Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Glicemie mare din 14 nov 2010 22:38 de Divenire
S`ar putea ca testul sa fie irelevant. Poate corpul inca nu iti metabolizase glucoza. Nu ai diabet daca ai o data glicemia ridicata. Nu ai de ce sa fi speriat.
Re: Re: Adolescentii si SMS-urile din 14 nov 2010 22:30 de ExoticDream
Este dulce un sms de "noapte buna" sau "buna dimineata"...... chiar daca poti vorbi la telefon, chiar daca il vei vedea..... Mie imi plac in special SMSurile neasteptate, in care se comunica un gand, o traire, o idee, un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 nov 2010 22:23 de Divenire
Da. Sigur. Unde ai vazut tu asta?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 nov 2010 22:22 de claudiuu
Dar de ce sa fie fraier??Se indragosteste de tine, daca tu nu il placi trebuie sa ii spui sa te lase in pace, nu sa iti bati joc de el sau sa il transformi in cobaiul tau:)
Re: Re: Re: Re: Salutare am si eu o problema din 14 nov 2010 22:20 de Psyche
probabil ca postinor,daca l-a luat de doua ori.
deci,prietene,anticonceptionale le spui pilulelor contraceptive zilnice.
celelalte se numesc contraceptive de urgenta.
vizitati un cabinel de planificare familiala la voi in oras. e de ...
Re: Adolescentii si SMS-urile din 14 nov 2010 22:15 de ExoticDream
Se cunoaste ca respectivii adolescenti traiesc pe alte plaiuri; daca ar fi pe aici, nu si-ar permite luxul, mie peste 10 zile imi vor suspenda abonamentul si n-am trimis nici macar unul pe zi!
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De din 14 nov 2010 22:11 de dorinda
De ziua ta o sa-ti fac un cadou frumos: o pusca. Iti recomand sa o incerci pe propria persoana.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vre din 14 nov 2010 22:08 de Divenire
Da, depinde care e fraierul/a care se indragosteste primul/a.:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sa din 14 nov 2010 22:06 de claudiuu
Da.... Tare chestia asta. Dar sa nu uitam ca daca e sa o luam asa, si femeile si barbatii stiu sa profite de naivitate fetelor/baietilor. Eu gred ca e un 50%-50%.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa f din 14 nov 2010 21:52 de DRE
Si voi stiti sa profitati foarte bine, poate chiar mai bine ca noi :) :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: pentru baietii cunoscatori:D din 14 nov 2010 21:49 de Divenire
Da,dar putin sa fie. Daca intrece masura s`ar putea sa aiba o surpriza. Nu tocmai placuta :lol:
Re: Metode pt intarzierea ejacularii (pt baieti) din 14 nov 2010 21:33 de raul_anywhere
Frate daca vrei sa fii ``CIOCAN`` bea o shampanie cu fata sau numai in cazul tau consuma inainte cu 10 min de a incepe actul sexual 1-2 pahare de shampanie...ai sa vezi diferentza;)
Re: Ganduri...(jurnal deschis) din 14 nov 2010 21:28 de Psyche
uite,urmeaza Craciunulul! si chiar daca ai fi adeptul genului asta de evenimente,gasesti un prilej de iesire din rutina zilnica.
miroase a Craciun!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu c din 14 nov 2010 21:27 de Divenire
Nu te prinde sarcasmul:((
Nu e ok sa ii spui cuiva ca iti place de el/ea pe cand nici nu vorbiti si daca nu simti ca celalalt iti impartaseste,poate,sentimentul. Ai pica de fraier. Si spun ca voi, femeile, stiti de profitati de o astfel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea din 14 nov 2010 21:20 de DRE
:)) Pai nu se va ajunge in pat din moment ce nici unu' nu va recunoaste ca il place pe celalalt.
Sauu gata am inteles :)) Nu ii va spune ca ii place de ea.O va intreba direct daca vrea sa faca sex cu el, nu?
Sa nu cumva sa i se urce in cap ca o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 14 nov 2010 21:05 de Divenire
In pat:love:
Re: Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 14 nov 2010 20:46 de DRE
Daca si fata va merge pe acelasi principiu unde se va ajunge? :))
Re: Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 14 nov 2010 19:55 de Divenire
Si nu lasa niciodata o fata sa stie ca iti place de ea. Ele tind sa se foloseasca de lucrul acestaB)
Re: Re: Am vreo sansa sa fiu cu ea? din 14 nov 2010 19:06 de claudiuu
Am vorbit cu ea pe skype daca ai sa citesti mai sus ai sa vezi ce tot incerca ThT sa ii explice lu olandezu(ii multumesc pentru asta). Si in plus ce sa mai zica? Sa ma faca iara stupid si mai stiu eu ce?? Na...afara pare alta fata (la scoala) dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jocuri din 14 nov 2010 18:12 de Divenire
Toate la timpul lor. Poate ajungi si tu in Forbes:,
Pagina 547 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
96 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |