#VIOL

Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 16 oct 2007 18:47 de Guest

Eu nu stiu ce o tot trageti atat cu acea betie??? De unde stiti ca fata s-a imbatat peste masura. Deja o descrieti impleticindu-se in vorbire si mergand pe 7 carari. Oare asta inseamna "a baut cam mult"? Mie mi se pare ca nu. Putea sa fie doar putin bauta, in starea euforica pe care ti-o dau cateva pahare de vin.
Eu, personal, am luat, in lucru, studiul de caz, dat de DannyDaBoss, motiv, pentru care, am dat raspunsurile luand in calcul, existenta acestui factor, alcoolul si efectele consumului lui, fie ca-i stare euforica, fie ca-i betie crunta, in desfasurarea si finalizarea actiunii. Ciudata este mutzenia, subita, a supermoderatoarei "baby", cand i-am cerut sa descrie propria ei experientza, cu Pepe-n Piata Moghiorosh, mediatizata, de ea insasi, in primavara lui 2005, pe-un post de televiziune muzical(Tv K Lumea).
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 16 oct 2007 20:56 de Danny_DaBoss

esti de vis simo
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 16 oct 2007 21:38 de carrie

Cat priveste "ce a cautat aia a gasit"... consider ca fiecare din noi are dreptul sa se razgandeasca. Si un NU trebuie respectat. Pana la urma, si daca o prostituata iti zice nu si tu treci peste vointa ei, tot viol se cheama si daca e prostituata.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

Guest

Guest

scris pe 17 oct 2007 11:38 de Guest

esti de vis simo
Nu. Sunt, doar, impartiala, corecta, in aprecierea situatiilor. Am si eu vicii, le-am enumerat: fumatoare, consum cafea, aceastea sunt, insa vicii, care nu mi-au afectat si nu risca sa-mi afecteze ratiunea vreodata. Cat priveste opinia ta, ca as fi de vis, iti enumar eu, aici, cateva persoane, care, sigur, ma considera coshmar: un chief steward de la actualul meu loc de munca, suntem pe shifturi diferite, n-am apucat sa ne vedem decat pe helideck, la 2 schimburi de echipaj, facute cu elicopterul. Si multe persoane din Romania, ma considera coshmar, persoane, foarte active, pe forumuri.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

scris pe 17 oct 2007 12:02 de Danny_DaBoss

esti cea mai placuta persoana de pe forum. te ador
sus

Guest

Guest

scris pe 17 oct 2007 12:11 de Guest

esti cea mai placuta persoana de pe forum. te ador
Multumesc. Ti-am zis, multi ma considera, totusi neplacuta. Ma rog, au motive, ce rezulta din propria lor evolutie, pe o perioada mai scurta sau mai lunga de timp, dupa caz.
sus

za'one

Guest

scris pe 17 oct 2007 14:10 de za'one

Nu. Sunt, doar, impartiala, corecta, in aprecierea situatiilor. Am si eu vicii, le-am enumerat: fumatoare, consum cafea, aceastea sunt, insa vicii, care nu mi-au afectat si nu risca sa-mi afecteze ratiunea vreodata. Cat priveste opinia ta, ca as fi de vis, iti enumar eu, aici, cateva persoane, care, sigur, ma considera coshmar: un chief steward de la actualul meu loc de munca, suntem pe shifturi diferite, n-am apucat sa ne vedem decat pe helideck, la 2 schimburi de echipaj, facute cu elicopterul. Si multe persoane din Romania, ma considera coshmar, persoane, foarte active, pe forumuri.

GET A LIFE!
sus

Guest

Guest

scris pe 17 oct 2007 15:10 de Guest

GET A LIFE!
piua, tu! nici macar, nu ma poti contrazice.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 17 oct 2007 15:53 de SORIN28

GET A LIFE!

N-are ce viata sa-si faca atat timp cat este prinsa doar intre conspiratii, avioane...etc. E nebuna

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2007 12:54 de Guest

N-are ce viata sa-si faca atat timp cat este prinsa doar intre conspiratii, avioane...etc. E nebuna
mie mi s-a parut ca tu esti, putzin mai mult, cu capul luat, aseara, pe infopro, daca, nici macar nu stii ce face nevasta-ta. subit a aparut in limbajul tau, nevasta, caresa primeasca si eu o dedicatie, si care "probabil", te-am citat, dormea. Hotaraste-te, ai nevasta, n-ai nevasta, ca jubilezi in declaratii, in stanga si dreapta. eu, nu sunt casatorita.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 18 oct 2007 12:57 de SORIN28

mie mi s-a parut ca tu esti, putzin mai mult, cu capul luat, aseara, pe infopro, daca, nici macar nu stii ce face nevasta-ta. subit a aparut in limbajul tau, nevasta, caresa primeasca si eu o dedicatie, si care "probabil", te-am citat, dormea. Hotaraste-te, ai nevasta, n-ai nevasta, ca jubilezi in declaratii, in stanga si dreapta. eu, nu sunt casatorita.

Of Domane, exista un loc pe unde sa nu ma urmaresti?

Nu stiu ce am facut aseara, eram sub influenta drogurilor iar nevasta'mea probabil ca era cu amantul si se filmau in timp ce faceau sex.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2007 13:07 de Guest

Of Domane, exista un loc pe unde sa nu ma urmaresti?

Nu stiu ce am facut aseara, eram sub influenta drogurilor iar nevasta'mea probabil ca era cu amantul si se filmau in timp ce faceau sex.
Pai, ce sa-ti fac, daca intri-n direct, pe postul radio pe care intamplator, il ascultam la ora respectiva, nu se cheama ca eu te urmaresc, incerci sa te faci vadit, auzit, vazut, citit. Imi pare rau pentru problema ta cu nevasta. Punct.
sus

Printu'

Guest

scris pe 18 oct 2007 15:41 de Printu'

eu, nu sunt casatorita.

Sorine ,Genoveva asta chiar te vrea. Dar daca nici macar politistii nu doresc stewardese divortate nu cred ca Sorin,care are mai multe clase(de scoala,ca se poate interpreta) decat un politist ar putea sa faca o astfel de mezalianta.
La frecventa cu care face curse(din An in Pasti) cred ca e stewardesa pe o naveta spatiala sau pe o racheta Soyouz.
sus

Sephiyroth

Veteran member
286 mesaje

scris pe 18 oct 2007 18:35 de Sephiyroth

Si multe persoane din Romania, ma considera coshmar, persoane, foarte active, pe forumuri.

.. ca sa vezi cum impresionezi tu romania..!
sus

Sephiyroth

Veteran member
286 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #V

scris pe 18 oct 2007 18:40 de Sephiyroth

scurt

PUNCT si SCURT ! ! cat de categorica esti..!
...adu berea ca leshin...!
sus

Sephiyroth

Veteran member
286 mesaje

scris pe 18 oct 2007 18:43 de Sephiyroth

ca-ti circula mesajul pe TV K Lumea, in aprilie 2005, cum ca te-ar fi violat Pepe-n Piata Moghiorosh.

ai o fixatie pentru chestia asta ...! pe cine vrei sa faci de ras : pe tine sau pe ea ? ?
sus

Sephiyroth

Veteran member
286 mesaje

scris pe 18 oct 2007 18:46 de Sephiyroth

Nu. Sunt, doar, impartiala, corecta, in aprecierea situatiilor.

vii odata cu berea aia...??
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2007 20:25 de Guest

.. ca sa vezi cum impresionezi tu romania..!
Pai, ce sa fac?!? Nu vezi, cic-ash fi pe naveta spatziala stewardesa, ca-l vreau pe Sorin28, ca-n fine, ma rog, eu inteleg ironia, ca i-am citit, atatzia ani rubrica Radar. Parerea mea era ca este mult mai potrivit pentru dumneaei Dune, decat Pure Poison sau Dolce Vita, toate fiind produse Christian Dior. asta este, ma viseaza urat si nu-i singura.
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2007 20:27 de Guest

ai o fixatie pentru chestia asta ...! pe cine vrei sa faci de ras : pe tine sau pe ea ? ?
Pepe, nu intra-n cercul meu de cunostintze. prin Bucuresti, ajung, doar, ocazional.
sus

Guest

Guest

scris pe 18 oct 2007 20:29 de Guest

vii odata cu berea aia...??
ti-am trims-o pe mail. cauta-n inbox, mail-ul cu referintza: My computer. e cu dozator, cu tot berea-n poza.
sus

Sephiyroth

Guest

scris pe 18 oct 2007 23:36 de Sephiyroth

Pepe, nu intra-n cercul meu de cunostintze. prin Bucuresti, ajung, doar, ocazional.

cred ca o sa ma duc in pat ! nu te superi , nu ?
sus

Sephiyroth

Guest

scris pe 18 oct 2007 23:39 de Sephiyroth

Parerea mea era ca este mult mai potrivit pentru dumneaei Dune, decat Pure Poison sau Dolce Vita

stii de ce rad ? ? ?
sus

Guest

Guest

scris pe 19 oct 2007 12:32 de Guest

nu, nu ma supar, viking onorific. cat priveste berea-my computer, n-o puteam transmite la office@b.ro, ca nu-i profesional, in conditiile, in care, n-am lasat acel id de yahoo, in baza de date, asa la playit este altceva, dar nu cred ca-i cazul, pentru ca oricum, in general, vorbind, multi sunt convinsi, chiar foarte convinsi, ca-i o chestie cu regie, si-alte nebunii. cert este ca, atunci cand imi trec hartii prin maini, pricep ceva, din ele, inclusiv, adrese de e-mail.
sus

Sephiyroth

Guest

scris pe 19 oct 2007 19:21 de Sephiyroth

viking onorific

poti sa-mi spui "sephy" ?!
sus

Sephiyroth

Guest

scris pe 19 oct 2007 19:25 de Sephiyroth

cert este ca, atunci cand imi trec hartii prin maini, pricep ceva, din ele, inclusiv, adrese de e-mail.

io ma mai incurc putin pe la host-uri si proxi-uri anonime si non-anonime , trasari de ip-uri si non-identity...in rest totul e ok..!
sus

Anthony_Stradivary

Senior member
73 mesaje

scris pe 19 oct 2007 20:39 de Anthony_Stradivary

io ma mai incurc putin pe la host-uri si proxi-uri anonime si non-anonime , trasari de ip-uri si non-identity...in rest totul e ok..!

Te incurci din cauza varstei desi nu recunosti. Berea expediata ti-au consumat-o nepotii.
sus

Anthony_Stradivary

Senior member
73 mesaje

scris pe 19 oct 2007 20:48 de Anthony_Stradivary

Asocierea lui Radamant cu "negroidul" de Pepe cred ca il va infuria la culme. Stewardesa asta se pare ca e mult mai acida decat au fost Katherine si Valentine cu el.
Chiar astia 2 or fi trecut de faza scanatului.Poate fac o reconstituire la scara reala.
Eu nu ma mai iau de Radamant pt ca e clar ca e obsedat de romance.Ma gandesc ca oricine in situatia lui (cel mai frumos baiat din liceu) ar fi avut o trauma din cauza lipsei de atentie din partea fetelor. Asa ca Radamantule fii fara grija nu te voi ataca, tu in schimb imi poti adresa raspunsuri ofensatoare.
sus

unknown9

Senior member
55 mesaje

Re: Re: Re: #VIOL

scris pe 21 oct 2007 00:36 de unknown9

. El ca orice barbat a profitat.

Nu fi atat de sigura.Si cica yo is misogin uneori.

You know what your problem is???

I'm to good looking

The damage here is done,so i guess i be living
sus

Guest

Guest

scris pe 22 oct 2007 19:07 de Guest

Asocierea lui Radamant cu "negroidul" de Pepe cred ca il va infuria la culme. Stewardesa asta se pare ca e mult mai acida decat au fost Katherine si Valentine cu el.
Chiar astia 2 or fi trecut de faza scanatului.Poate fac o reconstituire la scara reala.
Eu nu ma mai iau de Radamant pt ca e clar ca e obsedat de romance.Ma gandesc ca oricine in situatia lui (cel mai frumos baiat din liceu) ar fi avut o trauma din cauza lipsei de atentie din partea fetelor. Asa ca Radamantule fii fara grija nu te voi ataca, tu in schimb imi poti adresa raspunsuri ofensatoare.
L-oi fi asociat tu, pe radamant cu pepe, eu am spus ca Pepe, nu intra-n crecul meu de cunostinte, iar, daca, fizic, exista o oarecare asemanare a vreunui user de pe forum, cu Pepe, cela esti tu, moderatorul SORIN 28, userash "bebe", "omu' negru", "Anthony_". Stewardesa asta, adica eu, nu sunt acida cu Sephyiroth, pur si simplu, conversez: intreaba, raspund. Inca o data: Radamant(Andrei Gheorghe) este moderator la "ultima ora", pe Realitatea TV, Corina Dragotescu, este moderatoare alaturi de el, in emisiune. Poate-l invita si pe Iustin Galeru-n emisiune, caci, vad ca ai inceput sa crezi ca esti Madalin Voicu, sau, Ion Ghise.
sus

kitty

Senior member
52 mesaje

Re: #VIOL

scris pe 23 nov 2007 02:38 de kitty

eu personal nu stiu ce ganditi voi baietasii...nu mai aveti creier sau ce?poi daca o fata se duce in club sa danseze , si poate se ameteste , asta nu iti da dreptul sa profiti de ea.ea nu stie pur si simplu ce se intampla cu ea , de fapt nu realizeaza si apoi se trezeste batjocorita ca sa nu zic cuv ala urat ce incepe cu f.cu ce e ea vinovata ca sunt unii la care li se scoala p...de fiecare data cand vede o fusta.dupa parerea mea acesti tipi ce comit astfel de acte ar trebui schingiuti sau pusi cu fundul in sus si f... in c..r sa simta si ei umilire si chinuri ,sa vada cume sa ti-o iei fara sa vrei....
sus
Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online