Sunt virgin

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:34 de viorel89

doare al drq de tare indiferenta asta mai ales cand iubesti si esti sincer cu pers iubita
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:35 de viorel89

pana nici pe mess nu prea mai vb cu mine
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:36 de DaNNY_DiViNO

pana nici pe mess nu prea mai vb cu mine

femeile astia..

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:37 de DoILookSexy

Trimite-i un mesaj in care sa ii scrii ca esti pregatit, ca vrei sa faceti sex ! Daca nu iti raspunde se joaca cu putza altuia. Bafta

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 7 feb 2011 20:40 de DaNNY_DiViNO

Da la ce mai iti bati capu ? Chiar ai vrea sa fi cu astfel de persoane care isi bate joc ? Vorba lui Exotic: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeext

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

scris pe 7 feb 2011 20:47 de viorel89

am trimes pana acum 10 sms'uri si degeaba am intrat pe mess am intrebat'o dc ma ocoleste si asa mai departe.mi'a rasp scurt ca nu ma ocoleste dar nu mai stie ce sa mai zica ca ai e rusine ca nu mai stie ce sa faca ca tine la mine ca nu vrea sa ne despartim dar pe alta parte ai e rusine si ma trateaza ca pe ultimul om.doare al naibi de tare cand iubesti si esti sincer cu persoana iubita.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:49 de Rolando

am trimes pana acum 10 sms'uri si degeaba am intrat pe mess am intrebat'o dc ma ocoleste si asa mai departe.mi'a rasp scurt ca nu ma ocoleste dar nu mai stie ce sa mai zica ca ai e rusine ca nu mai stie ce sa faca ca tine la mine ca nu vrea sa ne despartim dar pe alta parte ai e rusine si ma trateaza ca pe ultimul om.doare al naibi de tare cand iubesti si esti sincer cu persoana iubita.
du-te peste ea si intreab-o ce are de gand

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:49 de viorel89

da nu e un capat de tara dar nush daca o sa mai fiu in stare sa ai zic si urmatoarei ceea ce i'am zis ei si nush ce reactie va avea knd ai voi spune.
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt vir

scris pe 7 feb 2011 20:55 de viorel89

pfff in astfel de momente abia ma pot abtine sa nu izbucnesc in plans pentru ca o iubesc dar indiferenta ei ma doare acum a iesit dupa mess nu mi'a zis nici macar nb.am incercat sa o sun vb la tel apoi ma trezesc cu sms ca se baga la somn si vb maine atat nmk mai mult nici o vorba in plus so knd i'am dat mesaj ca la tel vorbeste dar mie nu imi rasp nu a mai zis nimic
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:04 de DaNNY_DiViNO

ooo..stai ca nu e nici prima nici ultima care e in stare de asa ceva. Chestia e sa nu te umilesti mai mult decat trebuie. Daca apari plangand si milogindu-te in fata ei, nu o sa faci decat sa te ingropi mai rau.

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:22 de viorel89

i'am dat un ultim mesaj in care am scris asa:Mi -am dat seama ca a iubi inseamna a suferi. Nu am crezut niciodata ca despartirea de tine e atat de grea… N-ai sa stii niciodata cat au plans ochii mei din clipa cand drumurile noastre s-au despartit…i ti doresc tot binele din lume GURITA MEA DULCE …VOI PURTA IUBIREA TA SI IN MORMANT CU MINE .. PT CA AI FOST PRIMA PERSOANA PE CARE AM IUBIT-O SI O VOI IUBI IN CONTINUARE….Iar eu ma voi da la oparte din calea fericirii tale
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:30 de DaNNY_DiViNO

Tocmai ai pupato in c** Isi bate joc de tine si tu practic i-ai zis Multumesc.

Si inca ceva: a iubi nu inseamna a suferi

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:38 de viorel89

da ai dreptate in tot ceea ce zici.in schimb mi'a dat mesaj inapoi ca vom vorbi maine despre toate astea.ce sa fac sa ma duc sau nu?
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:43 de DaNNY_DiViNO

La felul ei de a fi, ar trebui sa te doara-n p*** Daca vroia sa fie cu tine, nu era asa. Te intelegea si iti era alaturi.

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:45 de viorel89

mersi mult pentru toate sfaturile acordate nu am cuvinte indeajuns sa iti multumesc,sa va multumesc
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 feb 2011 21:47 de DaNNY_DiViNO

mersi mult pentru toate sfaturile acordate nu am cuvinte indeajuns sa iti multumesc,sa va multumesc

N-ai pentru ce. Invata sa fi barbat si sa nu te mai umilesti pentru nimicuri. Iar la urmatoarea fata, spune-i adevarul din prima ca sa nu mai existe surprize.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 feb 2011 01:01 de ExoticDream

da ai dreptate in tot ceea ce zici.in schimb mi'a dat mesaj inapoi ca vom vorbi maine despre toate astea.ce sa fac sa ma duc sau nu?

Du-te pentru ca nu ai ce pierde, vei afla (poate!) ce a fost in capul ei.

Eu tot ma mai intreb daca ea simte ceva pentru tine fiindca prea era decisa sa faceti sex luni la ora X! Cati ani are? Dupa cum se comporta pare sa fi avut cativa iubiti la viata ei....

Pana la urma nu v-ati mai intalnit astazi dimineata din cauza marturisirii tale sau i s-a schimbat ei programul? Sa fi fost suparata ca i-ai ascuns "secretul" sau doar dezamagita ca in loc sa-i oferi o partida de sex fenomenala si-a dat seama ca trebuie sa te initieze ea in ale sexului si i-a pierit cheful?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 feb 2011 12:33 de viorel89

ea zice ca simte ceva pentru mine dar nu poate sa creada ceea ce i'am zis ca tine foarte mult la mine dar ca ai e rusine nu stie ce sa faca dar pe alta parte nu vrea sa ne despartim.iar knd am sunat'o acum 15 minute mi'a zis ca de ce o sun ca e la ora ca nu poate sa vorbeasca.peste 3 saptamani face 18 ani si da a avut cativa baieti la activ.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

scris pe 8 feb 2011 12:50 de DaNNY_DiViNO

Nu mai pierde vremea. Stai dupa curu ei sa te joaca pe degete cum are ea chef.. wtf

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 8 feb 2011 13:49 de Rolando

ea zice ca simte ceva pentru mine dar nu poate sa creada ceea ce i'am zis
pai ce i-ai zis? ..ca esti virgin..mare lucru...parca ai fii injurat-o de ma-sa...cred ca nici atunci nu era asa deranjata

ca tine foarte mult la mine dar ca ai e rusine
de ce ii e rusine? Parca ea ar fii aia virgina,cand colo ea a fost jucaria mai multor barabti....daca zici ca la apraope 18 ani a avut cativa baieti la activ....las-o ca nu se merita

nu stie ce sa faca dar pe alta parte nu vrea sa ne despartim.iar knd am sunat'o acum 15 minute mi'a zis ca de ce o sun ca e la ora ca nu poate sa vorbeasca.
ce facea de era asa ocupata?era cu vr-unu in pat?avea gura ocupata?

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 feb 2011 14:26 de viorel89

habar nu am ce face dar pe zi ce trece ma evita tot mai mult si zice niste vb care nu ar trebuii zise.ma rog e alegerea ei ce vrea sa faca eu nu stau sa ma rog de ea daca are impresia asta ca va face ce vrea din mine.i'am zis de la inceput ca nu ma intereseaza trecutul doar daca vrea sa il povesteasca,nu am facut presiuni asupra ei nu am pus nici un fel de conditii am lasat totul sa decurga normal.dar din clipa asta nu stiu cum va decurge pentru ca nu am ajuns sa stau sa ma rog de ea ,e ca si cum as obliga-o sa faca ceva asa ca mai bine o las sa faca ce o taie capul si sa aleaga ce e mai bine pentru ea.
sus

cristian18

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 27 feb 2011 20:22 de cristian18

habar nu am ce face dar pe zi ce trece ma evita tot mai mult si zice niste vb care nu ar trebuii zise.ma rog e alegerea ei ce vrea sa faca eu nu stau sa ma rog de ea daca are impresia asta ca va face ce vrea din mine.i'am zis de la inceput ca nu ma intereseaza trecutul doar daca vrea sa il povesteasca,nu am facut presiuni asupra ei nu am pus nici un fel de conditii am lasat totul sa decurga normal.dar din clipa asta nu stiu cum va decurge pentru ca nu am ajuns sa stau sa ma rog de ea ,e ca si cum as obliga-o sa faca ceva asa ca mai bine o las sa faca ce o taie capul si sa aleaga ce e mai bine pentru ea.

cum a mai decurs relatia ta cu ea pana acuma ... ?
sus

iahuu

Newbie
4 mesaje

scris pe 27 feb 2011 22:51 de iahuu

ea zice ca simte ceva pentru mine dar nu poate sa creada ceea ce i'am zis ca tine foarte mult la mine dar ca ai e rusine nu stie ce sa faca dar pe alta parte nu vrea sa ne despartim.iar knd am sunat'o acum 15 minute mi'a zis ca de ce o sun ca e la ora ca nu poate sa vorbeasca.peste 3 saptamani face 18 ani si da a avut cativa baieti la activ.

In ziua de azi e o rusine sa fii virgin si o mandrie sa fii c**** .
Nu mai inteleg nimic
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 27 feb 2011 22:56 de Rolando

In ziua de azi e o rusine sa fii virgin si o mandrie sa fii c**** .
Nu mai inteleg nimic
s-a intors lumea cu susul in jos

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

scris pe 6 mar 2011 17:44 de viorel89

relatia a decurs in felul urmator la 2 zile dupa asta ne'am despartit evitandu'ma mereu iar pe mess de fiecare data knd vorbim imi zice ca ma iubeste dar cu toate astea nu vrea sa ne impacam eu nu mai inteleg nimic din ce vrea sunt complet ravasit nu mai stiu ce sa mai cred
sus

anitaioana

Junior member
24 mesaje

scris pe 6 mar 2011 17:46 de anitaioana

relatia a decurs in felul urmator la 2 zile dupa asta ne'am despartit evitandu'ma mereu iar pe mess de fiecare data knd vorbim imi zice ca ma iubeste dar cu toate astea nu vrea sa ne impacam eu nu mai inteleg nimic din ce vrea sunt complet ravasit nu mai stiu ce sa mai cred

eu cred ca se joaca cu tine

life is your toy !
sus

k

Senior member
144 mesaje

scris pe 6 mar 2011 22:37 de k

De obicei unele fete cand aude de un baiat ca e virgin starneste interes...

Cu tine asta nu stiu ce e asa speriata. Vreau cumva o p... mare si sa tzina toata noaptea. Altfel nu imi explic.
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

scris pe 6 mar 2011 23:47 de viorel89

eu nu o mai inteleg deloc mai devreme mi'a zis ca ai e dor de mn ca ma iubeste foarte mult ca vrea sa ne impacam si ca poimane vrea sa o facem dar pana atunci cine stie ce mai apare poate iar se razgandeste sau cine stie ce mai zice si in momentul de fata sunt complet ravasit nu mai stiu ce sa mai cred si la ce sa mai ma astept
sus

nickname

Senior member
87 mesaje

scris pe 7 mar 2011 01:24 de nickname

eu nu o mai inteleg deloc mai devreme mi'a zis ca ai e dor de mn ca ma iubeste foarte mult ca vrea sa ne impacam si ca poimane vrea sa o facem dar pana atunci cine stie ce mai apare poate iar se razgandeste sau cine stie ce mai zice si in momentul de fata sunt complet ravasit nu mai stiu ce sa mai cred si la ce sa mai ma astept

Preia tu controlul.

In momentul asta tu faci ce zice ea, ea zice sa va vedeti, va vedeti, zice sa nu va vedeti, nu va vedeti, zice faceti sex maine faceti sex maine si asa mai departe. Nu face altceva decat sa te manipuleze cum vrea ea. Pune picioru in prag. Cand zice o facem poimaine, ii zici poimaine sunt ocupat (fie ca esti sau nu esti si spunei ca ai de facut ceva interesant chiar daca e o minciuna sau ca iesi cu niste prietene in oras - mai adaugi si factorul gelozie) Apoi ii dai mesaj in care TU ii spui unde si cand va vedeti fara sa-i ceri acordul deci ii zici ceva Gen: buna, maine ne vedem in locul X la ora X. Te astept. pup. Sau o intrebi cand preferi sa ne vedem marti sau joi? sau la ora 16 sau la ora 20? In felul asta tot tu faci conditiile dar in acelasi timp ii dai de ales in cazul in care cu adevarat este ocupata la o ora.

Femeile vor un barbat care sa le conduca.

PS. Nu o mai cauta atat, ii dai prea multe mesaje si ii dai impresia ca esti disperat si nu ai o viata si altceva mai bun de facut decat sa o cauti non stop. Nu-i mai da atatea mesaje. Da-i un mesaj cum ti-am zis in care sa-i zici cand sa va vedeti si atat.

Daca iti trimite ea mesaj, raspunde-i cu intarziere. Daca te suna odata poti sa-i dai ocupat sau sa-i zici buna sunt ocupat acum nu pot sa vorbesc te sun eu mai tarziu. Si o suni tu peste vreo ora doua.
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 mar 2011 02:48 de viorel89

sincer am incercat si genul ala cu preluatul controlului si mi'a iesit pana la faza cu telofonul atat daca eu nu las de la mine ea in nici un caz nu lasa orice s'ar intampla e o fire tare ambitioasa dar in schimb daca nu o caut eu pe ea ma cauta ea pe mine dar asta se intampla foarte rar nu foarte des
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online