Sunt virgin

Pagina 3 din 3
«   1   2   3

nickname

Senior member
87 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 mar 2011 12:32 de nickname

sincer am incercat si genul ala cu preluatul controlului si mi'a iesit pana la faza cu telofonul atat daca eu nu las de la mine ea in nici un caz nu lasa orice s'ar intampla e o fire tare ambitioasa dar in schimb daca nu o caut eu pe ea ma cauta ea pe mine dar asta se intampla foarte rar nu foarte des

Si las-o asa stiu ca poate iti e greu ca tu crezi ca simti nevoie sa vorbesti cu ea zilnic, dar las-o sa te caute numai ea.

Din cate am inteles, tu nu ai o relatie cu ea in momentul asta. Nu sunteti impreuna. Deci poti sa mai iesi si cu alte fete.

De asemenea tin sa-ti spun ca sunt 99% sigur ca nu o iubesti, este doar o impresie a ta. Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare ziceam ca o iubesc enorm pe o tipa, ma vedeam insurat cu ea, dupa ce m-am combinat cu ea, am stat vreun an si deja vedeam altfel lucrurile. Gandeste-te daca te combini cu ea, doar nu o sa futi o singura femeie toata viata (daca acum esti virgin)

Pe langa asta, ceea ce faci este gresit din punctul meu de vedere si vei regreta mai tarziu. Asta nu e atitudine de BARBAT. Nu o mai lasa sa-si bata joc de tine si sa faca ce vrea, ajungeti la o intelegere, bine daca nu las-o balta si gata. Poate ti se pare greu dar TREBUIE sa faci asta. N-ai si tu un pic de onoare, un pic de orgoliu in tine? Lasi o femeie sa faca ce vrea din tine? Mai sunt si alte femei chiar de 100 de ori mai bune decat ea, trebuie doar sa deschizi ochii~. FII BARBAT!

Incearca si cu o alta fata, nu ai nimic de pierdut. Doar de castigat.

Poti sa-mi trimiti pm daca vrei sa mai vorbim.
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 7 mar 2011 21:19 de viorel89

ale naiba femei care le mai intelege acum imi zice ca nu mai poate maine dimineata ca a intervenit ceva ca poimane.iar spre final mi'a dat o bomba zicand:asculta bine eu te iubesc mai mult ca orice si mi'ai dovedit ca si tu ma iubesti,tu trebuie sa te gandesti ca nu pot fi tot timpul cu tine nu merge rel asta.apoi mi'a zis ca se duce sa pape si vorbim mai tarziu
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 14:08 de toy

ale naiba femei care le mai intelege acum imi zice ca nu mai poate maine dimineata ca a intervenit ceva ca poimane.iar spre final mi'a dat o bomba zicand:asculta bine eu te iubesc mai mult ca orice si mi'ai dovedit ca si tu ma iubesti,tu trebuie sa te gandesti ca nu pot fi tot timpul cu tine nu merge rel asta.apoi mi'a zis ca se duce sa pape si vorbim mai tarziu

Si tu, ca un fraier o sa o cauti in continuare. Ma enerveaza la culme persoanele fara demnitate si tu, sincer, meriti sa isi bata joc de tine in toate felurile pentru ca din cate vad iti cam place.
Si ce daca esti virgin? Crezi ca ti se ofileste? Eu zic sa ramai in continuare la "Manuela" pentru ca unul ca tine nu se poate numi barbat, in cel mai bun caz e "femeie cu p**a".
Scuze daca am fost prea dura dar TREZESTE-TE LA REALITATE si da-ti seama ca nu are niciun rost sa te umilesti
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 15:09 de dorinda

Mai, tipa ta e o panarama de fata. Cum te iubeste da relatia nu merge? Ea oare a auzit ce a spus? Saraca! Las-o ma, tipa nu-si bate joc de tine, e doar proasta.
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 18:16 de toy

Mai, tipa ta e o panarama de fata. Cum te iubeste da relatia nu merge? Ea oare a auzit ce a spus? Saraca! Las-o ma, tipa nu-si bate joc de tine, e doar proasta.

Nu e proasta deloc.....daca vede ca baiatul ii mananca din palma si se tine dupa ea ca un catel profita si il joaca pe degete.
Are de cine sa isi bata joc si se distreaza...
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 18:28 de ThT

Nu e proasta deloc.....daca vede ca baiatul ii mananca din palma si se tine dupa ea ca un catel profita si il joaca pe degete.
Are de cine sa isi bata joc si se distreaza...

Daca el accepta sa fie carpa ei,de ce va mai bateti capul?oricat de proasta ar fii fata,el e si mai si daca accepta toate astea.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 20:23 de viorel89

nu am mai cautat'o de mult timp nu am mai sunat'o de 2 sapt si nici macar un mesaj nu am dat nici pe mess nu am bagat'o in seama doar daca ma baga ea.sigurul lucrul care i l'am zis cand ma intreba ce fac am zis ca imi e dor de ea nimic mai mult si la care si ea imi zicea acelasi lucru si ca ma iubeste iar eu ai ziceam de fiecare data da ma iubesti si cu toate astea ai ales alceva.iar cand am fost impreuna i'am lasat libertate sa faca ce vrea nu i'am interzis nimic si o sunam o data pe zi si atunci 10 minute maxim si de intalnit ai ziceam ca,atunci cand vrea ea atunci ne intalnim,asta inseamna ca am fost posesiv sau ma rog chestii de genu asta?
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 20:43 de toy

nu am mai cautat'o de mult timp nu am mai sunat'o de 2 sapt si nici macar un mesaj nu am dat nici pe mess nu am bagat'o in seama doar daca ma baga ea.sigurul lucrul care i l'am zis cand ma intreba ce fac am zis ca imi e dor de ea nimic mai mult si la care si ea imi zicea acelasi lucru si ca ma iubeste iar eu ai ziceam de fiecare data da ma iubesti si cu toate astea ai ales alceva.iar cand am fost impreuna i'am lasat libertate sa faca ce vrea nu i'am interzis nimic si o sunam o data pe zi si atunci 10 minute maxim si de intalnit ai ziceam ca,atunci cand vrea ea atunci ne intalnim,asta inseamna ca am fost posesiv sau ma rog chestii de genu asta?

Asta inseamna ca esti fraier...degeaba nu incepi tu discutiile cu ea daca atunci cand vorbiti o pupi in c*r...Opreste-te frate si salveaza stropul de demnitate care ti-a ramas...asta daca ti-a mai ramas ceva
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 8 mar 2011 21:07 de dorinda

nici pe mess nu am bagat'o in seama doar daca ma baga ea.sigurul lucrul care i l'am zis cand ma intreba ce fac am zis ca imi e dor de ea nimic mai mult

Inca ii mai zici ca ti-e dor de ea? Esti prost sau ce? Data viitoare ii spui ca faci bine, ca sa nu mai pari asa preş.
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Sunt

scris pe 10 apr 2011 13:17 de viorel89

salutare am revenit am facut exact cum mi'ati zis nu am mai cautat'o nu am mai sunat'o de 3 saptamani am lasat'o sa faca ce vrea cu viata ei si sa ia ce hotarari doreste.in schimb am realizat ca nu e capat de tara si nu se sfarseste lumea la ea si am trecut mai departe si am intalnit alta fata si de data asta i'am zis adevarul de la inceput si toate au decurs normal si de la sine.va multumesc pt sfaturi chiar daca unele au fost mai dure dar m'au ajutat.
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Sunt

scris pe 10 apr 2011 14:49 de dorinda

salutare am revenit am facut exact cum mi'ati zis nu am mai cautat'o nu am mai sunat'o de 3 saptamani am lasat'o sa faca ce vrea cu viata ei si sa ia ce hotarari doreste.in schimb am realizat ca nu e capat de tara si nu se sfarseste lumea la ea si am trecut mai departe si am intalnit alta fata si de data asta i'am zis adevarul de la inceput si toate au decurs normal si de la sine.va multumesc pt sfaturi chiar daca unele au fost mai dure dar m'au ajutat.

Bravo!
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

scris pe 10 apr 2011 15:36 de toy

Eu am fost printre cei care "te-au luat mai tare", dar ma bucur ca te-ai trezit la realitate. Tine-o tot asa
sus

robert_adrian

Senior member
54 mesaje

scris pe 10 apr 2011 17:15 de robert_adrian

Pana la urma ai facut sex?
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Sunt

scris pe 11 apr 2011 02:03 de Machiavelli

eu cred ca se joaca cu tine

Doar face mijto

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

viorel89

Junior member
31 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 14 apr 2011 18:46 de viorel89

da am facut dar nu cu aceea pers de inainte care ma trata cu indiferenta ci cu actuala si sincer ma surprins ce reactie a avut fata de cealalta calma si bucuroasa ca nus ca ceilalti si toate pe parcurs au decurs destul de normal.va multumesc inca odata pt sfaturi
sus

koolsavas

Senior member
106 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 14 apr 2011 19:30 de koolsavas

da am facut dar nu cu aceea pers de inainte care ma trata cu indiferenta ci cu actuala si sincer ma surprins ce reactie a avut fata de cealalta calma si bucuroasa ca nus ca ceilalti si toate pe parcurs au decurs destul de normal.va multumesc inca odata pt sfaturi

Felicitari :d

O ducem "greu" dar avem femei "usoare".
sus

SirObsoletus

Senior member
92 mesaje

Re: Sunt virgin

scris pe 18 apr 2011 10:02 de SirObsoletus

Salutare ma numesc viorel am 21 de ani si sunt virgin.Problema ar fi urmatoarea prietena mea mi-a zis astazi ca vrea sa facem sex luni dimineata la prima ora,ea stiind ca eu nu mai sunt virgin si ca are pretentii sa ma descurc la pat fiind mai experimentat ca ea si daca nu ma descurc nu o sa mai vad niciodata si punem punct si relatiei si cum as putea duce un act sexual cat mai mult timp.Va rog din suflet ajutati-ma nu vreau nici sa o pierd nici sa ma fac de ras.Multumesc mult de tot

Eu sunt virgin şi am 22 de ani.

Măcar tu ai prietenă.
sus

cikipic

Newbie
1 mesaje

Re: Re: Sunt virgin

scris pe 20 apr 2011 18:09 de cikipic

Eu sunt virgin şi am 22 de ani.

Măcar tu ai prietenă.

Wtf=))

Ce atatea discutii nu am vazut un sfat care sa-l ajute cu adevarat pe om.
Ce atata discutie faci o laba inainte chiar 2 si dupa te duci si faci sex ti-ai dat drumu repede cauti o scuza cum ca ai uitat tigaia pe foc te speli frumos si ii mai dai un numar ce atata filozofie! Si scz nu te cred k ai gasit alta) mai inainte erai atat de convins k nu o sa mai spui la niciuna ca nu ai mai facut sex evar in ultimii 21 de ani in fine nu cont asta....ce mi-a pus capac a fost ultimu comentariu cum ca e virgin la 22 de ani suna a cel mai prost film de comedie pe care l-am vazut jur)) am ras de m-am stricat si nu pentru ca sunt insensibil sau va de genu da chiar e amuzant, daca vreti sa ma criticati pentru asta mai cititi o data toate comentariile de la cap la coada si mai ganditiva o data inainte! Bafta.

Nu fi trist ca nu ai fost remarcat,
Fi trist ca nu ai facut nimic remarcabil!
sus

DaNNY_DiViNO

Expert member
1750 mesaje

Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 20 apr 2011 19:42 de DaNNY_DiViNO

tu ti-ai facut cont ca sa dai rapunsul asta penibil ?

🔴 Content Creator [@] DannyDivino
sus

fiat_lux_mihi

Expert member
502 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt

scris pe 20 apr 2011 21:53 de fiat_lux_mihi

In primul rand e o minora amarata, stii ce ar trebui sa insemne ea pentru tine, intre 7 si 14 ani si cam atat.

http://www.youtube.com/watch?v=YIqttbRlJUQ

"Is he dead?" - "I hope so... we buried him..."
sus

viss123

Veteran member
150 mesaje

Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 29 apr 2011 19:51 de viss123

sa va lamuresc complet sunt cu aceasta fata de 2 luni cand am incercat sa facem sex nu a vrut ea a zis ca inca nu e momentul iar acum cand a zis ea imi e frica sa nu o dezamagesc si nu cumva sa ma fac de ras.deasta v-am cerut si niste sfaturi in legatura cu asta.

nu mai fi frustrat, doar daca ai 5cm in pantaloni. O sa termini in in cateva minute, apoi iar si iar si iar, pui 2 prezervative sa ti mai mult daca iti e frica

SEXperimenteaza
sus

Razvanz0r

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sunt virgin

scris pe 15 mai 2011 03:44 de Razvanz0r

Omuleeeeee...nush ce pana cerbului te stresezi atat...daca nu merge cu asta,stai linistit,o sa vina una si pentru tine,si eu sunt virgin si nu mi-e rusine sa recunosc,la urma urmei toti am fost o data virgini si nu stiu ce e de rau in asta,e o chestie normala.Asa ca stai chill si nu te mai stresasi app,la 21 de ani sa fi atat de disperat,eu n-am mai auzit sau vazut pe nimeni.Numa bine
sus
Pagina 3 din 3
«   1   2   3

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online