Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Prima data din 19 feb 2003 21:07 de sabba
Hai sa va fac sa radeti!
Spuneam intr-un raspuns anterior ca de cate ori imi aduc aminte de " prima data" zambesc! Sa vedeti de ce!
Imi petreceam vara impreuna cu prietenul meu la vila tatalui sau ( intr-o statiune de pe litoral)+ o ...
Re: Cum se face primul contact sexual? din 19 feb 2003 20:53 de sabba
Doctorul are dreptate!
Ca de aia e doctorul " emisiunii":))
Baiatul trebuie sa fie cel potrivit. Nu te grabi si nu forta nota. Asta ti se intampla o singura data in viata si trebuie sa-ti alegi in asa fel momentul incat sa-ti aduci ...
Re: nu fi timid din 19 feb 2003 20:29 de sabba
Parerea mea este ca trebuie sa nu-ti mai faci atatea probleme. Fii tu insuti. Nu incerca sa pari mai indraznet decat esti, pentru ca s-ar putea sa pari ridicol. Fii relaxat si lasa totul sa curga.
Re: Ce trebuie sa fac??? din 19 feb 2003 20:00 de Guest
vad ca tota lumea ti-a dat o gramada de sugesti acuma tu alegi pe care ti se par mai bine .... dar mana la urama cum socoteala de casa nu su potriveste cu cea din targ vei vedea la locul potrivit ce o sa faci si stai linistita ca nu a murit nimeni ...
Re: Ce trebuie sa fac??? din 19 feb 2003 01:23 de Guest
Pai nu te aventura in "ce am citit prin carti" ca nu tine si in plus nu sta...tapana(if you know what i mean;))
In rest...relaxeaza-te.
Chestia cu "peste putin timp"...trebuie sa vina de la sine nu programata ca la ...
asculta din 18 feb 2003 23:47 de bau
trebuie sa fie o persoana de incredere, sa fie tandra si daca se poate si mai experimentata decat tine.Primul act sexual este foarte important .Este recomandat sa se faca cu tandrete
Oare de ce ? Ce se intampla .... ? Prea timid ? din 17 feb 2003 00:25 de Andy
In primul rand, salut la toti ! In problema mea care o sa o datailez imediat, mi se invesc aproape numai intrebari si raspunsuri mai putine... Deci am 18 ani si umpic si problema e ca sunt prea timid si-mi dau si eu seama de asta, si chiar sunt prea ...
Re: Ce trebuie sa fac??? din 16 feb 2003 04:34 de andreih
fi tu insati! Fa tot ce vrei sa faci, insa nu face nimic din ce nu vrei sa faci! Daca faci asa, iti garantez succes garantat. Bafta!!>:(
Re: Ce trebuie sa fac??? din 15 feb 2003 15:26 de blondyna
Nimik
Nu te mai gandi la asta... este la fel ca primul sarut: ti-e frica si ai emotii pana in clipa cand se intampla; si atunci nici un alt gand nu-ti mai trece prin cap
Re: Sex intre cupluri din 15 feb 2003 12:56 de Guest 1
am incercat si a fost minunat.
dar ... caci mereu exista un "dar" ... trebuie sa fi un cuplu in care increderea exista in mod real. in fond, schimbul de parteneri nu este altceva decat evadarea din rutina zilnica. daca a doua zi dupa o ...
Re: ejacularea din 14 feb 2003 14:04 de ioio
Spune-i sa bea vitamina E Forte, cam 2 sau 3 pastile pe zi, timp de 4 zile.In acest timp trebuie sa se abtina de la contacte sexuale, si sa vezi cat il tine dupa a 4-a zi. Eu sunt baiat si am incercat...iti zic, ii bomba cat am rezistat.
Re: Care este calea cea mai buna de a o convinge p din 13 feb 2003 21:20 de Guest
Sfatul meu e sa fii f intzelegator si sa ai rabdare cu ea dar in acelasi timp sa o mingii mereu prin zonele excitabile doar cu permisiunea ei si sa ii aratzi ce senzatzie frumoasa poate sa aiba de la asa ceva.Incet incet cind esti singur cu ea ...
PT cea cu problema sexului rar din 13 feb 2003 21:12 de xxxx
Deci...trebuie in primul rind sa iesi din monotonia relatziei normale si sa faci unele chestii noi cu care sa il surprinzi mereu.~~:
Re: par pubian??? din 13 feb 2003 18:53 de Guest
poate sa fie si cu par insa trebuie sa dai dovada ca te respecti si sa fie aranjat, frezat
Re: Re: Imi este teama! din 13 feb 2003 15:38 de Guest
Timpul este relativ.Poti sa fii de 10 ani cu cineva si se poate termina totul dupa primul contact sexual din cauza nepotrivirii.
Pe de alta parte,stii cum se spune: "mananci o viata intrega un sac cu sare cu un barbat/femeie si nu il/o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu din 13 feb 2003 15:34 de Guest
Sau pur si simplu nu cunosti pe nimeni intr-o tara straina si nu ai timp de "vrajeli".
8)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o p din 13 feb 2003 02:14 de xxxx
Sincer sa fiu curvele sint bune cind trebuie dar asta denota ca nu esti in stare sa itzi faci o prietena si tzi-e mult mai usor sa te duci la curve.~~:~~:~~:~~:
Re: Imi este teama! din 11 feb 2003 18:38 de Veronica
Da,toti barbatii numai cu asta si te amagesc"dai drmu fetitso ca oricum asta o data se va intimpla".Fa-o cind crezi tu ca trebuie si cu cine trebuie,nu te da in miinele fiecarui...jumatate de an ,este prea putin,nu stii ce va fi ...
Re: am si eu o problema! din 11 feb 2003 18:28 de Guest
Mdaaa...baieti ashtia sunt buni numai de agatsat ... nimic bun din urma lor...mai bine nu te baga...un sfat prietenesc(cu toate ca nu ne cunoashtem),fii sigura ca nu vrea doar doar un lucru de la tine...>...nu trebuie...nu continua asha,pur shi ...
Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 11 feb 2003 14:53 de Lana
ASCULTA-TI SUFLETUL!!!
Se spune ca a-ti implini soarta inseamna a face ceea ce-ti dicteaza sufletul. Orice hotarare cerebrala intr-o relatie afectiva inseamna o deviatie a soartei. Iti place fata din Busteni si nu o poti uita, dar totusi te ...
Pagina 1096 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |