Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Problema problematica

din 9 ian 2003 14:52 de Guest

IMHO, esti prea stresat. Daca ai erectie dimineata, esti ok fizic. Anyway, am avut aceeasi problema ca si tine si am rezolvat-o. Trebuie doar sa ai rabdare si partenera sa aiba si ea rabdare cu tine. La mine , problema era stresul in mod clar si ma ...

Re: M-am indragostit de cine nu trebuie

din 7 ian 2003 15:03 de Blondutza

tu ti l-a prietena ta de 11 luni?Ai mentionat doar ca ea te iubeste foarte mult,dar care sunt sentimentele tale fata de ea? Eu zic ca cel mai bine ai vorbi cu fata din Busteni si daca chiar ii place de tine sa ramaneti impreuna,dar in momentele in ...

Re: M-am indragostit de cine nu trebuie

din 7 ian 2003 02:57 de DrSexpert

Nu ai spus daca atractia reciproca a fost doar o parere de-a ta sau chiar s-au spus niste lucruri si s-a ajuns la unele gesturi de tandrete intre voi... Oricum, cred ca solutia este sa stai de vorba cu fata din Busteni (daca ai telefonul ei...). ...

Re Re Re :What^s Wrong

din 7 ian 2003 02:11 de Euss

Sa lasam vrajala la o parte.De timiditate nu o sa scapi niciodata,astai clar,dar exita o modalitae sa scapi de ea doar pe moment,si anume cand mergi prin dicoteci,mai trage si tu ceva la masea ,si problema s-a rezolvat pentru acea seara in care poti ...

M-am indragostit de cine nu trebuie

din 6 ian 2003 20:05 de Nehotaratul

Stiu ca nu intra in discutiile legate de sex dar as vrea totusi un sfat! Iarna aceasta am fost la munte unde am cunoscut o fata de 16 ani (eu am 15) care mi-a placut cum am vazut-o si ei la fel de mine sunt foarte sigur, partea proasta e ca ea sta in ...

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 5 ian 2003 01:36 de ozana

;) a fi virgina nu inseamna a fi si demodata. eu am 16 ani si ceva si am facut dragoste, defapt sex , pt prima data acum cateva zile. am sperat sa fie ceva superb dar nu-i asa ;e doar o chestie naturala care trebuie facuta . a fost poate si ...

Re: de ce?

din 23 dec 2002 00:49 de Laurentiu33

Eu sunt convins ca mai exista, trebuie sa ai rabdare sa-i descoperi si este mai probabil sa-i afli printre acei baieti mai timizi pe care multe fete cu fitze nu dau doi bani ... dar nu vor sti niciodata cu adevarat ce pierd! Este normal sa-ti ...

Sex...

din 13 dec 2002 00:29 de Vaszile

prima oara am facut-o dupa multe incercari... si cand am reusit amandoi PERFORMANTA a fost super... nu a fost pic de sange... (eu care-mi imaginam ca o sa curga la greu) . ce ma ingrjoreaza pe mine e ca ea pana acuma nu a avut nici un orgasm (cred, ...

rabdare si practica

din 10 dec 2002 05:02 de radu

intr-adevar, este ceva normal, care cu timpul va disparea ....... dar ca sa dispara trebuie sa practici, nu sa asteptzi sa treaca de la sine ..... dar ai grija, in caz ca este dureros, incearca sa nu dureze actul sexual mai mult de 30 min, si nu o ...

eh

din 10 dec 2002 04:54 de radu

exista may, cauta mai bine si nu uita ca ce-tzi doresti cel mai mult este foarte aproape de tine, trebuie doar sa-tzi deschizi ochii mai bine ..... bafta!;)

Re: What\'s wrong?!

din 7 dec 2002 11:07 de Nick64

Intai de toate sa citesti cam tot ce se poate legat de sex. Apoi sa vezi cateva filme in domeniu ca sa ai idee cam cum se face si in ce mod. Dupa astea fa-ti o prietena in care sa poti avea incredere si care sa tina mult la tine apoi sa incepi ...

Re: Virginitatea - demodata?

din 5 dec 2002 07:37 de Genius

Deci parerea mea este ca o fata poate sa-si permita si ce vrea.Dece el nusi pun intrebarea ca daca partenerul ei a mai facut dragoste cu cineva,dece ea nu trebuie sa se ghindesca la lucruri rele.Daca o va face prima data laso so faca cu cap

Re: Sex cu o prostituata

din 4 dec 2002 17:21 de Mr.Big

Apropo de studiul de piata... prin tinerete ma interesa subiectul si iata ce am gasit: Preturile sint in functie de fata, daca e scurt sau lung, daca e acasa la tine sau dupa vreun bloc, in masina (sau in padure), daca e full night sau one time ...

Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 4 dec 2002 16:09 de Corinutza

eu nu am nimic impotriva fetelor care vor sa ramana virgine pana in noaptea nuntii........dar cred ca ele pierd poate ceva mai bun..........poate ca cel pe care ti l-ai ales ca sot sa nu te satisfaca si sa fi obligata sa traiesti cu el.Eu cred ca ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1098 din 1098
«   1 ... 1095   1096   1097   1098

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare