Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 19 oct 2010 07:19 de ThT
La varsta ta merge dar gandeste-te la un copil de 13-14 ani chel cum ar arata.:D
Re: Despartire.... din 19 oct 2010 05:38 de dorinda
E doar obisnuinta...
Re: Despartire.... din 19 oct 2010 05:34 de Bozgoru
.. . uite vezi el nu era pt tine... ca tu in relatia asta esti egoista.. pe tine nu te interesa persoana lui.. ci ca nu mai ai pe cineva care sa-ti fie alaturi si sa te iubeasca .. probabil o sa regreti decizia pentru ca el se purta f frumos si te ...
Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 19 oct 2010 05:28 de Bozgoru
uite si mie imi statea rau in jos.. de pe la 16 ani m-i l-am dat in sus pana pe la 25( pe spate.. nu creste, trambuline si piscine in cap)... si am obosit sa ma dau cu spuma gel etc.. si uite ca am ales solutia optima.. tuns 0.. deci vezi ca exista ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 oct 2010 00:29 de ursaru
Nu`i chiar asa cum zici tu..Gigi a bagat bani grei in clubul asta;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 oct 2010 00:16 de ursaru
Ursu trebuie sa stie tot!:lol: Pentru ca insistentele mele si ale altor cativa useri au dat roade.:D
Re: Re: niste sfaturi !!! din 18 oct 2010 23:58 de cristian18
pey si cum sa o fac sa nu ishi dea seama :-s ... adik daca din greseala imi dau drumu pot sa o tin asha :) ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sanger din 18 oct 2010 22:12 de simosimina
este posibil ca himenul sa se fi rupt abia acum, insa o lezare a colului e cam mult...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2010 21:44 de Rolando
asa devreme o sa ai un copil??la doar 20 de ani?:~*
nu pot sa nu remarc intelepciunea care zace in acest raspuns pe care l-ai primit :D
Re: Dupa o noapte de sex din 18 oct 2010 21:37 de Psyche
daca e corespondentul pentru iritatia labiilor de la prea mult sex,atunci asteapta linistit sa-ti treaca.
mai multe nu stiu.
Re: secretie vaginala maronie din 18 oct 2010 21:34 de Psyche
daca s-ar fi rupt,ma gandesc ca ai fi constatat.
secretia maronie nu are nici o legatura cu vreo sarcina imaginara.
pot fi cauza unei dereglari hormonale,inceperea unei noi activitati hormonale in tot organismul. poate fi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2010 21:32 de Psyche
lezari vaginale? :blink::blink: hai sa nu exageram!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul din 18 oct 2010 20:18 de ThT
Aici nu te contrazic...dar daca el isi face probleme in privinta asta..:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2010 20:12 de Diana_
Buey ursule,da curios mai esti breee! )))) Prea vrei tu sa le stii pe toate! :))) Sincer,inca nu-mi dau seama daca-mi place cu adevarat sau nu! :| Sunt momente in care simt ca imi place,dar si momente in care ma simt putin vinovata si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa din 18 oct 2010 19:53 de victoria_ok
Eu nu stiu... . Dar daca te vei duce la un ginecolog el te va lamuri cu toate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sanger din 18 oct 2010 19:49 de Mannuu
in caz de s-a intamplat asa ceva necesita o interventie dificila ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2010 19:42 de Bozgoru
dupa meicul cu dinamo : "Pe Tatarusanu nu sunt suparat. Apara omul, mai are cate o greseala, asta este. A iesit si a faultat, e tanar, nu are experienta, se mai intampla. Mai avem de luat inca 1,3 milioane de euro de la UEFA pentru calificarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 18 oct 2010 19:14 de Psyche
eu nu inteleg ce e asa de complicat .. numai in cazul in care ai plete tre sa-ti faci griji. adica voi va tundeti des,in consecinta,tundeti parul deteriorat. :huh:
Re: Re: Re: Re: Cosmetice care ataca parul! din 18 oct 2010 19:02 de ThT
Acum am mai mult timp si iti voi raspunde si la intrebare.
Daca frizerii te tund militareste,dute la un salon,acolo vor stii cum sa te tunda in asa fel incat sa-ti stea bine si tinand cont de forma fetei.Eu unul,ma dau cu fixativ in fiecare zi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sangerare din 18 oct 2010 17:51 de victoria_ok
1.Posibil himenul s-a rupt abia acum (dar nu incurca himenul cu virginitatea).
2. Posibil ti-ai lezat vaginul.
Sau ambele odata:D
In fine, iti dai seama ca daca curge sange si inca in asa cantitati, inseamna ca e rupt ceva.
Pagina 587 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |