Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Indragostita de cel mai bun prieten

din 3 ian 2003 16:26 de Blondutza

cred ca singura solutie este sa vb cu el.......tu te chinui singura...poate acel baiat are aceleasi sentimente fata de tine dar e timid,sau ii este rusine de parerea colegilor...eu zic sa te duci si sa ii zici...nu e moarte de om...:|)daca zice nu ii ...

Re: durex

din 28 dec 2002 20:54 de Guest

folosesc mai multe dar mai des Durex si masculan!Mai folosesc si love +

Re: Sex intre cupluri

din 19 dec 2002 16:33 de Guest

daca as fi intr-un loc unde nu m-ar cunoaste nimeni, unde n-as cunoaste pe nimeni...Sau poate mai bine ar ramane fantezia mea cea mai ascunsa :))

Sex intre cupluri

din 16 dec 2002 17:07 de Guest

ce parere aveti despre acest tip de experienta (ma refer 2 baieti cu 2 fete) Ati incercat vreodata, si daca da...cum a fost?

Re:

din 16 dec 2002 05:30 de Guest

daca vrei sa vb cu un baiat serios putem vb cand vrei tu trimitemi un mail la bilasef@yahoo.com:)):))

durex

din 10 dec 2002 05:29 de radu

pai s-o luam incet ..... love+ faceau niste prezervative foarte bune inainte, dar nu stiu ce draq au patzit ca s-au strikat de tot ..... erau lubrifiate bine, rezistente, nu mi s-a rupt nici unul .... dar de cand au trecut pe noul model le-au facut ...

Re: Prostituate

din 7 dec 2002 18:33 de Anka21

Sub nici o forma nu sunt de acord cu ideea ta. Poate doar daca ar merge la un bordel de lux unde controlul medical al fetelor este garantat. Daca folosind prezervativul scapa de sida si altele care se tranmit asa nu scapa de sifilis care se ...

Re: Hmmm....

din 7 dec 2002 14:28 de Andy

Poate multa lume o sa-mi sara in cap..Bla bla! As zice sa-ti iei prietenii si sa te duci la prostituate! Au ele grija de tine(cand zic prostituate nu ma refer la alea de pe centura... Bucurestiul e plin de bordele) Daca te duci acolo- nu uita ...

Re: What\'s wrong?!

din 7 dec 2002 11:07 de Nick64

Intai de toate sa citesti cam tot ce se poate legat de sex. Apoi sa vezi cateva filme in domeniu ca sa ai idee cam cum se face si in ce mod. Dupa astea fa-ti o prietena in care sa poti avea incredere si care sa tina mult la tine apoi sa incepi ...

What's wrong?!

din 7 dec 2002 09:49 de BluEyez

Salut... as avea si eu o mica problema... care nu stiu sigur daca poate fi considerata problema Toate fetele ma considera dragut, atractiv si toate cele bune Dar ca orice om am o problema... timiditatea... ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa ...

Re: Virginitatea - demodata?

din 5 dec 2002 07:37 de Genius

Deci parerea mea este ca o fata poate sa-si permita si ce vrea.Dece el nusi pun intrebarea ca daca partenerul ei a mai facut dragoste cu cineva,dece ea nu trebuie sa se ghindesca la lucruri rele.Daca o va face prima data laso so faca cu cap

Re: Re: Sex cu o prostituata

din 4 dec 2002 21:43 de Fanel69

huh..ai avut tupeu. Tin minte ca am adus si eu una acasa, cind aveam vreo 16 ani, si mi-a furat geaca de blugi. Am umblat dupa ea juma´ de Constanta, dar nu am mai gasit-o. Cica ar fii fost din Calarashi! Cel mai bine este, atunci cind aduci ...

Re: Sex cu o prostituata

din 4 dec 2002 17:21 de Mr.Big

Apropo de studiul de piata... prin tinerete ma interesa subiectul si iata ce am gasit: Preturile sint in functie de fata, daca e scurt sau lung, daca e acasa la tine sau dupa vreun bloc, in masina (sau in padure), daca e full night sau one time ...

Re: Re: Prima data

din 4 dec 2002 15:20 de Lavynya

Buna, sunt Lavynya, prima oara cand am facut-o, am facut-o cu un foarte bun prieten de-al meu din gasca. Eram intr-o seara intr-un local, eram toi prieteni la masa, in fine, dupa cateva minute, eu a trebuit sa merg pana la baie, si unul dintre ...

Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 4 dec 2002 12:28 de Mishu

virginitatea... sunt o multzime de fete.. care se dau rotunde.. ca-s fete mari.. si de fapt ... "o sug ca pe acedea". In ziua de azi.. nu'sh daca mai potzi sa-tzi faci un prieten.. fara sa tzi-o pui.. totzi vor cam acelasi lucru... sex.. ...

Re: Virginitatea - demodata?

din 4 dec 2002 04:26 de Codrutza

De ce crezi ca o virgina nu e buna de nimic? Eu cred ca daca e desteapta se descurca chiar f. bine. Nu toate virginele sunt inhibate.... Acuma sa trec si dincolo........ da....virginitatea e demodata intr-un fel. Adica mai demult cand te ...

Sex cu o prostituata

din 4 dec 2002 02:44 de Mishu

Ati facut-o vreodata pe bani, cu o curva? Daca da cum s-a intamplat, unde, de ce, cu cine.... vreau sa stiu tot despre aceasta experienta! 8)

Virginitatea - demodata?

din 4 dec 2002 02:36 de Mishu

Salut. Am si eu o problema la care astept parerile voastre. Cum e mai bine sa fie fata cu care te combini - virgina sau nu? Daca e virgina se lasa greu, nu are experienta etc. Daca nu e, ai sentimentul ala... stiti voi... si in plus io ma simt nashpa ...

Re: Cum v-ati cunoscut?

din 3 dec 2002 10:17 de Liviu Bodea

Eram intr-o zi de marti, cand veneam din net, de la o sala destul de bine cunoscuta. Am ajuns in statia de masina 178, am urcat in masina si la un moment dat am aruncat o privire in spatele masinii. In acea clipa am crezut ca cerul a cazut peste ...

Re: Cum v-ati cunoscut?

din 2 dec 2002 21:59 de Alexandru

Era ziua de Craciun anul trecut si dupa masa vroiam sa ies la fotbal dar un prieten de-al meu. Dan mi-a spus ca, un alt prieten, Claudiu este in Mall cu prietena lui si cu o tipa. Atunci am plecat cu Dan, in halul in care eram inbracat. Ajunsi acolo ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 3731 din 3731
«   1 ... 3728   3729   3730   3731

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare