Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor din 21 aug 2010 19:32 de sweety16
Poate te consideri tu frumoasa si "smechera" dar in realitate nu esti.Niciodata nu te vei compara cu una de 17-18 care arata bine.La 14 ani inca esti copil.Dar stai linistita si eu stiu fete de 14 ani care umbla cu daia de 20+ si cand il vezi e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iub din 21 aug 2010 19:23 de gabi4play
La ce raspuns te referi?Nu stii de gluma sau ce??
BA BAIETE , DA TU ALA CARE A INCEPUT TOPICU ASTA,DUTE DRACU LA EA IN FATA SI SPUNE CA ITI PLACE DE EA , DACA NU VREA SA FIE CU TINE ASTA DACA DA DA,SI GATA.Niciun risc niciun castig
Re: Re: Re: Re: Mi sa facut o farsa din 21 aug 2010 19:23 de compot
Gabi: cuvant-virgula(sau oricare altul semn de punctuatie)-spatiu.
Ti-o placut, primul, etc.
Lasa graba!
Demonstreaza-mi(ne) ca poti scrie corect. Nu doar in acest topic, ci si in restul posturilor tale.
E ultima atentionare, daca istoria se ...
Am 16 ani si n-am avut nici o prietena pana acum din 21 aug 2010 19:19 de gabi4play
Sunt timid,am lipsa de concentratie din cauza jocurilor,pe care leam jucat in clasa a 5 , si a 6a , ceea ce ma face foarte cascat, sau neatent cateodata,fapt dat , pot face faze, foarte amuzante,fara sa vreau,pot sa ranesc pe cineva daca nu sunt ...
Sex neprotejat dupa intreruperea menstruatiei din 21 aug 2010 18:45 de eva
Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul intreruperii menstruatiei cu vitamina k, poti face sex neprotejat. Adica, daca spre exemplu, in prima zi de ciclu am luat vitamina k si sangerarea s-a oprit zilele urmatoare pana cand ma tinea de obicei ...
Re: Re: Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc... din 21 aug 2010 18:19 de gabi4play
Naspa,daca ea nu vrea cu el , ce se face? Deprimare pe capul lui
Ca sa nul mai bage in seama ? Lol macar, a avut curaju , si dak nu sa sarutat cu o fata niciodata bravo lui.Dar cine stie , cat de repede o va saruta pana cand ea ii va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor din 21 aug 2010 18:02 de gabi4play
Hai,tu cred ca esti si mai fitoasa decat alea care vor numai cocalari frezati cu bani sa mor eu.:ermm:Ce dracu vrei de la un baiat..auch ma scuzi un barbat de 23 de ani,pe cand ala vrea sex cu femei care are forme gigante,si in primu rand care ...
Re: Re: Re: Intarziere menstruatie.......... din 21 aug 2010 17:58 de anna
Eu zic sa te duci la doctor. Menstruatia maxim intarzie 14 zile daca ai depasit termenul...fuguta la doctor.
Re: Re: Re: Re: Re: Escapelle!!!!!! din 21 aug 2010 16:43 de vera
am o problema,aseara am facut dragoste cu prietenul meu,iar el si-a dat drumul si nu m-a anuntat m-a lasat sa continui si la un moment dat a curs sperma din prezervativ la baza si dupa cateva secunde si-a dat seama si m-a ridicat,am mers repede sa ma ...
Re: Re: Re: Re: Top 5 love songs din 21 aug 2010 15:58 de baby
eu zic sa incepi sa o tai de pe acum:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor! din 21 aug 2010 15:21 de alina
:(:.eu sunt o fata frumoasa si nu mas uita dupa destia de 14 15 ani eu am 14 ani si vb cu un baiat de 23 de ani sunt cu el de o luna si nu cred ca mas pune pe bune cu unu de 14=18 ani dar sa sti ca nu strica daca stai si cu daia de 14-18 ani dar cred ...
Re: Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci? din 21 aug 2010 15:03 de :X:X:X:X
fetelor le place sa sa simta protejate in preajma ta...sa le saruti pasional, sa le mangai si sa le faci sa te doreasca...si cred ca cel mai important este preludiul asta daca consideri ca vreti amandoi sa fiti inebuniti de placere O:)
Re: Re: Re: Fenomene Stranii, Activitati Paranorma din 21 aug 2010 15:02 de Cocolinoo
daca vreti sa vedeti de astea uitati'va duminica la 3:00 [noaptea,of cors] pe Zone Reality .. este emisiunea "Creepy" ... e super tare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezervativele Durex din 21 aug 2010 14:27 de baby
Mda si la noi se merge pe incredere....cu toate ca am folosit la inceput.
A nu se intelege ca acum nu folosesc nici un mijloc de protectie (!)
Daca acum 2 ani foloseam Love plus....acum nici nu vreau sa le vad.
Durex mi se par cele mai ...
Re: Re: Re: Re: cat costa? din 21 aug 2010 14:13 de baby
mai adaugi peste 100 de ron.
-unde pui ca trebuie sa ii bagi si anestezistului ceva in buzunar chiar daca platesti anestezia
-trebuie sa ii dai si asistentei macar de o cafea[cica asa se zice] ca sa aiba grija sa te supravegheze sa nu te ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa-i spun k o plac? din 21 aug 2010 14:09 de baby
Pentru ca nu stiu ce e aia iubire:ermm:
Si pentru ca daca se trezesc cu un emoticon pe mess cu inimioara gata li se aprind calcaiele.
Eu ii ziceam cainelui meu mereu ca il iubesc...pana a murit:lol:
Dar era caine.
Dar barbatului de langa ...
Re: Re: Nu am curaj sa-i spun ca o iubesc... din 21 aug 2010 14:06 de dewtrue
nu iese calumea ajea prietene:`...
lasa omu sa faca totul pe cont propriu faca umpic de 2peu nu faci nimic :) totusi nu ai nimic de pierdut:D asa ca ... multa bafta
Re: Sarut nedorit......ce sa fac? din 21 aug 2010 14:03 de dewtrue
mda este logic sa iti faca greata daca nu le ai cu domeniul asta :))
Re: vreau sami fac o prietena si nu stiu cum...hel din 21 aug 2010 13:29 de Wonder_Boy
petrece niste timp cu ea vorbiti fa glume iao in brate.... restul se intampla de la sine::flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 aug 2010 12:27 de baby
Atunci lasa asa sa fiu proasta:`
Nu as suporta sa primesc totul de-a gata si nici sa fiu o pitipoanca intretinuta.
Nu vreau!
Am iesit si cu baieti care aveau de toate si puteau sa arunce cu bani in stanga si in dreapta.
Si erau dispusi sa ...
Pagina 692 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |