Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 aug 2010 12:25 de Pasaroi_Cuminte

Stiam eu.:(:( :( :( Daca ma duc la un jurnalist si il intreb in ce consta activitatea sa, acesta ma va lamuri,apoi imi va descrie succint ce inseamna meseria sa, importanta pe care o are meseria sa in lantul socio-profesional. La fel se ...

Re: Chiar o raritate?

din 21 aug 2010 12:22 de victoria_ok

Nimic deosebit. ;)

din 21 aug 2010 12:04 de DaNNY_DiViNO

tu tocmai mi-ai confirmat ce am scris eu mai sus... :ok:

din 21 aug 2010 12:00 de Pasaroi_Cuminte

Pai eu nu stiu ce inseamna web-design.Daca tot ai ani buni de experienta in domeniu,cred ca ai putea sa ne inveti si pe noi notiunile fundamentale (ca sa nu facem noi confuzii si sa intelegem gresit spusele tale ) .O:)

din 21 aug 2010 10:53 de DaNNY_DiViNO

Daca ar trebui sa ma simt prost pentru ce am zis, chiar nu ma simt. Daca ai impresia ca vorbesc prostii, uita-te la subiectele de la Viata sexuala si Adolescenta si o sa vezi ca nu exista un subiect fara o injuratura sau cineva sa faca caterinca pe ...

Re: Re: Re: Mi sa facut o farsa

din 21 aug 2010 10:35 de gabi4play

Mio placut primu mesaj :)).Problema cu postul tau este ca eu deja pot sa scriu corect si cu gramatica,dar in graba am scris prescurtari cu care sa trimit acest post cat mai repede,sa vad si eu niste raspunsuri.Ce naspa a fost ieri :(.

Re: Re: Re: cat costa?

din 21 aug 2010 10:07 de deea88

nu e pe viu, e cu anestezie locala, e o diferenta! si e intre 70 si 120 la stat, ceva de genu..cel putin asa e aici. iar la particular e 400-500 Ron. daca vrei anes. generala mai adaugi 100 Ron. :(

Imi place de fratele prietenei mele

din 21 aug 2010 10:00 de AlexaS

Imi place de fratele prietenei mele si suntem si in acelasi cerc de prieteni. Cred ca el stie ceva sau banuieste. Prietena mea nu prea are cum sa ma ajute, pentru ca pana nu demult ma incuraja iar acum imi spune ca el nu are treaba cu fetele, ca ...

Re: Re: Cum sa o fac sa se indragosteasca de mine?

din 21 aug 2010 09:59 de KeLLy

Sa stii ca nu sunt genu ala sa stau cu berea si sa fumez , daca beau beau dupa 10 seara 1 si 2 pe afara doar fumez in rest nimic, deci eu alora nu le fac nimic si ma iau la bataie... De vreo 2 zile de cand am deschis subiectul acesta am rugato si ...

Re: Re: E adevarat ca copii ies prin zona intima?

din 21 aug 2010 09:30 de Ayura

Foarte corect, da Mos Craciun pe gaura cheii :)) Oricum, d-soara copii ai aduce barza asa ca stai linistita, cand o sa vrei unul ai trimiti scrisoare berzei si-ti aduce imediat, poti sa-i alegi si culoarea ochilor daca vrei :)) De adresa nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

din 21 aug 2010 07:22 de compot

Sa vina Moraes de la Bistrita! Cum ti se pare? Mie chiar imi place acest jucator, e unul dintre putinii straini care joaca la noi in Liga! Este, este!! Oricum, se va stinge si el la o echipa din Bucuresti, unde pretentiile sunt altele, unde ...

din 21 aug 2010 07:16 de compot

Hai mai Diana, a trecut atata timp, inca nu i-ai facut? Mult mai scarboase sunt unele alimente pe care le mananci, in comparatie cu penisul proaspat spalat al iubitului tau. La inceput toate femeile-s ca tine, dupa aceea vei vedea c-o sa-ti ...

Re: Re: Mi sa facut o farsa

din 21 aug 2010 06:54 de compot

:unsure::unsure::unsure: Gabi, ca tot esti tu cel ce-a deschis topicul, incearca sa scrii [b]corect[/b] de-acuma inainte!! Pune cratima atunci cand e nevoie, virgula pune-o dupa terminarea cuvantului fara a lasa spatiu, spatiu lasi dupa ...

din 21 aug 2010 06:30 de compot

Tovarase, ea desi s-a fu.tut cu atatia, iti zic eu sigur ca habar n-are sa faca o miscare infipta-n pu.la fiind, ea a fost o bataie de joc pentru altii, asta-n caz ca cifrele mentionate-s reale. Experienta o poti capata si pe-o singura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de se

din 21 aug 2010 06:19 de compot

:love::love::love:

din 21 aug 2010 05:33 de ursaru

Hmmm...Pustai ala e baiat destept si oricum el are ca obiectiv ramanerea in liga 1.

din 21 aug 2010 05:27 de Machiavelli

Iti dai seama ca daca il vrea Steaua pretul lui sare de 1,5 mil de euro nu?daca nu,Gazul il va da pe maxim 800 de mii la oricare alta echipa.Oricum vei vedea ca Gaz Metan nu va mai avea benzina in urmatoarele etape ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

din 21 aug 2010 05:24 de ursaru

Bilasco e bun ca pivot,mie nu mi se pare un atacant extraordinar.Ar fi bine sa vina Eric de la Gaz Metan.:heart:

din 21 aug 2010 04:40 de SORIN28

Parerea ta. Daca tu vii si-mi spui ca "e problema ei cu cati a facut-o" eu fac ceva pe ea de curva. Experienta se castiga si "la fara frecventa". Nu stiu ce baiat/barbat poate iubi una care a futut juma' din mapamond si a supt de la un sfert.( ...

Re: Penis dureros

din 21 aug 2010 04:34 de SORIN28

Nu stiu cat de mult te ajuta un doctor(eu sa fiu te-as lasa sa mori) dar niste meditatii la limba romana sigur ti-ar fi benefice.:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 693 din 3731
«   1 ... 690   691   692   693   694   695   696 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare