Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum reaprind flacara iubirii... din 6 aug 2010 00:23 de Arayas
Pai, asta e nasol dupa parfumul ala de inceput de relatie: intervine PRM (nu a lui Vadim) adica: Plictiseala, Rutina si Monotonia. Cum a fost, n-o sa mai fie. Cu toata dragostea si intentiile tale nobile. Orice cuplu se transforma. Unii in mai ...
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 6 aug 2010 00:17 de anto_nike200
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mituri sau ade din 6 aug 2010 00:09 de Arayas
Sorin28, de fapt tu nu te pricepi. Are dreptate baiatu' cu misionaru'. Si nu e numai asta! Sunt multe transformari pe care le patesc femeile din cauza sexului. Exemple cu ce pateste o femeie care face sex:
- i se intaresc sfarcurile.:o Nasol, ...
Re: Re: Re: Re: Nu mai vreau sa fiu virgina din 5 aug 2010 23:52 de Arayas
Dooom'le ce mai dorm unii in bocanci!
Subscriu ideii prietenului virgin. Pentru rezultate imediate iti propun ca solutie violul. Pentru rezultate aproape imediate, incearca sa-l prinzi undeva unde puteti sa faceti prostioare (si femeile vaneaza, ...
Probleme cu penisul dupa sex cu prostituata din 5 aug 2010 23:09 de terror
salut !!
problema mea este unrmatoarea:
Am avut un act sexual cu o prostituata dintre-care eram si putin baut nam fost atent la ia si penisul meu a ramas blocat cu pielea adica nu pot sa imi dau pielea acea care acopera si descopera penisu-l era ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O iubesc, din 5 aug 2010 22:04 de sgc
mai, n-am decat o combina frigorifica - frigider si congelator incluse, pe care combina, am incarcat-o eu, cat de cat astazi:wacko: ar mai fi ceva loc, daca vrei sa-ti arati latura emotionala si asa. eu vorbeam, pur si simplu, despre exprimarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Exista fete ca din 5 aug 2010 19:22 de popeasca
Salut alex! Sper ca nu ajung prea tarziu cu mesajul asta! (in sensul ca sper ca inca le mai citesti)
Am dat intamplator de forumul asta cautand ceva solutii la problemele pe care la am eu in cuplu si trebuie sa spun ca m-a impresionat un pic ...
Re: Re: Re: Re: De ce se termina greu unii baieti? din 5 aug 2010 19:00 de baby
La fel cum si barbatii ajung sa se intrebe [i]ea de ce nu are orgasm?[/i]
Nu e neaparat pentru ca ar fi ea de vina sau pt ca ar fi el.
Pot exista atatea motive...de ce trebuie sa judecati asa?
Re: Re: Re: Re: Cum sa ajunga la orgasm din 5 aug 2010 18:52 de baby
In esenta zici si tu ceva misto dar cand citesc de la tine cuvinte gen "babardeala"
si ma apuca o greata...:`
Ca nu ii da atentie fetei sunt de acord.
Dar zic eu ca e un pas important si faptul ca a venit aici sa intrebe.
Va dati cocosi ...
Re: Metode de a cunoaste fete din 5 aug 2010 18:29 de Laur
Si acum un sfat practic :
Fa-ti 50-100 carti de vizita cu datele tale de contact pe care sa le dai fetelor care te vor privi mai mult, sau cu care vei intra in contact. Din 10 la care vei oferi sigur cu una vei ramne.
BAFTA!!!:rolleyes:
Re: Metode de a cunoaste fete din 5 aug 2010 18:22 de Laur
STAI LINISTIT - SUNT SOLUTII :
O BASARABEANCA, O RUSOAICA, UCRAINIANA cu pretentii maai mici dar blonde adevarate nu vopsite (le plac si trenurile mult caci de unde vin ei asa se circula).
O alta solutie este internetul in care vei agata ...
Re: Penis in erectie... foarte tare! din 5 aug 2010 17:19 de dorinda
Da doar n-oi vrea sa-ti atarne....
Re: Re: Re: Re: Re: Cred ca sunt gay, caut..... din 5 aug 2010 17:09 de Arayas
Ma uit la Discovery Investigation si gandesc de multe ori:"Doamne ce nebuni au astia in America!".
Dar mi-a venit sufletul la loc. Uite ca avem si noi scursurile noastre. Retardati din generatia KK (se cunosc caci confunda forumul cu mess-ul -> ...
Re: Re: Re: Sex cu administratorul din 5 aug 2010 15:14 de sweetgirl16
[b]Data viitoare incearca sa scrii ceva.[/b]:ok:
Re: Re: Intarziere menstruatie din 5 aug 2010 13:03 de elenna
am si eu o problema daca ma puteti ajuta.eu si prietenul meu o facem la inceput fara prez, dupa care il pune si continuam cu el.este vreo problema?tin sa precizez ca mi-a intarziat menstr 6 zile si acum 2 zile am avut si o scurgere de sange(ff putin) ...
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 5 aug 2010 12:31 de tudor
Re: Re: Cum sa imi seduc colegul de serviciu? din 5 aug 2010 11:38 de miadia
[u]Pentru Jolly,[/u][i]pentru jolly si mie mi-i s-a intamplat ceva asemanator.Nu puteam nega ceea ce simt. Am discutat amandoi sii EL era foarte de acord.Cand am auzit asta de la EL am inceput sa dau eu inapoi. Stii, problema aceea daca ti-i se ...
Re: Re: Re: sex la 12 ani?? din 5 aug 2010 11:30 de Coco1st
cineva de la protectia copiilor pe aici? Frate la 24 de ani esti ma "putin dotat medalt" decat o curca!Cum dracu sa intrebi daca s-a accepti?Esti obsedat sexual sau ce?Sfatul meu e sa te sinucizi nu e nevoie de oameni ca tine!
Re: RE:am21 ani si sunt virgin din 5 aug 2010 11:15 de Coco1st
unde era Pruteanu renascut din morti:)) Chiar nu esti in masura sa dai sfaturi...iar la 12 ani multi dintre noi ne jucat cu ****'n tarna...
Re: Re: Re: Re: Re: ................ nu vrea sa fa din 5 aug 2010 10:40 de sf_c11
pe termen lung conteaza......
nu conteaza pe termen scurt..si termenul asta scurt nu este fix.......
adica sa fim seriosi, eu personal pentru femeia pe care o iubesc as astepta si ani ... daca m-as gandi ca peste acel numar de ani o sa ...
Pagina 725 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |