Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Exista ceva care poate opri menstruatia?

din 25 aug 2010 23:49 de eoooo

da cu vitamina K se opreste nu exista niciun risc si opreste chiar daca ti-a venit:p e ft ok doar ca luna urmatoare s-ar putea sa te sara:P:d baftaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce le place fetelo

din 25 aug 2010 23:37 de GoldenLady

Exista multe rspunsuri la aceasta intrebare presupun ca tu te-ai referit din punct de vedere sexual, cred ca este foarte simplu daca se simite atrasa de tine orice atingere sau poate felul cum o saruti , poate felul cum ii zambesti sau cum o strangi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 aug 2010 23:06 de Diana

Mi-a placut dar in acelasi timp mi-e ciuda pe mine ca am fost fraiera si am cedat. oricum cateva luni bune nu va primi(DACA va primi!!!). Asta ca sa se simta la fel de prost cum m-am simtit eu din cauza lui...):(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EXISTA LEAC PENTRU GEL

din 25 aug 2010 21:54 de sweety16

Intr-adevar e de prost gust sa stea sa se uite dupa altele in timp ce e cu tine de mana...multi baieti nu inteleg ca unele fete le atrag atentia nu neaparat din gelozie, ci si din orgoliu.Adica cum sa nu ma simt ca o proasta cand ala e de mana ...

din 25 aug 2010 21:47 de sweety16

Conteaza si regimul alimentar...ca acuma daca mananca numai la fast-food-uri poate sa faca sport cat vrea ca celulita tot va avea.

din 25 aug 2010 21:37 de sweety16

Nu, daca ascult un anumit tip de muzica nu inseamna ca ma cred "raperita". Cand scrii nu te mai gandi la tine, eu nu ascult "rap" manelizat ca tine...stai calm oricum nu stii ce inseamna aia hip-hop deci hai sa nu deschidem subiectul!

din 25 aug 2010 21:29 de sweety16

Ouu vai i-auite cine a inceput sa vorbeasca urat!:lol: Asa McLove, critica-ma pe mine si apoi fa ceea ce am facut si eu.Pitipoanca? nu sunt din pacate...insa sunt obisnuita sa arunci vorbe care nu au niciun temei...nu-i problema! Ascult ...

din 25 aug 2010 21:25 de McLove

Daca tu zici... dar, parca ei erau de partea mea. ;) Eu nu sunt pitipoanca, care crede ca daca asculta o melodie "rep" e mai pizda decat o pizda la volanul unui Mercedes. Sigur nu esti tu cea care se regaseste?

din 25 aug 2010 21:09 de sweety16

Opaaa...vorbesc cum vreau, fie ca iti convine, fie ca nu! Cand o sa fi tu moderator atunci sa-mi atragi atentia! Pana atunci, gura mica!

din 25 aug 2010 21:06 de sweety16

Ai vorbit despre mine, cretinule!

din 25 aug 2010 21:04 de McLove

Ce se intampla, draga? Te-ai enervat? A crescut tensiunea? Nu iti place? Enerveaza-te, dar ai grija la limbaj, ca nu vorbesti cu fundu'. Acum, in ultimul post, am vorbit cu tine? :lol: Eu cand spun ca te bagi in seamna ca un prezervativ ...

din 25 aug 2010 21:02 de sweety16

Esti prost sau te prefaci? Cum poti sa spiu ca nu mi-ai comentat posturile si nici nu m-ai bagat in seama?Nu tu ai incercat sa pui punct, eu am incercat, dar vad ca nu am cu cine.Atunci vom continua asa. Unde jignesti? Peste tot. NU sunt ...

din 25 aug 2010 20:57 de sweety16

Defapt remarca ca habar n-ai sa interpretezi un text, adica nu stii sa citesti inteligentule.Eu spun ceva, tu intelegi altceva. Si pana la urma ce te fute pe tine grija de cum scriu eu? Atata timp cat intelegi taci si zi daca ai ceva de zis, ...

din 25 aug 2010 19:42 de valentine

Daniel, mistouri gratuite nu fac deloc. Dar daca tu ai spus ca masina respectiva e 12-13 mii de euro (SH), inseamna ca e un benzinar din 2004-2005. Iar un jeep de teapa XC90-ului, pe benzina, consuma clar peste 16% in oras, conform specificatiilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Visul mortii

din 25 aug 2010 19:29 de baby

un pui mic de curca...chior:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Visul mortii

din 25 aug 2010 19:08 de valentine

Daca esti un pui mic...:D

din 25 aug 2010 18:50 de Kaya

esti nebun :)))) tu citesti ce`ai scris? apuca`te de altceva, serios :)

LUBRIFIANTE

din 25 aug 2010 18:13 de promovare_sanatate

Ai o relatie deschisa cu partenar(a)/(ul) de sex? Vreti mult mai mult decat un sex monoton? Sau vreti sa il/o faceti sa se simta ca in al 9-lea cer? Daca Da, cel mai bune stimulente sexuale afrodisiatice vi le ofera firma noastra: ...

Re: Escapelle!!!!!!

din 25 aug 2010 15:47 de femme

Citeste prospectul! Scrie ca poate avea efecte adverse! Daca durerile de burta sunt mai mari decat de obicei si nu apar printre efectele de acolo, da fuga la medic!%%-

Escapelle!!!!!!

din 25 aug 2010 15:40 de meee

Acum cateva zile in urma unui act sexual s a "rupt" prezervativul si am luat escapelle(nu stiu daca a curs ceva acolo ca ne am dat seama repede). problema ma este ca a inceput sa ma doara burta ca si cum as fi la inceput de ciclu? e normal?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 680 din 3731
«   1 ... 677   678   679   680   681   682   683 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare