Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re:Cum stiu daca ma iubeste? din 6 aug 2010 23:50 de anonim
[b]ma iubeste rere?(e fata)[/b]:heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere au baietii despr din 6 aug 2010 23:39 de Arayas
Imi place sa traiesc periculos.
PS
McLove, era caterinca, nu trebuia sa te repezi ca maimuta in banana.
Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort? din 6 aug 2010 21:30 de dorinda
Mai fata,chiar daca ar vrea,nu mai poate.doar in alta tara...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2010 18:30 de ursaru
Bogdan Stancu ar putea fi atacantul de care are nevoie nationala :D
Re: Re: Oare sunt insarcinata? din 6 aug 2010 18:19 de Adriana
Sex am facut , dar antibiotice nu am luat stiu foart bine ce medicamente interactioneaza cu anticonceptionalele singurul medicament pe care l`am luat a fost Euthyrox la recomandarea medicului care mi`a spus ca nu interactioneaza cu ...
Re: Oare sunt insarcinata? din 6 aug 2010 18:11 de ursaru
e posibil sa fi insarcinata daca in acelasi timp ai luat si antibiotice si ai facut sex.
Oare sunt insarcinata? din 6 aug 2010 17:41 de Adriana
Buna , vin si eu cu o mare dilema este posibil sa fiu insarcianata chiar daca iau anticonceptionale , folosesc yasmin de aproape 1 an si in tot acest timp nu am avut probleme cu cm le`am luat in fiecare seara la acceasi ora fara sa uit vreo pastila ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cred ca sunt gay, caut.... din 6 aug 2010 17:00 de femme
Nu crezi ca ai fost cam dur? Cum ramane cu toleranta, cu "fiecare face ce vrea cu viata lui"?
Zic si eu..nu dau cu parul
Re: Probleme erectie din 6 aug 2010 16:57 de femme
De ce faci exercitii de marire fara sa vezi un medic inainte? Acum, cu siguranta va trebui sa-l vizitezi, fara a uita sa-i spui de exercitii!%%-
Probleme erectie din 6 aug 2010 16:03 de johnnie_walker
Buna tuturor! Am incercat niste exercitii de marirea penisului, iar dupa ce le-am practicat constant (aproape zi de zi) timp de cateva luni, am observat ca am grave probleme de erectie, in sensul ca aceasta nu mai tine decat foarte putin si atat cat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iube din 6 aug 2010 15:59 de Coco1st
deja ma doare capul...n-are rost sa ma cert cu tine...:-j...si daca vrei sa vb face to face in bacau ma gasesti:)...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema din 6 aug 2010 15:41 de Arayas
De acord cu tine. E recomandat sa ii faci complimente decat sa-i vorbesti ca un obosit. Poti de exemplu sa-i spui: "Ce buze senzuale ai....faci si tu cinste cu o mecla?".
Romantic, nu?:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Ori is prost , ori is prost .. din 6 aug 2010 15:21 de valentine
Un "mersi, dar nu beau cafea" cred ca ar fi deajuns:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: problema din 6 aug 2010 15:03 de Nekunoskuta
Asta e badaranie si cu fosta si cu actuala. Eu una nu ma gandeam ca te referi la astfel de "expresii". Daca le foloseste in fiecare relatie inseamna ca e un taran prost, nu ca se mai gandeste la fosta.
Re: Re: Re: Re: Ori is prost , ori is prost ... din 6 aug 2010 12:27 de baby
Daca mi-ar zice asta i-as zice sa isi bage prietenii comuni undeva:`
Ca daca mi-ar fi si mie prieteni nu ar trebui sa ii intrebe pe altii de viata mea...m-ar intreba pe mine:lol:
Bine dar pot face ca in bancul cu gaina care se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mituri sau din 6 aug 2010 11:53 de SORIN28
Scuze, eu nu sunt expert in veverite :D
Da, e nasol...daca imi sparg dintii in sfarcurile ei intarite? :D
De asta nu e recomandat sa o asculti. Dopurile in urechi sunt fenomenale :))
Asta imi aduce aminte de o gluma:
Tatal in sala ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum reaprind flacara iubirii.. din 6 aug 2010 10:45 de alexnico08
nu prea ne'am mai vazut in ultimul timp...Cand am fost la ea acu 3 zile,imi revenise sarutul,dar ieri cand a venit la mine...nu il mai aveam.Si culmea ca am vazut si eu ca e altfel sarutul meu,dar ce naiba am?:(( sincer nu's ce am!! cineva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 aug 2010 10:16 de valentine
Adrian Cristea daca ar avea atitudinea lui Nicolita, ar fi un jucator mult prea bun pentru campionatul nostru. Omul joaca fotbal din placere si de aceea joaca cam lehamite mai tot timpul...
Nu stiu cat de viabila e solutia Mutu. Nu de alta, ...
Usa de la baie - barometrul barbatului tau din 6 aug 2010 01:34 de Arayas
Momentele de inceput sunt cele mai delicate, dar si cele mai frumoase. Pasarele, stele, vise, tineri de mana, atingeri sfioase. Ce mai, parfum!
Vrei sa stii unde ai ajuns in relatie? Simplu. Urmareste usa de la baie cand iubitul tau are treaba la ...
Re: Re: Re: Ori is prost , ori is prost ... din 6 aug 2010 00:31 de Arayas
-Scuza-ma...Alexandra?
-Da.
-Noi nu ne-am cunoscut, dar uite, avem niste prieteni comuni care m-au tot intrebat despre tine si n-am stiut ce sa le spun.
-Cine? Ce prieteni comuni?
-Nu stiu inca, dar daca vrei sa bem o cafea dupa ore, putem ...
Pagina 724 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |