Sunt virgin

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

viorel89

Junior member
31 mesaje

Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 02:24 de viorel89

Salutare ma numesc viorel am 21 de ani si sunt virgin.Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora,ea stiind ca eu nu mai sunt virgin si ca are pretentii sa ma descurc la pat fiind mai experimentat ca ea si daca nu ma descurc nu o sa mai vad niciodata si punem punct si relatiei si cum as putea duce un act sexual cat mai mult timp.Va rog din suflet ajutati-ma nu vreau nici sa o pierd nici sa ma fac de ras.Multumesc mult de tot
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 03:39 de simosimina

Salutare ma numesc viorel am 21 de ani si sunt virgin.Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora,ea stiind ca eu nu mai sunt virgin si ca are pretentii sa ma descurc la pat fiind mai experimentat ca ea si daca nu ma descurc nu o sa mai vad niciodata si punem punct si relatiei si cum as putea duce un act sexual cat mai mult timp.Va rog din suflet ajutati-ma nu vreau nici sa o pierd nici sa ma fac de ras.Multumesc mult de tot

Prietena ta ți-a spus că dacă nu te vei descurca în pat se va despărți de tine??? loool
Scuză-mi ironia, însă lumea asta în care trăim văd că dă înapoi pe zi ce trece!!!
Nu am cum să te sfătuiesc în această privință, deoarece nu am cum să-ți explic cum ai putea ține un act sexual mai mult...pentru asta îți trebuie experiență...e ca și cum ți-aș povesti eu din cărți acum...trebuie pus în practică, pentru că doar așa vezi mai bine ”mecanismul de funcționare”

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 feb 2011 03:50 de dorinda

Prietena ta umbla dupa orice altceva numai relatii serioase nu.
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 12:18 de DaNNY_DiViNO

Prietena ta umbla dupa orice altceva numai relatii serioase nu.

relatii serioase ? la varsta asta ?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

scris pe 6 feb 2011 13:32 de victoria_ok

Sincer nu am mai auzit niciodata asa ceva. Sa se desparta de tine daca nu o sa ai contact sexual indelungat
Mai bine o faci prima oara cu persoana pe care o iubesti si stii ca te iubeste, decat cu una care vrea doar sex si nimic mai mult. Sunt de acord cu simosimina: iti trebuie experienta ca sa nu te faci de "ras". Decizia e a ta!
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

scris pe 6 feb 2011 14:03 de DoILookSexy

21 de ani ? ok, trecem peste asta..
Dupa capul tau o relatie se rezuma doar la plimbari, tinut de mana, pupat ?
La varsta asta, cam are si ea nevoie, daca nu poti sa o satisfaci las-o frate, las-o cu altul care poate.
Imi pare rau de tine

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 14:22 de viorel89

sa va lamuresc complet sunt cu aceasta fata de 2 luni cand am incercat sa facem sex nu a vrut ea a zis ca inca nu e momentul iar acum cand a zis ea imi e frica sa nu o dezamagesc si nu cumva sa ma fac de ras.deasta v-am cerut si niste sfaturi in legatura cu asta.
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 14:26 de DoILookSexy

sa va lamuresc complet sunt cu aceasta fata de 2 luni cand am incercat sa facem sex nu a vrut ea a zis ca inca nu e momentul iar acum cand a zis ea imi e frica sa nu o dezamagesc si nu cumva sa ma fac de ras.deasta v-am cerut si niste sfaturi in legatura cu asta.

Si nici nu o sa reusesti daca deja te gandesti ca nu o sa poti, auzi, cica iti e frica wtf ai 21 de ani c`mon

I'll wake up in the morning with a mild case of amnesia and next you cand find me on a table full of vodka and tequila !
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 6 feb 2011 14:27 de Rolando

pai cred ca mai bine ii spui de la inceput cum sta treaba(ca nu ai mai facut-o pana acum) si gata....probabil o sa te inteleaga si nu o sa aibe mari asteptari de la tine,deci nu o sa fie dezamagita...asa cred eu ca ar fii cel mai bn

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

scris pe 6 feb 2011 14:32 de DoILookSexy

Hai ca te invat eu cum faci
Iei o moneda si o intrebi ce alege, cap sau pajura !
Daca ea castiga o intrebi ce vrea sa fie : sclav sau sef iar daca e sa castigi tu alegi sa fii sclav adica ea sa faca ce vrea cu tine, dar sa nu stai si tu ca o placinta fara sa te misti

Bafta, sa ne spui cum a fost

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 14:32 de viorel89

multumesc pentru sfaturi dar cum ea nu stie ca nu mai snt virgin si acum ai zic ca sunt sigur se alege praful de tot pentru ca nu suporta minciuna.in fine stiu ca a fost vina mea ca nu iam spus pana acum.o sa revin maine daca nu o sa ma fac de ras si nu cad in depresie si o sa va spun ce sa intamplat.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 14:36 de Rolando

multumesc pentru sfaturi dar cum ea nu stie ca nu mai snt virgin si acum ai zic ca sunt sigur se alege praful de tot pentru ca nu suporta minciuna.in fine stiu ca a fost vina mea ca nu iam spus pana acum.o sa revin maine daca nu o sa ma fac de ras si nu cad in depresie si o sa va spun ce sa intamplat.
sper sa treci si maine pe aici...indiferent de ce se va intampla intre voi doi...chiar sunt curios cum te vei comporta si cum va reactiona prietena ta

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

scris pe 6 feb 2011 14:41 de DoILookSexy

Sa nu te duci cu pusca plina, sper ca intelegi. Bea inainte putin whiskey si un red bull, o sa te ajute. Bafta
Si inca ceva, sa nu incerci sa iti pregatesti de-acasa discursul, incearca sa gandesti pozitiv, lasa-te "dus de val"

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 14:44 de viorel89

sincer sa va spun dc imi este cel mai si cel mai frica stiu ca o sa radeti de mine la ce o sa va spun si o sa ziceti ca sunt un papa lapte.inaite de prietena actuala am mai avut una si stand in parc intr-un leagan in poala mea cu scula sculata ea se vreca de mine iar eu ca un fraier sau dobitoc mi'am dat drumul instantaneu.imi e frica sa nu patesc cum am patit si data trecuta de aceea am apelat la voi sa ma sfatuiti ce sa fac
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 14:47 de DoILookSexy

sincer sa va spun dc imi este cel mai si cel mai frica stiu ca o sa radeti de mine la ce o sa va spun si o sa ziceti ca sunt un papa lapte.inaite de prietena actuala am mai avut una si stand in parc intr-un leagan in poala mea cu scula sculata ea se vreca de mine iar eu ca un fraier sau dobitoc mi'am dat drumul instantaneu.imi e frica sa nu patesc cum am patit si data trecuta de aceea am apelat la voi sa ma sfatuiti ce sa fac

Cu timpul o sa inveti sa te ti din ce in ce mai mult. Si care e problema ? iti dai drumul repede, te speli frumos, ii spui sa ajute putin si o iei de la inceput.. sa faci ce ti-am zis in postul de mai sus

sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

scris pe 6 feb 2011 15:02 de viorel89

am sa revin maine sa va povestesc ce sa intamplat.va multumesc din suflet pentru sfaturi
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

scris pe 6 feb 2011 15:37 de dorinda

relatii serioase ? la varsta asta ?

Eu am acelasi prieten de la 19 ani si mai sunt destule fete care au relatii serioase de la 17-18 ani. Deci se poate.
sus

BBU

Senior member
77 mesaje

scris pe 6 feb 2011 15:42 de BBU

Pai cauta pe net sexual positions, techniques prolonged orgasm etc. si o sa vezi cand citesti ceva din domeniul asta ce dai clasa altora desi nu ai experienta.

Onoarea vine din visele noastre de a redeveni oameni;
Copyright - codul samurailor;
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 16:07 de DaNNY_DiViNO

Eu am acelasi prieten de la 19 ani si mai sunt destule fete care au relatii serioase de la 17-18 ani. Deci se poate.

Se poate. Dar nu se vrea.

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

: Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 16:11 de viorel89

nu vreau sa aplelez la pastile sau ceva de genul de vrut vreau dar cum v-am mai spus imi e frica sa nu se intample cum sa intamplat cu fosta.si am mai citit si cate ceva pe net ca daca esti virgin sa folosesti prezervativul e adevarat?sau nu trebuie neaparat ca aici ar fi o problema nu vrea cu prezervativ.
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 17:01 de viorel89

danny daca tu pateai ce am patit eu cu fosta prietena cred ca reactionai la fel ca mine adica cu frica sa nu se repete ce sa intamplat. si de vrut vreau sa o fac nu ma ca nu vreau dar dupa cum am zis si mai sus cu problema aia imi e teama sa nu se repete si prietena are pretentii sa fac fata
sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 19:44 de DoILookSexy

Tu esti sigur ca ai 21 de ani ?!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 6 feb 2011 20:24 de ExoticDream

Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora

Eu nu inteleg o chestie: prietena asta a ta are zile si ore fixe la care isi programeaza partidele de sex?!? Ciudata rau! Nu era destul sa precizeze saptamana, hai ziua, dar pana si ora?!?

cum ea nu stie ca nu mai snt virgin si acum ai zic ca sunt sigur se alege praful de tot pentru ca nu suporta minciuna.in fine stiu ca a fost vina mea ca nu iam spus pana acum.

Imi dau seama ca, dat fiind trendul sexual, te-ai jenat sa-i marturisesti "groaznica" ta problema inca de la inceput, insa cred ca ar fi inteles si daca ai fi incercat sa-i spui macar pe parcurs, nu sa lasi sa vina momentul cheie si tu sa fii tot aerian. Poate te vei descurca, poate nu, oricum vei fi extrem de stresat si, daca fata are experienta (si, din faptul ca "te-a programat" cu atata precizie, eu zic ca are) se va prinde ca la tine este prima data si nici nu vreau sa ma gandesc cum se vor termina atat intalnirea fierbinte, cat si relatia!

In concluzie, parerea mea sincera este sa-i spui.... inainte de a va apuca de treaba. Daca tine la tine cat de cat, te va intelege si te va ajuta sa te descurci onorabil; daca nu, macar vei invata ca data viitoare sa fii sincer...

In rest..... lasa-te dus de val. Si inca ceva: ea ia cumva anticonceptionale? Daca nu, cum tu nu esti deloc stapan pe situatie, fara prezervativ RISTI ENORM sa o lasi insarcinata! Gandeste-te ca ea nu stie ca tu nu ai experienta si va conta pe tine sa o protejezi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 20:28 de viorel89

da snt sigur ca am atat si inca ceva acum 15 min i-am spus adevarul intr-un final acum ramane de vazut ce se va intampla pe parcurs
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 20:30 de ExoticDream

acum 15 min i-am spus adevarul intr-un final acum ramane de vazut ce se va intampla pe parcurs

Foarte bine ai facut. Care a fost reactia ei? Daca te va intelege, vei avea parte de sex ca la carte!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 6 feb 2011 21:51 de viorel89

a ramas putin blocata timp de 10 min dupa care mi'a zis ca trecem noi si peste hopul asta si ca ma va ajuta sa trec si peste asta si ca nu isi dorea sa facem sex daca la asta ma gandeam ci dragoste pentru ca asa se procedeaza intr-o relatie.va multumesc pentru sfaturi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 01:44 de ExoticDream

a ramas putin blocata timp de 10 min dupa care mi'a zis ca trecem noi si peste hopul asta si ca ma va ajuta sa trec si peste asta si ca nu isi dorea sa facem sex daca la asta ma gandeam ci dragoste pentru ca asa se procedeaza intr-o relatie.va multumesc pentru sfaturi

Ne bucuram ca ai trecut cu bine peste hopul adevarului si te asteptam cu vesti!

sus

DoILookSexy

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 19:38 de DoILookSexy

Deci ? cum a fost ?

sus

nebun

Senior member
62 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:22 de nebun

...probabil e in rai
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt virgin

scris pe 7 feb 2011 20:32 de viorel89

sincer azi ma ocolit toata ziua la mesaje nu mai mi'a raspuns iar cand am sunat'o a zis ca nu are timp sa ne intalnim si ca are treaba.nush daca mai am puterea sa ai zic asa ceva si la alta fata......
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online