Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Posibila sarcina?!!!! din 21 oct 2010 21:26 de Psyche
da,sunt sanse sa fi insarcinata. lichid preejaculator sigur a eliminat si acela contine si el spermatozoizi.
deci,prea bine.
despre pata aia rozalie nu stiu ce sa zic,dar normal ar fi fost sa iti vina ciclul ca de obicei.
testul ti-l poti ...
Re: Posibila sarcina?!!!! din 21 oct 2010 20:17 de roza01
Testul il faci dupa 7 zile iar daca il faci corect,nu are cum sa-ti dea eroare..Nu cred ca esti insarcinata dar aveti grija si protejati-va
Re: Re: Cum sunt? din 21 oct 2010 18:31 de Bozgoru
neah... eu zic ca si-a dat si el seama acuma de curand ca nu poate vedea la altii poza in felul asta.. probabil prin mess si-a dat seama si vrea sa faca pe interesantul...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirgina din 21 oct 2010 15:38 de Psyche
eu zic sa studiezi anatomia la femei. vei descoperi ca vaginul nu e tocmai vertical.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme la dezvirginare din 21 oct 2010 15:36 de oarecare
nu m-a interesat acest aspect si nici n-am elaborat un studiu pe aceasta tema. avand bazinul mai mic mi se pare normal sa intre mai greu. diferentele sunt f mari intre o fata inalta care are si solduri mai late fata de una mai mica care are ...
Re: Cum sunt? din 21 oct 2010 14:45 de ThT
8-| ai mintea cam ingusta.
Daca vrei sa pui o poza,incarc-o pe www.imageshack.com :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: M-am indragostit de un tigan din 21 oct 2010 10:49 de ursaru
Pfoaaa...daca la om ii place,nu poti sa te c**i in gusturile omului:lol:
Re: Re: Re: probleme la dezvirginare din 21 oct 2010 07:09 de Psyche
sunteti retarzi. cum ai ajuns tu la concluzia ca vaginul e direct proportional cu inaltimea?
Re: Re: Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 21 oct 2010 03:54 de Bozgoru
se vede ca ai citit f bine intrebarea baiatului daca zici ca nu stii cati ani are...
Deci BauBau.. pararea mea e sa incepi prin a-i face avansuri in fata la toti colegii.. daca se poate... cu caterinca..(dar nu caterinca de taran.. ci mai domol ...
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 20 oct 2010 22:30 de sweety16
Tocmai asta...daca te dai la ea si colegii au comentarii rautacioase nu le arata ca te indimiteaza asta...Arata-le ca esti increzator> Chiar adaca fata te va refuza...nu va fi sfarsitul lumii.Incearca mai intai sa te apropii de ea, sa vorbiti pe ...
Re: Re: probleme la dezvirginare din 20 oct 2010 21:45 de oarecare
totusi este destul de relaxata si e super lubrifiata. preludiul tine si 30 min.. atingeri, saruturi pe tot corpul...nu cred sa fie la preludiu problema. stiu ca prima oara pt o fata nu e fantastic.. i-am si spus asta :rolleyes: sa inteleg ca are ...
Re: Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 20 oct 2010 21:31 de ThT
Te intreb ceva: ce te intereseaza pe tine parerea lor?cu ce sa faca misto?da-le peste nas ca ei nu au avut niciodata prietena sa vezi cum stau si inghit in sec.Din moment ce ti-a zis fata ca vrea dar nu putea atunci..eu zic ca va accepta de data ...
Re: Re: Re: M-am indragostit :D din 20 oct 2010 21:27 de BauBau1
ok , am inteles baza, dar totusi nu mi-ar placea sa-i dau de inteles ca imi place de ea. Nu stiu dar ma cunosc cu majoritatea colegilor, si daca vor vedea ca incerc sa ma dau la ea , vor face misto de mine si cum am spus, nu vreau sa par ...
Re: Re: M-am indragostit :D din 20 oct 2010 21:23 de ThT
Ne lasi?poate ai alta treaba:mellow:Pui niste intrebari tare prostesti.De unde vrei sa stie baiatul ce fel de baieti ii plac?nu cred ca a visat aseara.
On topic:
Pentru inceput,incearca sa aflii daca are vreun prieten(daca are..cel mai bine ...
Re: probleme la dezvirginare din 20 oct 2010 21:09 de Psyche
nu e neaparat vorba de un himen puternic. acum hai sa fim seriosi ca doar n-o fi pielicica aia iron shield sa nu-l poti penetra.
e normal,e prima oara,e emotionata,vede ca o si doare,nu se poate relaxa. peretii vaginului sunt oricum stramti iar ...
Re: Re: M-am indragostit :D din 20 oct 2010 20:44 de BauBau1
Nu stiu, ea este draguta oarecum, invata binisor (mai bine decat mine cel putin :D) si nu stiu, pe mess a deschis ea conversatia cu mine intrebandu-ma de vreo 3 ori : "cf colegu?" , dar mereu zicea ca se grabeste si iesea de pe mess...
hmm , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 oct 2010 19:24 de ursaru
Cred ca declaratia asta spune tot :"Antrenorul portughez Jose Mourinho a descris meciul cu AC Milan ca fiind unul fantastic: ” O stiam bine pe Milan si am stiut cum sa pregatesc acest meci fantastic. Cu zece puncte suntem calificati. Daca nu ...
Re: Re: Re: Re: Obligata sa fac sex din 20 oct 2010 16:05 de ThT
clar..esti orb:flowers:
Re: Re: Re: Obligata sa fac sex din 20 oct 2010 15:57 de gabi4play
Ambaleazate!Ea zice ca a fost obligata din cauza ca el spunea ca el o paraseste daca nu face sex.E si normal chestia asta!dar...nu la 14 ani :|
Re: Obligata sa fac sex din 20 oct 2010 15:55 de gabi4play
Esti normala nuti fa griji.Daca vrei sa nu mai fii,atunci este si categoria ciudatelor.Orice fata ii place sa fie obligata,si nah..nai ce face.Asteapta pana te inseala.:ok:
Pagina 585 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |