Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 7 iul 2011 02:16 de spookye95

Nu mai puteti cate trairi ati avut voi ati avut si voi 2 femei si gata suntei mai bastani si sexpertele la fel . Sunteti jalnici cu tot cu siteul vostru :))) Si eu nu mi-am facut contul sa pun poze cu pula mea am facut contul pentru ca am avut o ...

din 7 iul 2011 02:05 de ThT

Deja din start imi arati ca nu ai inteles la ce am batut apropo cu "nu-ti mai spun sa mergi la doctor".Vroiam sa vad daca sfatul asta e sufiecient de bun pentru el si tine... Vrei sa-ti spun greseli in scriere?Poti incepe sa inveti in clasa 1 ca ...

din 7 iul 2011 01:56 de Guest

doamne ce concluzii... nu, nu stau sa-ti explic de ce vad in fiecare zi "pasarica"... chia crezi ca expresia "oameni buni" se referea la tine? :D stii ce e haios? copilul chiar reprosa inainte ca majoritatea sfaturilor de pe forum [in opinia ...

Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'!

din 7 iul 2011 01:38 de Arayas

Bravos, natiune! Sunt eu, "un oltean amarat care ma dau jmeker pe un forum amarat." :lol::lol: Ce repede ies aia care s-au fript! Dorinda, esti un cetatean de onoare al tarii, judetului si localitatii pe care le-am numit in postul precedent. ...

din 7 iul 2011 01:37 de Guest

doar stii ca nu e bine sa generalizezi, nu? :) la urma urmei respectul se merita si iti garantez ca nu facand misto de persoane mai mici ca tine, care da, au si dreptate pe deasupra nu, nu i-am masurat si nici n-as vrea sa-i masor :D la ce te ...

din 7 iul 2011 01:33 de ThT

Bai copac,arata-mi tu post-ul meu unde i-am spus sa-si faca poza.Inainte sa comentezi ceva pune-ti lentilele de borcan pe ochi si uita-te mai atent.Inafara de problemele cu vederea vad ca ai probleme mari si cu intelesul unor texte si scrierea ...

din 7 iul 2011 01:32 de Machiavelli

Daca e asa cum spui tu, de ce te-ai mai inregistrat? De ce nu apelezi la Dr.Sexpert sa-ti stearga contul?E chiar asa greu? Tu ai crezut ca cineva te va baga in seama insa nimeni, in nicio parte nu te va aprecia dupa un astfel de comportament ...

din 7 iul 2011 01:25 de Machiavelli

Tht pe unde umblii? Asa impresii lasi tu, iaute aici ce zice guest-ul acesta...cica o are mai mare ca a ta respectivul pusti :D Draga Guest nu am cum sa stiu daca i-ai masurat pe amandoi insa comentariul tau e total anapoda.E fratele tau cel ...

din 7 iul 2011 01:23 de spookye95

"SEXPERTII" de pe siteul asta nu stunt in buni la cap ba cer poze dupa ce pun pozele sunt luat la misto. Mda nu stiu pentru ce e facut acest forum , am observat ca atunci cand cineva are o problema raspunsul "SEXPERTIILOR" esti "Mergi la Doctor" ...

gata cu bacu'

din 7 iul 2011 01:21 de Arayas

===Conteaza daca iubitul tau a avut mai mult de 1-2 partenere de sex inainte? === Ca sa mai raspund si eu, on-topic: Este foarte important ca cele 1-2 partenere de sex sa fi avut Bacu' luat.

din 7 iul 2011 01:16 de Guest

oameni buni, l-ati provocat, acum suportati consecintele :)) nu e primul care sa fi postat astfel de poze, dar e primul care in contextul dat nu avea prea multe variante... adica e cat se poate de simplu, daca v-ar fi ignorat, s-ar fi ...

Re: Cred ca imi urasc fratele......

din 7 iul 2011 01:06 de Machiavelli

Tu ori suferi cu capul ori esti nebuna... Ce pana mea are consola aia? Copii retardati :` Si pe mine ma dispera la maxim Dorinda insa na, e sora mea, tre sa o accept asa cum e.:,

din 7 iul 2011 01:01 de Machiavelli

Du-te ma si exprima-ti "bijuteriile" in alta parte...Oricum, presimtirea mea este ca oriunde te-ai duce cu asa mentalitate tot la o laba vei apela :D...Nu stiu ce fata ar putea fi in stare sa iti raspunda macar dupa ce o lamuresti si ii bagi in cap ...

Re: Penis curbat

din 7 iul 2011 00:42 de Guest

omu , deci uitandu-ne la p**a unuia ne dam seama daca e stangaci ori dreptaci ? eu sunt dreptaci si o am indoita spre stanga , deci nu e o regula :ok:

din 7 iul 2011 00:36 de spookye95

WoW . Repet eu nu am incercat sa impresionez pe nimeni , eu doar am spus , lumea nu a crezut ce era de facut ? Decat sa ma catalogheze ca pe un mincinos mai bine asa . Daca nu puneam poze ati fi sarit toti pe mine ca sunt mincinos ca nu stiu ce :))) ...

din 6 iul 2011 23:04 de spookye95

Pai si ce ... ? Eu am vrut sa le demonstrez si gata :))) Daca ma iau la misto ce e ? Eu imi traiesc viata pe un forum intre patru pereti sa fiu suparat sau ce ... ?:D

din 6 iul 2011 22:54 de spookye95

Dc sa fiu prost? eu am spus ca am 19 cm ,multi nu au crezut si a trebuit sa dovedesc , daca nu dovedeam ma stiau toti drept mincinos " Inca un copil care vrea sa se afirme pe site " 99 % au crezut astat , sunt sigur ! Ea inca nu crede , am facut si ...

din 6 iul 2011 22:07 de Chrisa

Auzi dar...ai facut si un dans lasciv, ceva, in videoclipu respectiv? Pentru ca daca nu ai dansat pe You can leave your hat on, nu mai are farmec.

Re: Ajutor, mi-a tras-o unu, BACU'!

din 6 iul 2011 21:47 de McLove

Situatia sta cam asa: daca esti la un liceu teoretic, nu esti neaparat destept, daca esti la un liceu tehnic, nu esti prost. Singurul lucru, la capacitate (teze nationale), care a contat cu adevarat a fost media din scoala generala. Aici s-a facut ...

Re: Menstruatie.pls un sfat

din 6 iul 2011 20:34 de Alinussa

Am avut un singur raport sexual cu prezervativ si fara surprize,nu s-a rupt,nu a alunecat,nimic de genul asta ASA ca nu cred ca e vorba de o sarcina

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 221 din 3731
«   1 ... 218   219   220   221   222   223   224 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare