Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: CE FORUMURI STITI?

din 29 dec 2010 04:30 de ExoticDream

Vezi ca [b]maine iti voi muta subiectul la sectiunea "Timp liber & fun"![/b] Puteti sa-i sugerati niste site-uri sau bloguri, nu cred ca se supara cineva daca ii veti da linkul unui site de e-books, cafenea literara, filme, sport, machiaj ...

Re: Re: Incest?

din 29 dec 2010 04:25 de daniel06

Scuza-ma cred ca ai problema si destul de grava...daca esti in stadiul de a te masturba gandindu-te la un unul dintre parintii tai...consulta un psihiatru,nu cred ca un psiholog te poate ajuta

Re: Nu stiu unde sa fac revelionul

din 29 dec 2010 04:21 de ExoticDream

Poti merge la unul din spectacolele organizate in aer liber (asta daca esti dintr-un oras mare), cu toate ca daca te prinde trecerea in noul an acolo, singura, ai o sentiment destul de neplacut.... toata lumea se pupa si imbratiseaza bla bla ...

Penisul meu, este inexplicabil de mic...

din 29 dec 2010 04:09 de dominic

Salut Am si eu o mare "ploblema" am 17 sani si penisul meu masoara in stare flasca 5 cm(daca) si in erectie...10-11cm ...mereu am zis ca este dincauza ca sunt mai grasut..120 kg dar nu va speriati ca nu este numai grasime, vara trecuta mam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O

din 29 dec 2010 04:05 de ExoticDream

Daca e virgina nu e bine, daca e pustoaica avand "doar" 1-2 parteneri in trecut iar nu-i bine, daca e mai "coapta" si cu experienta iar nu-i bine, cine sa va mai inteleaga?!? O pustoaica nevirgina, priceputa la pat, dar fara sa fi avut o armata ...

Re: Re: Re: Re: Sex de la prima intilnire ??

din 29 dec 2010 03:57 de ExoticDream

Depinde ce-si doreste fiecare si cum este "construit": unul poate sa urmareasca simpla distractie cu o bere si tusti in pat, altul poate prefera o plimbare, o prajitura la cofetarie, cu conversatia aferenta spre a-l cunoaste pe celalalt si altfel ...

Re: Re: Cum scap de ganduri in timpul sexului?

din 29 dec 2010 02:19 de Wih43l4

o sa incerc,ms mult!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 dec 2010 01:54 de Leroy

Buna asta, dar daca eu sunt Fecioara, ce nevoie trebuie sa simt ? :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilare cu ceara... ac

din 29 dec 2010 01:54 de simosimina

si pana la urma preferi sa ramai cu padurea exotica jos acolo???? daca te faci cu lama...se ingroasa...cu crema...cam complicat + ca exista riscul unei iritatii severe...si cel mai bine este sa te faci cu ceara...stai linistita 3 ...

Re: Oare am intrat in depresie

din 28 dec 2010 23:46 de Bozgoru

1. nu mai lua medicamentele 2. prietena ta e o idioata

din 28 dec 2010 23:43 de Bozgoru

sincer n-ai ce face.. oricum sarbatorile nu unesc oamenii.. sarbatorile ii fac sa fie mai egoisti..

Re: Re: Re: Re: Problema mare penis.

din 28 dec 2010 23:33 de Motorola

Inca n-am ajuns sa o achizionez/ nu am avut timp/ O intrebare, la tine cam cum s-a manifestat toata treaba? Sa vad daca se aseamana, mersi!

Re: O ora sa tina actul sexual??!!!

din 28 dec 2010 23:14 de Juana

Mai copii, mai aveti de munca daca voi aveti impresia ca 20-30 de minute sunt suficiente pentru o femeie pusa pe treaba...Eu am avut parte de la 5 minute la 4-5 ore (si da, ma refer la erectie continua), si in mod clar nu am continuat ore in ...

din 28 dec 2010 21:07 de DRE

:)) Cam trist...pai nu ai si tu prieteni, amici, colegi?Ia-ti niste cunostinte si mergi intr-un club.se organizeaza o gramada de petreceri cu ocazia Revelionului.

din 28 dec 2010 21:06 de Armin

FETITA CU...CHIBRITURILE..:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema, una mic

din 28 dec 2010 21:04 de Armin

e candidoza ! cauta un unguent(Nidoflor) pentru asa ceva la farmacie si nu mai lua eritromicina ca o sa ajungi sa stai cu mana numai in pantaloni de atata mancarime !:) candidoza ADORA ANTIBIOTICELE ! :lol:

din 28 dec 2010 20:49 de Armin

Este efectul secundar al medicamentelor !Inceteaza sa le mai iei , altfel simptomele te vor chinui ani la rand ! iti spun asta in cunostinta de cauza , deoarece am facut si eu cunostinta cu astfel de medicamente...si abia dupa 3 ani am scapat ...

din 28 dec 2010 19:41 de J

Astea sunt simptomele depresiei, stiu la sigur pentru ca la mine e la fel)) E posibil sa fi fost de la medicamente doar daca erau foarte puternice si au afectat activitatea creierului.Dar astea de obicei nu se dau fara prescriptie medicala.

Re: Re: CE FORUMURI STITI?

din 28 dec 2010 19:28 de Leroy

Exact, intreaba in alta parte mai bine...

Re: CE FORUMURI STITI?

din 28 dec 2010 19:22 de ThT

Ne bate exotic daca facem reclama.:cat:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 475 din 3731
«   1 ... 472   473   474   475   476   477   478 ... 3731   »

loading...