Frica...

Pagina 2 din 2
«   1   2

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 18 iul 2008 23:55 de cosmin_03

Deci...sunt un pic socat...am vorbit cu ea in sfarsit si a reusit sa rupa putin din sufletul ei si sa imi spuna...am aflat ca acum 5 ani...s-a dat cineva la ea intr-un mod agreiv sa spunem...nu a fost vorba de viol dar a bruscat-o si s-a speriat cel putin asta mi-a spus...Un sfat vreau si eu de la voi sa vad care e pasul urmator ca nu vreau sa o ranesc...!!! Vreau doar sa o ajut...!!!

Eu...!!!
sus

Hi

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 19 iul 2008 01:00 de Hi

Deci...sunt un pic socat...am vorbit cu ea in sfarsit si a reusit sa rupa putin din sufletul ei si sa imi spuna...am aflat ca acum 5 ani...s-a dat cineva la ea intr-un mod agreiv sa spunem...nu a fost vorba de viol dar a bruscat-o si s-a speriat cel putin asta mi-a spus...Un sfat vreau si eu de la voi sa vad care e pasul urmator ca nu vreau sa o ranesc...!!! Vreau doar sa o ajut...!!!

Parerea mea este sa continui usor usor discutia si sa rupi cat mai multe cuvinte de la ea si sa o faci sa capete incredere in tine.

Intreab-o daca are cu adevarat incredere in tine...daca raspunsul este ca DA, atunci roag-o sa iti spuna totul pentru ca te doare sa o vezi asa si sa te simti nepuntincios in privinta aceasta.

Spune-i ca nu vrei mai mult decat doreste si ea. Si ca nu o vei brusca in niciun fel....ca atunci cand va crede ca este pregatita, sa faca ea primul pas.

Cel mai important este sa ii readuci increderea in ea...

Sper ca te-am putut ajuta catusi de putin.
sus

cosmin_03

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 20 iul 2008 01:06 de cosmin_03

Parerea mea este sa continui usor usor discutia si sa rupi cat mai multe cuvinte de la ea si sa o faci sa capete incredere in tine.

Intreab-o daca are cu adevarat incredere in tine...daca raspunsul este ca DA, atunci roag-o sa iti spuna totul pentru ca te doare sa o vezi asa si sa te simti nepuntincios in privinta aceasta.

Spune-i ca nu vrei mai mult decat doreste si ea. Si ca nu o vei brusca in niciun fel....ca atunci cand va crede ca este pregatita, sa faca ea primul pas.

Cel mai important este sa ii readuci increderea in ea...

Sper ca te-am putut ajuta catusi de putin.

Multumesc mult pentru ajutor...!!!! pentru sfat...!!!

Eu...!!!
sus

Hi

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frica...

scris pe 20 iul 2008 01:47 de Hi

Multumesc mult pentru ajutor...!!!! pentru sfat...!!!

Cu placere...si tine-ne la curent cu ce se mai intampla... si noi trebuie sa invatam din experienta pe care tu o capeti in momentul acesta.

Mult succes.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online