Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Copiii astia...

din 19 apr 2011 20:15 de dorinda

Te simti bine? Din pacate stiu ce inseamna sa exersezi in fiecare zi, ore intregi si mai stiu ca la un moment dat te saturi, vrei sa le lasi pe toate balta si sa evadezi. La fel de bine stiu ce inseamna frustrarea, indiferenta oamenilor si mai ...

Re: Re: Re: Re: Copiii astia...

din 19 apr 2011 20:03 de McLove

Deci, tu esti o proasta care face balet... acelasi lucru. Altii fac balet, si sunt destepti. fail! :. Sa nu mai fi virgina la 14 ani... cu tot respectul, in mortii ma-tii de copil! :` Tu, prietenul si familia (da, familia ca nu au stiut sa ...

Re: Re: Re: Copiii astia...

din 19 apr 2011 19:45 de iepurasi

Te refereai la faptul ca noi din generatia actuala nu avem copilarie ...:(( ce trist nu? Tu ai avut o copilarie superba nu-i asa? stateai si faceai tort de nisip cu apaO:) Spre deosebire de tine eu in loc sa fac torturi din nisip ma lupt zi de zi cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 apr 2011 19:14 de Randunik

Fara trimitere ii cam 40-50 la particular. Sincer si pe mine m-a durut la inceput dar a trecut ceva timp si acuma e foarte bine.

Re: Copiii astia...

din 19 apr 2011 19:01 de iepurasi

Inainte sa postezi un subiect invata sa scrii corect "cand vad ca copii de 14,13 " pana la urma pentru ce este acest forum? pentru informare nu-i asa? crezi cumva ca un barbat la 25 de ani iti va cere tie parerea despre "erectie"? sau vreo femeie la ...

...Restart my heart...

din 19 apr 2011 18:06 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=Ud-hhtcbC2I Dony feat. Elena Gheorghe - Hot girls :love: Daca ma combin cu domnu` doctor ii termin pe toti:lol::lol::lol: Ahahahahahahah:lol::lol::lol: Sunt singuricaaaaa de ceva timp si imi fac de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: banc

din 19 apr 2011 17:52 de Rolando

adica bancul spus de mine e prost?):():(

din 19 apr 2011 17:10 de ubyalex

:ok: Mai bune sfaturi ca acestea nu stiu daca vei mai primi...noi te-am ajutat cum am putut,acum e decizia ta,dar dupa sa nu vii aici sa te plangi ca respectivul te-a parasit.

din 19 apr 2011 16:49 de dorinda

Am inteles ca acum si consultatiile cu trimitere se platesc. O fi vreo 10-20 ron.

Re: Re: Piercing

din 19 apr 2011 16:43 de dorinda

Daca tot ai chef de piercing-uri, nu ti le face singur si mai ales, nu-i lasa pe prieteni sa te gaureasca. Pune-ti in ureche, dar la cel din buza te sfatuiesc sa renunti...din partea mea, arata oribil si e mai mult pentru gay, emo si fete.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de l

din 19 apr 2011 16:38 de dorinda

Data viitoare cand te epilezi, sa nu uiti de parul de pe cap si cel de pe maini, poate te incomodeaza si ala.

din 19 apr 2011 16:34 de dorinda

Tu chiar crezi ce-ti spune el? Ca face show pentru tine? Zi-i ca daca e asa, sa-ti faca si o dedicatie in direct. In afara de asta, hai sa zicem ca va intalniti, o sa aveti o relatie si aia chinuita la distanta, dar mai devreme sau mai tarziu, ...

Re: De ce iubesc numai tiganii ?

din 19 apr 2011 15:51 de cioroiul

Dupa ce am citit cu stupefactie cele scrise de tine nu vad decat doua posibile cauze: 1 - nu-i cunosti pe tigani decat din filme si de la televizor, iti spun eu ca daca stai cu tigani obisnuiti in aceeasi camera , in cateva minute ori trebuie sa ...

din 19 apr 2011 15:13 de Rubiks

Daca tu ai fost praf prima oara nu inseamna ca toata lumea a fost/este/o sa fie :ok: Sau cine stie...poate nu ai fost deloc:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: banc

din 19 apr 2011 15:12 de DaNNY_DiViNO

ce imi plac bancurile explicate.. :, daca si cele mai proaste bancuri trebuie explicate.. nush unde o sa ajungem

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de l

din 19 apr 2011 14:37 de ubyalex

Nu te aprinde asa,am inteles,nu era nevoie sa scrii cu majuscule. Te epilezi si pe maini?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de la pi

din 19 apr 2011 14:33 de DoILookSexy

MIE NU IMI PLACE ! si nu ma intereseaza ce cred altii, chiar deloc ! Degeaba esti "barbat", asa cum zici tu, daca arati ca o "maimuta"... Fiecare cum ii place . :`:`:`

Re: Re: Re: Re: Re: Cum scap de parul de la picioa

din 19 apr 2011 14:28 de ubyalex

Ori esti barbat ori ce esti?....asta e parerea mea...

Re: Re: Re: Re: Re: Piercing

din 19 apr 2011 14:20 de DoILookSexy

La nimic... asa e, insa eu i-am dat un sfat, daca tot vrea sa isi puna, sa nu arate chiar atat de rau ! :,:,:,

Re: Re: Re: Re: Re: #Diferenta intre Paste si Crac

din 19 apr 2011 14:17 de McLove

In ziua de azi, toti pleaca in alte orase, in alte tari. Si, rar isi pot vedea familia/prietenii de acasa. De-asta, si sarbatorile au un rol... un gratar, o bere.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 324 din 3731
«   1 ... 321   322   323   324   325   326   327 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare