Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Am si eu o nelamurire din 14 aug 2010 14:53 de CA
eu as zice ca n-ai patit nimic, parerea mea e ca nu e chiar atat de usor sa ramai insarcinata... dar riscuri exista mereu... de ce nu folosesti prezervativul, anticonceptionale, ovule cu spermicid etc... sunt o groaza de metode... vorbeste cu un ...
Re: dragoste apoi dureri din 14 aug 2010 14:45 de Randunik
daca penetrarea este mai adanca este normal sa te doara,insa daca nu asta e problema si durerea persista mergi la medic
Re: cHeaguri negre de sange ::(:(:-ss din 14 aug 2010 14:39 de Randunik
Scurgerile maronii pot fi efectul unei raceli sau pot fi si chisturi ovariene.cel mai bine ar fii sa mearga la un ginecolog
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea fetelor despre bar din 14 aug 2010 14:10 de Pasaroi_Cuminte
Nu este nicidecum "tipic feminin". Este tipic oamenilor(femei si barbati) cu personalitate ,care prin insusi a lor prezenta au "harul" de a schimba arealul social unde traiesc, asemeni personalitatii lor.
Daca vrea cu adevarat sa te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 14 aug 2010 11:41 de alinutzaa
Mda... mai sunt si incepatoare... sa le intelegem totusi:p:p...Apropo: eu daca as fi baiat:lol: si mi-ar face o tipa sex oral si ar incepe sa ma zgarie i-as ridica capul si i-as spune: STOP...dupa care i-as spune sa continuam cu altceva. De ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 14 aug 2010 11:39 de alinutzaa
:lol::lol::lol: Asta cu articulatul mi-a placut.... Offf ce le mai scoti:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 14 aug 2010 11:34 de alinutzaa
Imi pare rau sa te contrazic, dar anumite statistici arata ca MACAR O DATA, fiecare fata a incercat sexul oral:p
Re: Re: -> din 14 aug 2010 10:21 de gabi4play
Tot de acord aici.Stii cum femeile vor sa fie apreciate si iubite , mai cam de toate lumea? E cam aceeasi chestie ce baietii , dar in alt aspect,si aspectul asta e cucerirea.Toata lumea vor sa fie populari.Noi baietii ne castigam popularitate si ...
Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine. din 14 aug 2010 10:17 de Fao geloasa
:unsure::pirate::unsure:dai cit mai multe cadouri,fao geloasa:((
%%-:xEu tot trec acum prin asta poti sami dai si tu un sfat?Terog
Re: Cum sa fac o fata sa fie indragostita de mine. din 14 aug 2010 10:13 de Fao geloasa
:unsure::pirate::unsure:dai cit mai multe cadouri,fao geloasa:((
%%-:x
Re: Re: Re: Ce il excita mai tare? din 14 aug 2010 09:52 de DaNNY_DiViNO
Femeia ideala. I love u :flowers::heart:
Cheaguri negre de sange din 14 aug 2010 03:35 de drooz
salut all , ce vreau sa va intreb este ca : pretena mea prezinta scurgeri gen cheaguri de sange negre , si e cam speriata ea are aceasta problema de vreo 2 ani dar ii e rusina sa vorbeasca despre asta asa ca mam gandit eu sa postez , am rugato sa ...
Razboiul Sexelor din 14 aug 2010 02:26 de Arayas
Jurnal de razboi:
"O cheama Elena. Prietenii ii spun Leni. Asa i se pare ei mai cu mot. Cica "Elena" e nume de baba. Ma rog, alegerea ei. E profesoara de limba romana in Chisinau, la o scoala generala.
A venit la mare cu o tabara de copii. Eu, ...
Eu 14 ani, el 20, vreau sex din 14 aug 2010 01:28 de a...
Holy sheet :blink:
Bai fata tu te auzi ?
vai de plm .
daca tu te futi la 14 ani .. copilu tau o va face la 10 ani ? ? ?
bai .. un sfat daca tot o faci nu uita de .. prezervative .. sa nui faci o surpriza la maicata ca face cu inima ... si in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti de fetele din 14 aug 2010 01:07 de GoldenLady
De cat timp nu ai mai mers cu metroul? Poate nu avusese noroc pana atunci sau poate de aia se imbracase asa ca sa atraga privirile si poate una dintre ele sa fie mai de bani gata iar tu chiar crezi ca avea curaj sa deschida gura sa il injure sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti de fetele care din 14 aug 2010 00:39 de Arayas
Frumoasa poveste, dar un pic SF.
1.O femeie fara obligatii care arata suuuper si e dispusa sa si arate asta, nu se plimba cu metroul. Inevitabil, e unul cu masina care le asteapta la scara.
2.Chiar daca venea la metrou imbracata asa venea ...
Re: Re: Re: Re: Este buna sperma inghitita? din 14 aug 2010 00:28 de McLove
Nu stiu daca e asa... sunt fete care nu vor, si cu asta-basta. Deci, sunt 3 tipuri.
Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 14 aug 2010 00:22 de Arayas
Femeile sunt de trei feluri cand vine vorba de sex oral.
1. cele ce nu o fac (la revedere, pa,pa, nu ne intereseaza)
2.cele care o fac asa "de dragul lui" si se stramba la ea ca sugarul la lamaie. (apreciem gestul dar, mai bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 aug 2010 00:20 de RicardoRocha
unde lucrezi tu?
Re: Re: Re: Re: Re: barbatii prefera sex oral? din 14 aug 2010 00:19 de Machiavelli
Exact.
Ar trebuii ca fetele sa stie de la bun inceput cat sa caste gura,nu sa ne zgarie in ultimul hal si sa ne faca sa ne urcam pe pereti de durere amestecata cu placere
:,:`
Pagina 707 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |