Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 02:17 de DaNNY_DiViNO
Oare? Oare luptati sau doar tu lupti? Oare lupti sau visezi? Oare si el face la fel sau isi face viata pe langa? Ca tot apar "altele" domne si nu stim de unde.. :,
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 02:15 de Melisa
Daca e sa mearga ..merge , indiferent unde e , daca nu , se duce pe apa sambetei . Ce vrea Dumnezeu , noi luptam pentru ce ne dorim .
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 02:10 de Melisa
Crezi ca eu nu.mi doresc lucrurile astea ? Imi doresc sa il simt langa mine mai mult ca oricand , mai ales atunci cand sufar de pe urma familiei ... dar , sa pun punct..nu as putea , il iubesc si asa cum pot ..ii ofer de aici de unde sunt o vorba ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 02:04 de DaNNY_DiViNO
Gresit. E masochism pur. Daca reusiti sa va mutati impreuna, da, bravo. Dar majoritatea se pierd pe drum, isi pierd rabdarea si nervii si pun punct pentru ca nu are rost. Altii se despart dupa ce s-au mutat impreuna. Eu unu nu as mai opta pentru ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:58 de Melisa
E o chestiune de timp , oricum ne vedem in vacante si mai trebuie sa asteptam 2 ani ( ce "putin" imi pare ) pana cand ma mut la el . Eu , poate pentru ca sunt intr.o asemenea relatie , sunt de parere ca merg atunci cand e incredere , iubire , ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:53 de DaNNY_DiViNO
Stii de ce? Pentru ca relatiile la distanta nu merg! Asa se intampla tot timpul. Minciuni, gelozii, nervi, singuratate, lipsa atingerii, asteptare, disperare.. si intr-un final, tot singur esti pentru ca niciodata nu e langa tine persoana iubita ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:50 de Melisa
Da..cateodata simt ca imi ascunde ceva.. ca ma minte , dar corect , nu pot dovedi ..sau daca pot , ma face el sa nu mai pot .
Dar de ce ar tine 2 relatii la distanta ? Sau de ce innebuneste la gandul ca altul s.ar putea uita la mine sau la gandul ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:35 de Melisa
Intotdeauna sunt doar in mintea lui , adica.. face ceva de genu " acum vorbesc cu alta si imi arata nu stiu ce ( sanii sau mai stiu eu ce prostii zice el ) , dar .. la avataru lui e o poza cu mine , iar statusul contine numele meu . Asta pe ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:30 de DaNNY_DiViNO
Pisi, daca apare mereu o "alta" cu care te face geloasa, tu ce crezi? La mine in relatie de ce nu apar altele peste noapte de care sa ma si intereseze atat de mult incat sa imi fac iubita geloasa?
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:28 de Melisa
In cazul meu nu e vorba chiar de o minciuna , ci intotdeauna incearca sa ma scoata din minti " pacalindu.ma " ca ar avea tangente cu o alta fata , intotdeauna alta , deja devine enervant si ma gandesc ca poate se simte vinovat de ceva anume sau ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:26 de DaNNY_DiViNO
Da, o face, dar cum am zis si mai sus, cand intrebi dupa o anumita perioada de vreme cerand si detalii, il poti prinde usor cu minciuna.
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:25 de DaNNY_DiViNO
In plus, toate persoanele cand povestesc un adevar, povestesc detaliat cu lux de amanunte.
Cand mint, zic doar titlul iar la continut ori se balbaie, ori nu da detalii prea multe.
Cea mai buna metoda e sa il/o intrebi ceva acuma despre ce ...
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:25 de Melisa
Corect , doar ca nu iti ajunge o viata sa cunosti indeajuns un om . Ma gandesc ca daca isi doreste cu adevar sa te minta , o face .. sau poate gresesc
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:23 de DaNNY_DiViNO
Trebuie sa-l cunosti bine, sa ii cunosti obiceiurile, gesturile si apoi iti dai seama cand te ocoleste sau nu.
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:22 de Melisa
Cred ca atunci cand iubitul/a are sa ne spuna o minciuna alege telefonul ( sms.urile) sau messengeru , daca ar fi asa , cum ti.ai da seama ?
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:21 de DaNNY_DiViNO
Fata in fata, limbajul trupului, balbaiala, aberatiile, nervozitatea..
Re: Cum va da.ti seama cand iubitul/a va minte ? din 9 iul 2011 01:19 de madaliiina
Daca suntem față-n față imi dau seama uitandu-ma-n ochii lui,se balbaie sau schimba subiectul.:)
Cum va dati seama cand iubitul / iubita va minte? din 9 iul 2011 01:09 de Melisa
Cum va dati seama cand iubitul/iubita va minte ?!
Haideti sa ne impartasim ideile si poate ca pe unii dintre noi ne va ajuta in relatie .
Incep eu , daca suntem pe messenger pune semne ceva mai ciudate ca de obicei ( pe care le foloseste foarte ...
Re: Sex anal din 8 iul 2011 23:54 de dorinda
Ce pot sa-i spun unui gay care nu se accepta asa cum este? Nu te mai ascunde, mai tarziu vei fi nevoit sa spui adevarul. Daca tot te crezi heterosexual, atunci dovedeste! Totusi, preferintele si ideile tale te contrazic.
Re: Oare gandesc? din 8 iul 2011 19:47 de onlyforgod
"a ajuns sa fie conformism ceea ce pentru unii este nonconformism"...baiete lasa-ti aerele de "jmeker" si pune mana pe o carte. Nu te cunosc dar nu-mi inspiri incredere in ceea ce priveste educatia ta.
Pagina 219 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |