Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: cum? din 27 dec 2010 18:50 de SORIN28
Daca ai spune si ce ganduri iti vin in minte, poate...ne-am putea si da noi o parere.:ok:
Re: Re: O ora sa tina actul sexual din 27 dec 2010 18:38 de SORIN28
Gandesti gresit, eu nu sunt retardat, eu sunt nebun. Retardat esti tu prin mesajele pe care le scrii.
Nu merge pe vorba aia ca esti la fel de "mare" ca si mine...si tianad cont de faptul ca nu esti capabil sa intelegi nici macar faptul ca "ma ...
Re: Re: Re: sarutul de la prima intalnire din 27 dec 2010 17:42 de ThT
Vezi cum decurge treaba intre voi cand va intalniti.Depinde cum se va comporta si ea.Daca va cam pastra distanta ,eu zic sa nu o saruti.Cu siguranta iti vei da seama daca poti trece la pasul asta cand va ve-ti intalni...
Da-mi un pm daca vrei si iti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2010 17:15 de Rolando
mai bine incearca: http://www.youtube.com/watch?v=jtRyerR8dVg
Re: Re: Re: Re: Re: Telefoane mobile din 27 dec 2010 16:11 de J
yep:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... acasa din 27 dec 2010 16:07 de dorinda
Probabil mai mult angajate. Stiu ca un tip se tot ducea la epilat la salon ca-i facea placere sa-i mute alea cucu...
Re: Re: Re: Re: Telefoane mobile din 27 dec 2010 16:01 de Rolando
exact,mai bine iti cumperi o camera foto cu 6mp sau 7mp care face poze mult mai bune decat un telefon cu camera de 8mp si diferenta de pret o sa fie semnificativa....dar daca ai banetu gros,atunci poti sa ti le cumperi pe ambele.....
Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... acasa din 27 dec 2010 15:56 de Rolando
eu ma intreb daca exisa doar angajate sau si angajati??:unsure:
Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... acasa din 27 dec 2010 15:55 de Rolando
sunt la 60km de bucuresti ....si daca eram din bucuresti,treaba asta mi se parea ciudata.......daca iti imaginezi situatia in sine pare ceva incredibil:lol:
Re: Sex de la prima intilnire ?? din 27 dec 2010 14:46 de Bozgoru
daca merge... dc nu?
Re: Am o problema, una mica, sper... din 27 dec 2010 14:38 de Bozgoru
pt inceput incearca un sapun antibacteriangen protex etc... daca persista... du-te la un doctor...
Re: Medicina sau...? din 27 dec 2010 13:38 de Machiavelli
Ce zici de o postliceala ca asistent medical?Soramea a terminat-o de ceva ani si lucreaza tot timpul.Bineinteles salariul nu este motivant dar ai atatea posibilitati de avansare in cariera.Plus ca o postliceala este mult mai ieftina decat o ...
Re: Re: Heeelp! din 27 dec 2010 13:16 de d0lla
pai am facut un test surecheck :) am citit ca sunt cele mai sigure teste.:-s
Re: Heeelp! din 27 dec 2010 13:10 de Machiavelli
Ce test ai facut?
Din timp ce e negativ nu ai de ce sa te ingrijorezi daca l-ai facut asa cum trebuie :ok:
Re: sarutul de la prima intalnire din 27 dec 2010 13:05 de Machiavelli
Atat timp cat ai cunoscut-o pe hi5 spune multe lucruri :`...Nu e nimic batut in cuie...Intai trebuie sa va cunoasteti,sa va placeti si pe urma de ce nu...Nu e bine nici sa grabesti situatia...Si ei trebuie sa ii placa de tine...Una e pe internet si ...
Sarutul de la prima intalnire din 27 dec 2010 10:53 de axmu
buna ziua si Craciun Fericit !!!
poimaine (pe 29 dec) voi pleca din constanta (unde locuiesc eu) si voi ajunge la munte pentru a petrece revelionul.
acolo ma voi intalni cu o amica pe care am cunosctu-o pe hi5 (momentan imi este amica, dar eu ...
Re: Medicina sau...? din 27 dec 2010 10:51 de victoria_ok
Vreau si eu foarte mult la medicina (cu toate ca sunt abia a 9-a). Nu stiu cum e situatia in Romania dar aici in Rep. Moldova trebuie intr-adevar sa ai pe cineva care te va finanta.
Ce pot sa-ti zic, alege si tu ceea ce-ti place pentru ca ...
Am o problema, una mica, sper... din 27 dec 2010 07:12 de BTD
Sa incep cu inceputu`...
Cam acum 3 zile am mers la o prietena, si nu ne-am putut abtine, ne-am jucat, preludiu, etc.
Pana cand am trecut la urmatorul nivel, adica, dupa preludiu.Toate bune si frumoase.
A doua zi dimineata ma trezesc cu o ...
Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 27 dec 2010 03:27 de BlondaSonia
Deci eu mi-am facut cont numai ca sa rad de astia, de aici , nu chiar de toti dar de cativa , =)))) Incepand cu expertul nostru cu Zodiile " Animale compatibile de calarit" si terminand cu tipul de la Vodafone , sau cel cu SMS-ul care o ...
Re: Re: Medicina sau...? din 27 dec 2010 03:08 de BBU
Tin sa te anunt ca o sa aiba carti de peste 400 de pagini de citit in sesiune nemaivorbind in timpul anului. Carticica aia de biologie si chimie (2 carti parca) sunt ceva lejer.
Pagina 478 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
111 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |