Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de la pi din 20 apr 2011 08:06 de DydyutzZza
asta e o copie ieftina de-alui elenavacaru, sau sosdemere?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de l din 20 apr 2011 01:41 de Rubiks
Bad , bad girl:pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de la pi din 20 apr 2011 01:16 de simosimina
nu exista par in c.ur...acolo este sfincterul extern, urmand colonul...daca tu ai par in colon...atunci...eu am muci in ochi :))))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de la pi din 20 apr 2011 01:00 de dorinda
Incearca tu si apoi zi-ne si noua.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de la picioa din 20 apr 2011 00:54 de Prost
Dar in cuur cum va radeti?:~* Dorinda tu cum te razi in cuur?As vrea sa stiu si eu daca se poate!:D
Re: Re: Re: Re: Re: :)) din 20 apr 2011 00:45 de Rubiks
Am citit undeva ca multi baieti in perioada 14-17 ani o au mica ca sa spun asa si ca sa nu isi faca griji ptc. diferentele se vor vedea la varsta de 17-18 ani..
Nimic concret bineinteles...doar ce am citit :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)) din 20 apr 2011 00:37 de Rubiks
Daca tu faci asta nu inseamna ca toata lumea face asa:ok:
Re: Re: Oare s-a intamplat ceea ce nu ne doream? din 20 apr 2011 00:01 de fiat_lux_mihi
E posibil, dereglari hormonale, dar e dubios, de ce nu iei tu test de sarcina, si daca apar doua liniute iti uram felicitari?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 apr 2011 23:59 de Firentze
Exact, mai ales ca m-a cautat si nu i-am raspuns:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap d din 19 apr 2011 23:55 de DoILookSexy
Hai ca ai reusit sa ma impresionezi, uite pt tine eu ma si pensez si sa stii ca am si niste unghii bine ingrijite, date cu lac (nu mereu).
Acum o sa incepi iar cu fraze gen "esti gay, narcisist" etc.
Imi place sa arat bine, e ceva rau in asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 19 apr 2011 23:52 de dorinda
Daca e neghiob, ce-ti pasa? Oricum n-ai treaba cu el, asa ca lasa-l sa se agite degeaba.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de pa din 19 apr 2011 23:50 de dorinda
Eu nu am nicio criza de personalitate, ci doar nu suport sa vad barbati epilati pe picioare, pensati, cu tot felul de cercei, vopsiti, dati cu lac pe unghii, etc.
Daca vrei sa renunti la a mai fi barbat, nu-mi spune mie ca nu ma duce capul. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ceva intre el si din 19 apr 2011 23:21 de Firentze
Pai tipa a inceput sa ma vorbeasca de rau, iar el i-a cantat in struna, de frustrat probabil:-? oricum m-am linistit au fost doar cateva zile de agitatie... acum pot sa spun ca nu-mi mai pasa:D
Re: Re: problema prezervative versus erectie din 19 apr 2011 23:00 de fiat_lux_mihi
Am incercat de toate natiile, in 15 secunde cat imi sa desfac cutia si sa scot un nenorocit constat ca nu mai am pe ce sa-l pun.
Re: problema prezervative versus erectie din 19 apr 2011 22:58 de dorinda
Incearca Durex Ultra Thin...daca nici asa nu merge, e grav. Stiu si eu ca e mai bine fara, dar nici chiar asa. Problema e la cap, ala de pe umeri.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei din 19 apr 2011 22:53 de robert_adrian
Cand am fost toamna aceasta la un urolog ma consultat si m-a rechemat pentru la vara,deoarece nu implinisem 18 ani si nu putea sa imi dea un tratament pe baza de testosteron.A spus sa mai astept pana atunci,si daca pana la vara tot nu vad nici o ...
Problema prezervative versus erectie din 19 apr 2011 22:49 de fiat_lux_mihi
Ok, am vazut ca s-au mai discutat cazuri asemanatoare, dar am ajuns la capatul rabdarii si as prefera sa nu dezgrop topicuri din 2004.
Pe scurt, cand vad prezervative adio orice fel de erectie.
Cate ceva despre mine, am 26 de ani si nu sunt chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei din 19 apr 2011 22:01 de robert_adrian
M-am gandit si la asta,intr-un timp chiar ma impacasem cu ideea ca totul e doar la mine in cap si ca de fapt sunt normal,dar dupa ce am mai tras cu ochiul si in alte parti,dupa ce am mai aprofundat in caz,pot spune ca PROBLEMA ESTE CAT SE POATE DE ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sfaturi femei din 19 apr 2011 21:51 de azul
probabil esti obsedat deja de chestia asta si ti le vezi tu prea mici...la asta nu te´ai gandit??stai linistit ..poate mai creste:lol:nu se stie ,nu te stresa ia fata si fa´ti treaba linistit daca e noapte nu mai vede ea nimic conteaza ce ...
Re: Re: Re: Re: De ce iubesc numai tiganii ? din 19 apr 2011 21:46 de Aristocrata
Din fericire mai sunt si exceptii de tigani foarte educati si care muncesc si nu mananca de la gunoaie sau cersesc...
ON: Ba da draga mea vei avea sansa sa ramai cu vreunul...doar ai rabdare...daca tie iti plac tiganii asta e..fiecare avem ...
Pagina 322 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |