea ar accepta sa vina cu voi acasa insa aici se razgandeste si zice ca nu vrea sex, vrea sa plece acasa la ea...ce ati face? Raspunsurile posibile sunt doar doua: "as viola-o" sau "as lasa-o sa plece".

Daca a ajuns la mine acasa am eu grija sa nu se razgandeasca dar...daca spune NU si ca vrea acasa...ok, usa e deschisa, papa si la revedere(acasa in nici un caz nu o conduc( nu merg pe strada cu betive).

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 13 oct 2007 16:47 de Ionel

Am avut ocazia sa cunosc mai multe forme in care au fost aduse anumite fete pentru a face sex cu ele. Asemenea cazuri de a imbata o fata si apoi de a abuza de ea sunt destule. Daca barbatul a abuzat de ea in stare de ebrietate e viol in toata intelegerea legala. Si e foarte grav, deoarece a abuzat de o persoana care nu s-a putut apara. Tinerilor domni, dar nu numai. Sunt impotriva oricarei violente, cu atat mai mult in sex. Dar trebuie sa avem grija: sunt anumite fete, care din cauza ca nu s-a gandit la ce urmari are ceea ce va face si ca sa se justifice in fata parintilor, apeleaza la "viol". Se invineteste, isi rupe hainele si tu barbat demonstreaza ca nu e asa, daca poti.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 oct 2007 16:56 de SORIN28

primind prin telefon date despre caz mentionez urmatoarele : fata cica ar fi primit un cot tare in fatza deoarece nu a vrut sa o ia in guritza, nenea ala nu a folosit prezervativ si acuma este dat in cautare..

Ea spune ca i-a dat cu cotul in gura...un cot in gura inseamna somnic pentru multe ore. Cum a mai iesit afara?! Cata credibilitate poate avea o persoana aflata in stare avansata de crita?! Eu nu o cred, vrea doar sa se "scoata"

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #VIOL

scris pe 13 oct 2007 21:27 de Nekunoskuta

...( nu merg pe strada cu betive).

Dar totusi ai mers cu ea cand ai condus-o la tine acasa

In alta ordine de idei: vad ca aproape toti baietii care au acuzat-o pe ea ca era beata si cauta p*&^ prin cluburi nu ati fi violat-o. De ce? De ce sunteti de acord ca tipul a facut o fapta urata pe care voi nu ati fi facut-o dar pe de alta parte ii dati dreptate acuzand-o pe ea?

Nimic...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 oct 2007 21:46 de baby

indiferent cum a fost asa va ramane...nu mai are ce schimba....sa speram k e o lectie invatata...nu doresc nimanui asa ceva...imi pare rau pt ea...si pana la urma zic k ar fi mai bine sa nu mai acuzam fara sa stim despre ce e vorba cu adevarat...

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Guest

Guest

scris pe 13 oct 2007 22:51 de Guest

Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda
nu stiu dac-om fi pe aceeasi lungime de unda. spre exemplu am si eu vicii: fumatoare si consumatoare de cafea. cat priveste consumul de alcool, am ferma convingere ca nimeni nu toarna alcool cu fortza pe gatul altcuiva. Iar bancuri transmit, cand am de transmis, de pe adresa mea de mail pe adresele de mail ale cunoscutilor, ale prietenilor, la referintza scriu: banc/bancuri. in 4 ani, am exclus din cercul meu de prieteni, am adaugat altii. poate vi-l transmit pe cel cu blonda, pe gmail. ma mai gandesc.
sus

Guest

Guest

scris pe 13 oct 2007 22:55 de Guest

In alta ordine de idei: vad ca aproape toti baietii care au acuzat-o pe ea ca era beata si cauta p*&^ prin cluburi nu ati fi violat-o. De ce? De ce sunteti de acord ca tipul a facut o fapta urata pe care voi nu ati fi facut-o dar pe de alta parte ii dati dreptate acuzand-o pe ea?
stii ceva, violul este una, consumul de alcool este altceva. unul este vinovat pentru viol, celalalt, adica ea este vinovata pentru consumul de alcool si prezentza in casa altuia in stare de ebrietate. scurt
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 14 oct 2007 10:19 de SORIN28

Nu, s-au inventat taxiurile, cu asa ceva pe strada nu merg

Eu nu am acuzat pe nimeni, mi-am spus parerea. Ca a baut si s-a imbatat...nu e o problema(m-am obisnuit sa vad femei bete). Ca a baut pana nu a mai stiut de ea si a plecat cu un necunoscut...asta este o problema. Ma gandesc "Oare cat bagat in ea daca nu a mai fost in stare sa se controleze?!"

Radio Greu de difuzat

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 14 oct 2007 13:59 de Nekunoskuta

"Oare cat bagat in ea daca nu a mai fost in stare sa se controleze?!"

Din cate am citit eu pe aici nu ea a fost cea care nu s-a mai controlat ci el prin fapta comisa Nu a scris nimeni despre faptul ca ea a "bagat in ea" pana nu a mai putut. S-a folosit simplu expresia "a baut prea mult".

Nimic...
sus

VladX

Veteran member
221 mesaje

scris pe 14 oct 2007 14:07 de VladX

da .. "a baut prea mult"..deci ea a vrut sa bea .. nu a fost fortata .. dar eu intreb altceva..ce fel de fata se duce solo in club si bea? .. presupun daca era cu amici nu o lasau sa plece cu respectivu no?

deci ... fata pleaca singura in club.. probabil are o tinuta de club, provocatoare, ea bea prea mult .. apoi pleaca cu unu care nu il stie la el acasa? .. si tot el e vinovat?

P.S. nu cunosc toate faptele cum au fost..dar asa reiese din cat am inteles eu din topicu asta

In GOD i trust. Everyone else pay cash.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 15 oct 2007 19:17 de Nekunoskuta

deci ... fata pleaca singura in club.. probabil are o tinuta de club, provocatoare, ea bea prea mult .. apoi pleaca cu unu care nu il stie la el acasa? .. si tot el e vinovat?

Revin la ce am scris eu mai sus, poate nu ai citit. Prin ce zici aici tu condamni fata si ii dai dreptate lui. Te intreb: tu ai fi violat o fata in cazul asta?

Nimic...
sus

Guest

Guest

scris pe 15 oct 2007 19:37 de Guest

Revin la ce am scris eu mai sus, poate nu ai citit. Prin ce zici aici tu condamni fata si ii dai dreptate lui. Te intreb: tu ai fi violat o fata in cazul asta?
eu, spre exemplu, cred ca-i discutabila acuzatia de viol, in conditiile in care fata, inteleg, ca se afla intr-o avansata stare de ebrietate. cum de-si aminteste a doua zi ca a fost viol, daca-n seara precedenta era beata critza?!? In asemenea situatii, doar, un control ginecologic, poate certifica urmele violului, daca acestea exista.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 15 oct 2007 19:40 de baby

eu, spre exemplu, cred ca-i discutabila acuzatia de viol, in conditiile in care fata, inteleg, ca se afla intr-o avansata stare de ebrietate. cum de-si aminteste a doua zi ca a fost viol, daca-n seara precedenta era beata critza?!? In asemenea situatii, doar, un control ginecologic, poate certifica urmele violului, daca acestea exista.
alooo....logic k iti amintesti k ai fost violata.....k doar a intrat intre picioarele

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 15 oct 2007 19:41 de baby

alooo....logic k iti amintesti k ai fost violata.....k doar a intrat intre picioarele ei....si oricat de beat ai fi tot mai ai franturi di ceea ce a fost......cel putin asa zic toti....

sus

VladX

Veteran member
221 mesaje

scris pe 15 oct 2007 20:03 de VladX

da as fi procedat la fel ca el.. as aduce-o acasa as fecundao apoi as arunca-o in strada

In GOD i trust. Everyone else pay cash.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 15 oct 2007 20:24 de baby

da as fi procedat la fel ca el.. as aduce-o acasa as fecundao apoi as arunca-o in strada
nu ma face sa cred k nu ai minte dak faci afirmatii de genu asta

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 15 oct 2007 22:28 de SORIN28

nu ma face sa cred k nu ai minte dak faci afirmatii de genu asta

Oare de ce nu intelegeti(voi, femeile de pe forum) ca o asemenea fata\femeie nu merita mai mult, chiar daca asta inseamna doar o noapte de bautura(din partea ei).

Nu stiu, poate ca ideea mea e tampita dar....daca un barbat beat arata ca un porc, o femeie beata ....nu are termen de comparatie, este prea degradant pentru o femeie sa fie beata. Le accept dar nu le vreau langa mine, nu mai vreau.

Radio Greu de difuzat

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 15 oct 2007 23:24 de carrie

Oare de ce nu intelegeti(voi, femeile de pe forum) ca o asemenea fata\femeie nu merita mai mult, chiar daca asta inseamna doar o noapte de bautura(din partea ei).

Si un asemenea barbat, ce merita? Eu sincer in locul ei (desi eu nu fac din astea si nici nu ma imbat, deci teoretic nu as putea ajunge intr-o astfel de situatie) as fi cautat niste amici sa il "aranjeze" bine si discret. Si eventual ii crestam putin si toate rotile. Cel putin. Viol contra vatamare corporala plus eventual (un pic de) distrugere... mi se pare fair...

Nu stiu, poate ca ideea mea e tampita dar....daca un barbat beat arata ca un porc, o femeie beata ....nu are termen de comparatie, este prea degradant pentru o femeie sa fie beata. Le accept dar nu le vreau langa mine, nu mai vreau.

De ce oare toate viciile si alte lucruri neplacute sunt vazute negativ (uneori nici atat) la barbati, dar inacceptabile la femei? De ce pentru un barbat e urat sa se imbete, sa injure, sa ragaie, iar pentru o femeie este absolut inacceptabil? Consider ca este inacceptabil pentru ambele sexe, daca vad ca scuipa cineva pe jos sau ragaie mi se pare dezgustator indiferent de sex. Cat despre betie... rar femeile bete devin agresive. In general fac prostioare de genul asta si isi fac lor mai mult rau decat altora. In schimb barbatii beti de cele mai multe ori devin violenti, agresivi, conduc imprudent si pot ajunge la fapte grave...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 15 oct 2007 23:47 de Danny_DaBoss

parerea mea, in cazu asta, e vina barbatului.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 16 oct 2007 00:21 de SORIN28

Si un asemenea barbat, ce merita? Eu sincer in locul ei (desi eu nu fac din astea si nici nu ma imbat, deci teoretic nu as putea ajunge intr-o astfel de situatie) as fi cautat niste amici sa il "aranjeze" bine si discret. Si eventual ii crestam putin si toate rotile. Cel putin. Viol contra vatamare corporala plus eventual (un pic de) distrugere... mi se pare fair...

Eu nu am fost de acord cu "corectia" aplicata chiar daca nu am scris despre asta. Eu doar imi pun intrebarea: "Oare nu cumva ea, in timpul(sau dupa) actului sexual s-a trezit din betie si a inceput sa tipe "VIOLLLL".

Iar violenta mereu atrage violenta

De ce oare toate viciile si alte lucruri neplacute sunt vazute negativ (uneori nici atat) la barbati, dar inacceptabile la femei? De ce pentru un barbat e urat sa se imbete, sa injure, sa ragaie, iar pentru o femeie este absolut inacceptabil? Consider ca este inacceptabil pentru ambele sexe, daca vad ca scuipa cineva pe jos sau ragaie mi se pare dezgustator indiferent de sex. Cat despre betie... rar femeile bete devin agresive. In general fac prostioare de genul asta si isi fac lor mai mult rau decat altora. In schimb barbatii beti de cele mai multe ori devin violenti, agresivi, conduc imprudent si pot ajunge la fapte grave...

Eu nu vreau sa am legaturi cu astfel de femei. Imi dai voie sa am parerea mea?! Chiar daca nu esti de acord eu tot cu mentalitatea asta raman. Am comentat mereu cand un barbat ragaie de fata cu iubita mea, am comentat cand cineva a facut un gest necuviincios(din punctul meu de vedere) de fata cu mama sau iubita.

Vrei sa bei sa te imbeti?! OK, fa-o langa casa sau acasa macar sa nu te vada lumea(asta e valabil si pentru barbati). Am avut multe betii dar majoritatea au fost acasa sau langa casa(una singura a fost la distanta de vreo 200km). Macar daca ma imbat nu ma vede lumea, plec naibii cu un taxi acasa si stiu ca am terminat totul intr-un mod cat mai onorabil. Dar....dupa ce m-am imbatat(ca femeie) sa plec cu un strain pentru simplu motiv ca vreau un f**** si cand imi revin sa incep sa tip "viol" ....scuza-ma dar nu-ti gasesc circumstante atenuante.

Ai cautat, ai gasit

Radio Greu de difuzat

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 16 oct 2007 09:36 de baby

asa e un barbat beat arata oribil iar o femeie beata e cea mai ....eu nu as concepe sa ma imbat vreodata dar i-am dat replica pt k a zis cv foarte urat respectivul tip...

sus

Guest

Guest

scris pe 16 oct 2007 12:35 de Guest

alooo....logic k iti amintesti k ai fost violata.....k doar a intrat intre picioarele
nu prea cred, ar trebui sa traiesc experienta ca sa vad o logica in asta. Te anuntz eu, daca, voi incepe vreodata sa consum alcool si ma trezesc dimineata, la altul in pat, amintindu-mi, c-as fi fost violata fizic si-n stare de ebrietate. Ar trebui, totusi, sa vorbesti tu, din proprie experienta, cum este cu violul in stare de ebrietate, ca-ti circula mesajul pe TV K Lumea, in aprilie 2005, cum ca te-ar fi violat Pepe-n Piata Moghiorosh.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 16 oct 2007 15:20 de stefanoski

Parerea mea este ca amundoi au partea lor din vina. Si fiecare a primit ce a cautat. Nu cred ca a fost fortata sa faca sex cu el, amundoi au vrut ! Sa fim seriosi, daca nu-l provoca, daca nu dadea impresia de usuratica, daca aspectul si comportamentul ei n-ar fi denotat asta, cu siguranta el si-ar fi luat mainile de pe ea fiindca "nu se lasa"
Dar cand vine una la tine, cu o fusta pe juma' de buca si incepe sa danseze, sa se frece de tine, ce impresie iti lasa ? mie unul : FEMEIE USOARA...
Nici macar faptul ca era sub influenta bauturilor alcoolice ( sau a pastilelor ) nu o scuza.
Cum poate o fata la locul ei, asa cum se vrea a fi, sa mearga singura in club si sa bea pana se pune in cap ? cum spnea si VladX daca era cu cineva nu cred ca o lasau sa plece cu respectivul.

Ce au vrut au primit !
Ce merita ea ? O bataie buna de la parinti...
Ce merita el ? O boala venerica

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 16 oct 2007 16:39 de Nekunoskuta

Eu nu stiu ce o tot trageti atat cu acea betie??? De unde stiti ca fata s-a imbatat peste masura. Deja o descrieti impleticindu-se in vorbire si mergand pe 7 carari. Oare asta inseamna "a baut cam mult"? Mie mi se pare ca nu. Putea sa fie doar putin bauta, in starea euforica pe care ti-o dau cateva pahare de vin.

Nimic...
sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

58 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online