Frica...

Pagina 1 din 2
1   2   »

Cosmin

Guest

Frica...

scris pe 24 iun 2008 23:01 de Cosmin

Nu stiu ce sa ii mai fac...imi iubesc enorm prietena suntem impreuna de 2 ani si as vrea sa ne incepem viata sexuala dar nu stiu cum sa o fac sa nu ii mai fie frica...cand pomenesc de asha ceva...intra in panica...tremura si incepe sa planga...nu inteleg dc. I-am spus ca o sa am grija de ea si ca o sa fie bine, nu o sa o doara...!!!! HELP me please...!!!!
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Frica...

scris pe 25 iun 2008 00:50 de katherine

Nu stiu ce sa ii mai fac...imi iubesc enorm prietena suntem impreuna de 2 ani si as vrea sa ne incepem viata sexuala dar nu stiu cum sa o fac sa nu ii mai fie frica...cand pomenesc de asha ceva...intra in panica...tremura si incepe sa planga...nu inteleg dc. I-am spus ca o sa am grija de ea si ca o sa fie bine, nu o sa o doara...!!!! HELP me please...!!!!

Esti 100% convins ca se teme doar de durere?

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Teardrop on the fire of a confession
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

AlexeyHD

Senior member
55 mesaje

Re: Frica...

scris pe 25 iun 2008 09:05 de AlexeyHD

hmmmm... poate o fii traumatizata din copilarie... mai stii?... sunt si cazuri de astea de abuz sexual roagate sa nu fie asa... doamne fereste... vorbeste cu ea, intreab-o de ce se teme asa de rau
sus

Cosmin

Guest

Re: Re: Frica...

scris pe 25 iun 2008 19:32 de Cosmin

De ce ealtceva s-ar putea teme...ca eu nu i-am facut niciodata rau...!!!
sus

Cosmin

Guest

scris pe 25 iun 2008 19:32 de Cosmin

sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: Frica...

scris pe 25 iun 2008 20:12 de katherine

Nici nu ma refeream la ceva ce i-ai fi putut face tu. Cand o intrebi de ce plange si tremura atunci cand aduci sexul in discutie, ea ce iti raspunde?

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

Cosmin

Guest

Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 25 iun 2008 22:31 de Cosmin

Nici nu ma refeream la ceva ce i-ai fi putut face tu. Cand o intrebi de ce plange si tremura atunci cand aduci sexul in discutie, ea ce iti raspunde?

Imi spune ca ii e frica si nimic mai mult si chiar nu pot sa o mai intreb nimic...cand o vad asha...ma doare enorm de mult ca e asha...!!!
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 26 iun 2008 00:25 de katherine

Imi spune ca ii e frica si nimic mai mult si chiar nu pot sa o mai intreb nimic...cand o vad asha...ma doare enorm de mult ca e asha...!!!

Credeam ca nu mai este necesar sa te sfatuiesc sa incerci sa o convingi ca este spre binele ei sa faca un efort si sa iti vorbeasca despre frica ei. Forteaz-o sa iti spuna adevarul - mi se pare cel mai important in acest moment.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 26 iun 2008 01:17 de valentine

Forteaz-o sa iti spuna adevarul

Ce sadic suna
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

scris pe 26 iun 2008 10:07 de ZigZag

Te`ai gandit ca poate o avut "antecedente" in compilarie sau in trecutu apropiat ? Inainte sa fie cu tine ? Catzi ani are pretena ta ?

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

Cosmin

Guest

scris pe 26 iun 2008 13:19 de Cosmin

Te`ai gandit ca poate o avut "antecedente" in compilarie sau in trecutu apropiat ? Inainte sa fie cu tine ? Catzi ani are pretena ta ?

Are 19 ani...nu stiu ce sa mai cred...aseara am incercat sa vorbesc cu ea si i-am spus ca nu o oblig nu o fortez e decizia ei...si am rugat-o sa imi spuna de ce reactioneaza asha...i-am spus ca nu se intampla nimic rau daca imi spune si a inceput iar sa planga...!!! Oricat de mult as incerca sa o inteleg nu pot nu imi da voie...Nu mai stiu ce sa fac...!!!
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

scris pe 26 iun 2008 17:10 de katherine

Are 19 ani...nu stiu ce sa mai cred...aseara am incercat sa vorbesc cu ea si i-am spus ca nu o oblig nu o fortez e decizia ei...si am rugat-o sa imi spuna de ce reactioneaza asha...i-am spus ca nu se intampla nimic rau daca imi spune si a inceput iar sa planga...!!! Oricat de mult as incerca sa o inteleg nu pot nu imi da voie...Nu mai stiu ce sa fac...!!!

Este clar ca ea nu te iubeste suficient de mult pentru a intelege ca nu este corecta fata de tine, orice problema ar ascunde.Daca nu reusesti sa o faci sa priceapa ca tacerea ei lezeaza relatia voastra pe doua planuri, paraseste-o.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

sweet_angel

Newbie
4 mesaje

scris pe 27 iun 2008 15:44 de sweet_angel

Este clar ca ea nu te iubeste suficient de mult pentru a intelege ca nu este corecta fata de tine, orice problema ar ascunde.Daca nu reusesti sa o faci sa priceapa ca tacerea ei lezeaza relatia voastra pe doua planuri, paraseste-o.

Eu nu cred ca nu te iubeste...oricarei fete ii e frica de asta,dar nu in halu asta...daca ea nu vrea sa iti zica nimic incearca sa vorbesti cu o prietena buna de a iei...poate ea stie ceva...sincera sa fiu cred ca a avut o experienta neplacuta in cea ce priveste sexul...nu o parasi...mai incearca sa vb cu ea dar nu incepe "de ce iti e frica sa facem sex" sau ceva de genu asta,incearca sa o iei pe ocolite.
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 27 iun 2008 19:02 de pacpac

parerea mea:
1-a fost violata
2-nu mai este virgina si ii este frica ca tu o lasi daca iti dai seama.
3-este virgina dar din dif motive ii este frica sa o faca

Cand mai aduci vorba de ce tremura si plange intreab-o ce am scris eu la 1,2 si 3 si explica-i ca tu o iubesti indiferent de ce a fost in trecutul ei,ca e pt tine e pe langa iubita si cel mai bun prieten si nu ii vrei raul,doar vrei sa sti de ce plange

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

scris pe 27 iun 2008 19:27 de katherine

parerea mea:
1-a fost violata

Cand m-am hotarat sa raspund la subiect m-am gandit exclusiv la varianta asta, deoarece cunosc un caz identic.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 27 iun 2008 22:04 de pacpac

nu inteleg de ce jignesti.In primul rand fata a vrut sa-ti dea un sfat si daca iubita ta era cu cativa ani mai mare, acelasi sfat pe katherine ti l-a dat il dadeau toti de aici.Poate ea a uitat cum era la varsta aia,sau poate a avut de la cine sa invete ca intr-o relatie nu trebuie sa te feresti in ai spune partenerului ce probleme ai....

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

Cosmin

Guest

scris pe 27 iun 2008 22:16 de Cosmin

ok...jignirile de genul asta nu provin de la mine...si imi cer eu scuze pentru cel ce s-a dat drept eu si a facut asha ceva...nu obisnuiesc sa jigneste persoanele care imi dau sfaturi indiferent ca sunt sfaturi cu care sunt sau nu de acord...nu vreau sa fac o impresie gresita repet nu sunt eu cel ce a adresat asemenea injurii la adresa ta katherine...!!!
sus

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

scris pe 27 iun 2008 22:20 de cosmin_03

si ca sa evit repetarea incidentului m-am inregistrat astfel nimeni nu imi va mai folosi identitatea...!!! de acum inainte sunt cosmin_03

Eu...!!!
sus

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 27 iun 2008 22:31 de cosmin_03

sincera sa fiu cred ca a avut o experienta neplacuta in cea ce priveste sexul...nu o parasi...

in niciun caz nu o voi parasi pentru chestia asta...o iubesc enorm si daca ea are nevoie de timp sunt dispus sa o astept oricat...dar as vrea foarte mult sa se deschida in fata mea sa imi spuna...nu conteaza pentru mine daca e sau nu mai e virgina o iubesc la fel de mult...!!! vreau sa ma lase sa o ajut...!!!

Eu...!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 iun 2008 23:27 de ExoticDream

ok...jignirile de genul asta nu provin de la mine...si imi cer eu scuze pentru cel ce s-a dat drept eu si a facut asha ceva...nu obisnuiesc sa jigneste persoanele care imi dau sfaturi indiferent ca sunt sfaturi cu care sunt sau nu de acord...nu vreau sa fac o impresie gresita repet nu sunt eu cel ce a adresat asemenea injurii la adresa ta katherine...!!!

Stai linistit, aici mai sunt cate unii care incearca sa-si regleze conturi mai mult sau mai putin sentimentale/imaginare din viata "reala", stim ca nu tu ai adresat acele cuvinte nelalocul lor. De acum incolo tu posteaza cu nickul inregistrat si nu vor mai fi confuzii.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 28 iun 2008 12:50 de katherine

in niciun caz nu o voi parasi pentru chestia asta...o iubesc enorm si daca ea are nevoie de timp sunt dispus sa o astept oricat...dar as vrea foarte mult sa se deschida in fata mea sa imi spuna...nu conteaza pentru mine daca e sau nu mai e virgina o iubesc la fel de mult...!!! vreau sa ma lase sa o ajut...!!!

Tu faci totul: esti dispus sa o astepti oricat, sa o asculti, sa o ajuti, sa nu o fortezi si altele. Dar ea ce face? Cand am spus ca atitudinea ei va lezeaza relatia pe doua planuri m-am referit la increderea deplina in tine pe care ea se pare inca nu a dobandit-o desi parca spuneai ca sunteti de ceva timp impreuna, la faptul ca daca ti-ar spune problema ei, asta nu i-ar face decat bine. Cum te afecteaza pe tine atitudinea ei nu cred ca trebuie sa iti mai spun, stii si tu mai bine decxat toti. Am spus ca m-am gandit la viol cand m-am hotarat sa raspund la subiect pentru ca stiu pe cineva care a avut o partenera victima unui viol cu cativa ani in urma.Nu vreau sa te descurajez - in ceea ce priveste relatia lor...nu a mers si EXACT din cauza asta. Daca tie nu vrea sa iti spuna nimic, incearca sa o convingi sa discute cu un psiholog, singura, fara sa fii tu de fata, pentru inceput...asta daca iubita ta intr-adevar constientizeaza ca aveti o problema serioasa. Chiar daca nu imi dai dreptate, voi continua sa raman critica la adresa prietenei tale, pentru ca nu concep ca unul dintre parteneri sa depuna eforturi pentru rezolvarea problemelor din cuplu, iar celalalt sa ramana pasiv.

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 28 iun 2008 16:35 de pacpac

Tu faci totul: esti dispus sa o astepti oricat, sa o asculti, sa o ajuti, sa nu o fortezi si altele. Dar ea ce face? Cand am spus ca atitudinea ei va lezeaza relatia pe doua planuri m-am referit la increderea deplina in tine pe care ea se pare inca nu a dobandit-o desi parca spuneai ca sunteti de ceva timp impreuna, la faptul ca daca ti-ar spune problema ei, asta nu i-ar face decat bine. Cum te afecteaza pe tine atitudinea ei nu cred ca trebuie sa iti mai spun, stii si tu mai bine decxat toti. Am spus ca m-am gandit la viol cand m-am hotarat sa raspund la subiect pentru ca stiu pe cineva care a avut o partenera victima unui viol cu cativa ani in urma.Nu vreau sa te descurajez - in ceea ce priveste relatia lor...nu a mers si EXACT din cauza asta. Daca tie nu vrea sa iti spuna nimic, incearca sa o convingi sa discute cu un psiholog, singura, fara sa fii tu de fata, pentru inceput...asta daca iubita ta intr-adevar constientizeaza ca aveti o problema serioasa. Chiar daca nu imi dai dreptate, voi continua sa raman critica la adresa prietenei tale, pentru ca nu concep ca unul dintre parteneri sa depuna eforturi pentru rezolvarea problemelor din cuplu, iar celalalt sa ramana pasiv.

daca a fost violata ar fi de inteles ,daca nu ,draq stie de ce plange si tremura,oricum el trebuie sa afle motivul,fie cum ai zis tu sa o duca la psiholog lucru care i-ar usura lui "munca" foarte mult,fie usor,usor sa discute cu ea sa ii explice clar ca nu o obliga,dar vrea sa stie motivul pt care plange ca nu poate sa planga toata viata cand e vb de sex fie ca este cu el sau altu.

sus

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 29 iun 2008 00:22 de cosmin_03

aseara am reusit sa vorbesc putin cu ea...am intrebat-o daca e vorba de vreun abuz din copilarie sau ceva de genul de reactioneaza asha...si mi-a spus sa nu ma mai gandesc la asha ceva...acum ce sa cred ca mi-a spus asta???

Eu...!!!
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica.

scris pe 29 iun 2008 15:01 de pacpac

aseara am reusit sa vorbesc putin cu ea...am intrebat-o daca e vorba de vreun abuz din copilarie sau ceva de genul de reactioneaza asha...si mi-a spus sa nu ma mai gandesc la asha ceva...acum ce sa cred ca mi-a spus asta???

inseamna ca ori nu mai este virgina si ii este frica sa iti spuna,crezand ca tu o vei lasa daca afli sau din diferite motive ii este frica sa se dezvergineze .Oricum este bine ca nu e vorba de un abuz si ca ai reusit sa scoti ceva de la ea.mai incearca usor usor sa vb cu ea

sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 29 iun 2008 16:57 de DarkAngel

Hmm...hai sa te intreb eu altceva.Ea te lasa sa o atingi mai intim decat o atingere normala? Sau si atunci reactioneaza negativ ?
Daca te lasa as sugera sa nu o tot interoghezi si pur si simplu i-ao incet incet fara graba fara sa-i zici sau sa o fortezi pana cand reusesti sa o aduci in pragul in care ea sa isi doreasca sa mearga pana la capat.... intelegi unde bat cu ideea ?
sus

katherine

Expert member
1038 mesaje

scris pe 29 iun 2008 16:58 de katherine

Doar pentru ca ea a negat asta, eu nu as elimina-o ca o posibila explicatie. Se cunoaste faptul ca victimele abuzurilor sexuale , datorita traumelor, ajung sa simta o repulsie profunda fata de propria lor persoana, ajung sa creada ca nu mai sunt demne de dragoste, afectiune de orice fel, respect, etc. Plus ca si in cazul pe care eu il cunosc, ea a recunoscut violul numai dupa ce a fost fortata aproape sa aiba raport sexual, moment in care, retraind probabil nenorocirea, a recunoscut. Ai grija...tu stii mai bine cum faci...

Water is my eye
Most faithful mirror
Fearless on my breath
Fearless on my breath
Most faithful mirror
Fearless on my breath
sus

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fr

scris pe 29 iun 2008 19:32 de cosmin_03

Hmm...hai sa te intreb eu altceva.Ea te lasa sa o atingi mai intim decat o atingere normala? Sau si atunci reactioneaza negativ ?
Daca te lasa as sugera sa nu o tot interoghezi si pur si simplu i-ao incet incet fara graba fara sa-i zici sau sa o fortezi pana cand reusesti sa o aduci in pragul in care ea sa isi doreasca sa mearga pana la capat.... intelegi unde bat cu ideea ?

De atins totul se rezuma la atinsul sanilor in momentul sarutului...mai departe nu ma lasa...nu vreau sa o fortez... sa o sperii mai tare decat este...!!!

Eu...!!!
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 1 iul 2008 22:46 de pacpac

De atins totul se rezuma la atinsul sanilor in momentul sarutului...mai departe nu ma lasa...nu vreau sa o fortez... sa o sperii mai tare decat este...!!!

) cand sunteti amandoi singuri acasa si va pregatiti de iesit in oras,schimba-te cu ea in camera ,dar nu sta prea mult fara chiloti.1-2 mins si poarta-te ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic anormal .Asta ca se mai obisuniasca ea cu trupul tau.Ai grija sa nu ai "padurea Letea" in zona pubiana.Cand va mai jucati,gadilati... atinge-o usor la pasarica 1-2 sec (in gluma).

sus

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 4 iul 2008 14:03 de cosmin_03

) cand sunteti amandoi singuri acasa si va pregatiti de iesit in oras,schimba-te cu ea in camera ,dar nu sta prea mult fara chiloti.1-2 mins si poarta-te ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic anormal .Asta ca se mai obisuniasca ea cu trupul tau.Ai grija sa nu ai "padurea Letea" in zona pubiana.Cand va mai jucati,gadilati... atinge-o usor la pasarica 1-2 sec (in gluma).

am incercat sa fac ce mi-ai spus prima fata cu imbracatul in aceeasi cam am incercat-o si mi-a spus ca ii e rusine sa se uite la mine...iar a doua faza ink n-am ajuns acolo...!!!

Eu...!!!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

scris pe 5 iul 2008 14:58 de Pischot

s`ar putea teme k tu dupa ce o sa o faci cu ea.. sa te porti altfel.. sau sa va despartiti. .. de asta imi era si mie teama .. dar.. nu i`am zis niciodata.. avand in vedere abuzuriledin copilarie.. eu le`am depasit ... si .. nu stiu acum mie mult mai usor sa vorbesc despre asta ... e greu ca o fata sa tina in ea greutatile prin care a trecut.. incerca sa`i explici.. sau oarecum sa`i araty forumu asta.. si discutiile.. ....poate o vor ajuta asa cum si pe mine m`au ajutat ... multa bafta.. aa si inca ceva ... nu o presa cu intrebary.... niciodata nu va vrea dak o baty la cap cu intrebarea" hai vrei?? sigur nu vrei?? "

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online