Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot nu int din 27 aug 2010 20:36 de femme
Nu vad cum te-ar putea ajuta fetele in a-ti spune daca simti tu diferit palcerea in cazul in care ti se rupe ata..:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot nu inteleg din 27 aug 2010 20:27 de Hromar
dar daca o adresez fetelor? :rolleyes:
Re: Re: Re: ce parere aveti din 27 aug 2010 19:33 de victoria_ok
La fata e draguta, corpul e chiar ok.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pf din 27 aug 2010 17:24 de ursaru
Pai daca se ivesc mici aventuri ,nu trebuiesc scapate :D
Re: Re: Re: Re: ce parere aveti din 27 aug 2010 15:59 de ubyalex
asa ziceam si eu...:))
Re: Re: Re: ce parere aveti din 27 aug 2010 15:53 de DaNNY_DiViNO
daca vrei sa i-o tragi o noapte e ok.. atat
Re: Re: ce parere aveti din 27 aug 2010 15:41 de ubyalex
prietenul meu zice ca e frumoasa.....si am intrebat pt ca mie nu mi se pare frumoasa...si vreau sa stiu daca mai este cineva de aceiasi parere cu mine......de la el am aflat si eu de ea:lol:
uite niste poze cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt baieti!! din 27 aug 2010 15:38 de sgc
sau altfel spus, ce folos cu iq-ul ridicat, daca impresia finala-i de cap incuiat?!? nu-i necesar sa se laude c-o duce capul, pen'ca vizibil n-o prea duceB)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce fac din 27 aug 2010 13:32 de femme
Sunt de acord cu tine!! In viata, nu poti stii cum vei reactiona, decat pus in fata faptului implinit! Si eu credeam ca, daca m-ar insela, nu l-as putea ierta, dar acum, gandindu-ma in viitor, nu stiu daca as actiona la fel; probabil ca depinde ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube din 27 aug 2010 13:22 de femme
Sunt fata, deci nu am prea jucat fotbal..si nu am aruncat petarde in lift(asta si pentru ca nu aveam lift):p, dar cred ca baietii se regasesc in spusele tale!
La noi era altceva: elasticul, 9 pietricele, culorile, omul negru, gradova, capra ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce din 27 aug 2010 13:04 de Pasaroi_Cuminte
Depinde de alfabetul folosit.
Da , inselatul nu este “cel mai mare balaur care musca o relatie “ ci caracterul omului. Inselatul
este o consecinta a caracterului.
Nu este deloc un accident.Este superficialitatea combinata cu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce fac din 27 aug 2010 12:29 de carrie
Arayas, ai pus punctul pe i. Cam asta este si parerea mea, insa de la o vreme nu mai am pic de rabdare pentru a posta mesaje lungi si explicative. Inselatul e adesea vazut, mai ales in tinerete, ca fiind cel mai mare balaur care musca o relatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clipuri Youtube din 27 aug 2010 11:56 de Pasaroi_Cuminte
Ai uitat sa pui teava cu carbid.(carbid si H2O pentru cine cunoaste :D )
De obicei avea acustica buna :lol:
Pistoalele jumatate din plastic, jumatate din fier cu capse avand fosfor pe ele.Zici ca erau reale.
Aruncatul mingii de la balcon ,de ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa raman gravida din 27 aug 2010 11:02 de femme
Trebiue sa mananci, timp de un an sex pe paine!!Daca dupa un an nu ramai, mergeti amandoi la medic pentru niste analize amanuntite!
Bafta!%%-
Re: Cum sa sarut (cu limba) ? din 27 aug 2010 10:46 de femme
Sa completez: lasa toate sa se intample la timpul lor! Poate, dupa o saptamana, nu e chiar momentul potrivit sa o surprinzi. Plimbati-va impreuna, tineti-va de mana, cum s-ar zice: da-i timp timpului. Nu grabi ceva ce oricum se va intampla, poate ...
Re: Cum sa sarut (cu limba) ? din 27 aug 2010 10:42 de femme
Probabil ca si ea are o varsta apropiata de a ta, deci nu cred ca e prea experimentata!:ok: Nu vad de ce ar trebui sa rada de tine! In ceea ce priveste french kiss, nu-ti face atatea griji, nu e mare filosofie, fiecare om saruta diferit!
Tot ce ...
Cum sa sarut (cu limba) ? din 27 aug 2010 10:23 de Loonei
Buna la toata lumea ... ! Am 14 ani si de o saptamana am o prietena ... o fata frumoasa , nu fitZoasa ca unele ... Si am o problema nu stiu sa sarut cu limba ... nu stiu sa misc limba :~* . Pana acum am sarutato normal fara nici o limba :)) . A venit ...
Re: Re: Vreau sa raman gravida din 27 aug 2010 10:05 de tatiana
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 aug 2010 08:14 de Machiavelli
In ce fel "rapid"?
Re: Virginitatea si importanta ei din 27 aug 2010 07:51 de Machiavelli
Roaga-te la biserica,nu aici.Fiecare isi traieste viata cum vrea iar daca fata "ridica,coada" ce sa faci?
Asa ca tu,un baiat care a fost inselat de o curva asta nu inseamna ca noi trebuie sa fim usa de biserica.Vorba unei melodii:
"Asta-i viata ...
Pagina 677 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |