Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: conteaza? din 9 mar 2003 12:50 de Blondutza
PARCA TU AI FACUT-O...........NICI NU STII SA SARUTI SI TE DAI AICI ROTUNDA......
Re: conteaza? din 8 mar 2003 14:21 de Guest
sexul unei femei nu are forme decat dimensiuni cu cit femeia este mai stramta cu atat vei simti mai multa placere.exterior poate sa frie epikleata sau nu asta depinde de cum iti place.Asti dau niste raspunsuri de idioti .Eu am o premiza in ...
Re: ce zici tu straine? din 7 mar 2003 20:21 de Kamataru
deci sabba are dreptate sa fi noncomformista nu inseamna sa ii schimbi ca pe sosete cea ce crezi tu ca este noncomformist este defapt la un pas de prostitutzie sau de clasificarea ta drept tarfa.
acum noncomformist inseamna sa nu fii ca restu ...
Re: Re: CE SA MAI FAC??? din 7 mar 2003 14:07 de Guest
zii ca ti-a crescut presiunea la ulei si trebuie sa-i dai drumul.
Re: conteaza? din 5 mar 2003 16:49 de IRINA22
CUM ADICA?CUM TREBUIE SA ARATE SEXUL UNEI FETE?!!?
CE INTREBARE E SI ASTA??
CRED CA TU NU AI VAZUT NICIODATA O *****!!!!
conteaza? din 4 mar 2003 16:14 de Guest
cum trebuie sa arate sexul unei fete ca sa fie considerat frumos? la barbati se tot vorbeste de dimensiuni, despre sexul femeilor n-am auzit nik. 8)
Re: Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 3 mar 2003 17:58 de irina88
STII CARE E FAZA ? DACA FETEI DIN BUSTENI NU-I PLACE DE TINE SI AVRUT SA-SI BATA JOC DE TINE NU DEGEABA TE DESPARTI DE PRIETENA TA ? MAI BINE IA-TI O VACANTA SI GANDESTETE MAI BINE LA CE VEI FACE;)
Re: ce sa fac? din 2 mar 2003 13:52 de sabba
Nu ai inteles bine! Fata spune ca baiatul nu e prea timid! Si in cazul asta s-ar putea sa-i placa de ea pur si simplu! Si atat! Subiectul asta oricum mi se pare ca s-a mai discutat! Parerea mea este ca in momentul in care iti place un tip, trebuie sa ...
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 1 mar 2003 22:25 de Guest
crede-ma ca o relatie la distanta nu prea are sanse de reusita...nu iti spun sa o uiti...dar mai gandeste-te...ce simti tu de fapt ptr prietena ta din constanta? o iubesti sau e poate doar rutina?
incearca sa vorbesti cu fata din busteni...sa vezi ...
Re: Re: cum e cu sarutul din 1 mar 2003 22:09 de ankke
uite care e faza! toata lumea are emotii...si trebuie sa stii cum sa treci peste ele...nu e nimic complicat...e chiar super sa saruti...
nu trebuie sa te gandesti la acest lucru...lasa-te 'dus de val'....
Re: cum? din 1 mar 2003 08:52 de sabba
Da! Trebuie sa recunosc ca tipul asta are dreptate!
Re: Ce trebuie sa fac??? din 28 feb 2003 21:33 de sabba
Lasa bai fata! Ce ai tu cu ea? Poate si-a facut semn pe calendar si acum a inceput numaratoarea inversa!:)):))
Re: Re: ce ne facem (baieti) cand luam tzeapa de l din 28 feb 2003 03:21 de Guest
Hei you boy!!! :))
Maturizeza-te mama draga,ca tot alergand din floare in floare te trezesti la 30 de ani ca esti singur si nu mai esti la ales,ramai cu...resturile.
Chestia asta cu"tapa" trebuie trecuta la experienta,ca nu se ...
Re: Ce trebuie sa fac??? din 28 feb 2003 01:01 de munty
de ce esti asa sigura ca peste putin timp ??????
Daca nu se intampla !?
Re: the first kiss din 28 feb 2003 00:28 de munty
tu nu trebuie sa faci nimica baiatul trebuie sa faca tot. Daca nu face nimik spunei de site-ul asta ! :O
Re: Ce fel de fete va plac? din 25 feb 2003 16:27 de munty
8)Imi plac fetele indraznete nu suport timidele !! Iar initiativa trebuie sa o ia baiatul !!
Re: Marimea penisului. din 23 feb 2003 18:20 de sabba
Nu stiu de unde ai inteles ca e vorba de un organ mare?:)):))
Eu am zis: Marimea conteaza! Si o fata ingusta iti va zice acelasi lucru!
Ai dreptate ca trebuie sa stii ce sa faci cu el, dar subiectul era altul!
din 23 feb 2003 12:13 de sabba
Bai baieti, de ce credeti ca problema asta trebuie tratata in mod special. Chestia asta tine de la peroana la persoana. Daca este o persoana care se respecta si se ingrijeste fiti siguri ca niciodata nu va fi deranjata de cum ii sta " ...
Re: incitant si excitant si ezitant!!!!!!!:) din 22 feb 2003 02:07 de Guest
pozitia(pozitiile) care ofera un orgasm(orgasme) depide de la fata la fata si asta trebuie discutat si descoperit.conteaza si intelegerea dintre parteneri.
Re: cum e cu sarutul din 22 feb 2003 02:07 de Guest
trbuie sa experimentezi,nu trebuie sa-l vezi ca pe un obstacol si sa te intimidezi,pur si simplu vine de la sine,este o experienta frumoasa.
Pagina 1095 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |