Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Poti iubi doua persoane in acelasi tim din 31 iul 2010 00:12 de dorinda
Ajungi sa iubesti doua persoane in acelasi timp atunci cand primei ii lipseste ceva pentru ca tu sa fii fericit pe deplin. Din pacate, atunci cand se intampla acest lucru, nu esti constient de ceea ce iti lipseste si cauti in alta parte. Din ...
Re: Re: Re: Dragoste sau obisnuinta? din 31 iul 2010 00:11 de Arayas
E o mica sueta tip liceu. El, erou mare, dobitoc bineinteles, ea naiva si fara coloana vertebrala. Deci nimic de viitor.
Iar asta cu prietena, un sfat pentru femeile de orice varsta: supravegheati-va intens prietenele pentru ca ele sunt cele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarci din 31 iul 2010 00:07 de dorinda
Daca ai citit, fata a stat de vorba cu el si tipul a inteles. Oricata nevoie de spatiu ar avea si oricat de ocupat ar fi, grija fata de o persoana nu se rezuma numai la bani, ci si la putina atentie, iar ea, fiind insarcinata, are nevoie de mai ...
Re: Re: Poti iubi doua persoane in acelasi timp? din 31 iul 2010 00:03 de Arayas
Cata naivitate in postul asta! "nu se poate daca iubesti cu I mare cu adevarat o persoana"..."Drrrragostea e eterna si unica".....
Aiureli! Este posibil si e ca dracu' de nashpa. Cand esti cu una te gandesti la cealalta. Nu poti sa renunti la nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: daca aveai cam 2 metri.... din 30 iul 2010 23:58 de cristi
in 1 an si 7 luni am crescut de la 1.84 la 1.92...
Re: Re: Re: Re: daca aveai cam 2 metri.... din 30 iul 2010 23:57 de cristi
pai fac baschet de performanta de 2 ani cu antrenament 6 zile pe sapt undeori si 2 pe zi in vacante.
sa fie de vina antrenamentele excesive?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata din 30 iul 2010 23:49 de Arayas
Nu ma pot abtine sa nu observ marota universal valabila la femei: amanta...buuuuhuuuuhuuu!!!
On topic, desigur un sfat de la o femeie este mult mai oportun. Din ce spune prietena de mai sus inteleg un lucru despre tipul de barbat pe care si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu din 30 iul 2010 23:43 de dorinda
Si prietenului meu ii plac fetele slabute, dar cele cateva kilograme in plus ale mele nu-l impiedica sa aiba o realtie cu mine.
Oricata repulsie ar avea fata de o persoana grasa, nu ar trebui sa reactioneze asa fata de tine, daca, dupa cum ...
Re: Re: #20 de semne subtile ca te inseala din 30 iul 2010 22:36 de Pasaroi_Cuminte
Discutabil.Depinde de unde vine.Poate vine de la antrenamente sau de la el de acasa.
Discutabil.Poate se gandeste la planuri de viitor ce te implica (cum ar fi sa va faceti o familie)
si nu stie cum ai reactiona.
Discutabil. Poata a avut ...
Re: Re: Re: Re: Probleme in cuplu din 30 iul 2010 21:42 de dorinda
Pare o persoana foarte sensibila la necazuri. Si eu am avut destule, dar nu am avut atacuri de panica. Totusi, de la 8 ani pana acum a trecut destul timp, ar fi trebuit sa nu mai fie chiar atat de afectat de problema asta, desi iti marcheaza ...
Re: Re: Probleme in cuplu din 30 iul 2010 21:00 de Danny_DaBoss
ciudat... asta in cazul in care si voi iubiti barbatul pitic, chel si cu pwla mica.. :ok:
Re: Probleme in cuplu din 30 iul 2010 20:50 de dorinda
Ciudat raspunsul lui. Daca te iubeste, te iubeste si grasa si slaba si gravida si negravida. Si eu m-am mai ingrasat de cand l-am cunoscut pe prietenul meu, dar nu-l deranjeaza atat de tare incat sa nu se culce cu mine.
Eu zic sa discuti cu el ...
Re: Yasmin in ultimele zile / saptamana de pauza din 30 iul 2010 20:44 de dorinda
Esti protejata.
Re: Operatie de circumcizie din 30 iul 2010 19:06 de UNU DE AICI
NU VA MAI LUATI DUPA TOTI IMBECILII CARE SPUN CA CIRCUMCIZIA E BUNA ! DACA FACETI ACEST PAS, GANDITI-VA CA PIELEA AIA CARE ACOPERA CAPUL NU V-O MAI DA NIMENI INAPOI. ASA RAMANETI. MUTILATI. EU AM FACUT-O SI REGRET ENORM. CAPUL P.....III VA RAMANE ...
Re: Re: Re: Re: Re: Operatie de circumcizie din 30 iul 2010 18:53 de unul de aici
Re: Re: Re: Virgin, penis mic, prezervativ mare... din 30 iul 2010 16:45 de dorinda
Din pacate nu pot pentru ca nu prea ma pricep la asa ceva. N-am cumparat niciodata prezervative si nici n-am stat sa le studiez, dar stiu de la prietenul meu ca sunt si pe dimensiuni. Daca era vorba de arome....
Re: #20 de semne subtile ca te inseala din 30 iul 2010 16:40 de Arayas
Sa vedem ce zice un barbat despre asta:
Greseala de incepator, faceti dus fara nimic pentru a va pastra mirosurile personale. Eventual, la intoarcerea acasa luati o bere la doza. Consumati jumatate si turnati un pic in palme si dati pe ...
Re: Re: Re: daca aveai cam 2 metri.... din 30 iul 2010 16:39 de dorinda
Esti cam lungan, dar asta nu-i o piedica. Dimpotriva, chiar un avantaj, poti sa faci multe, mai ales baschet.
Re: Re: Re: Ree cum imi dau seama daca ma iubeste din 30 iul 2010 16:36 de beatrice
serban k chiar nu imi dau seama delok pt k eu il iubesk p el dar eu nu stiu dak el ma iubeste p mn:rolleyes::(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Singura si insarcinata... din 30 iul 2010 16:35 de dorinda
Aici nu este vorba de a fi sau nu sacaitoare, ci pur si simplu de nevoia de atentie si iubire pe care fiecare dintre noi o avem. Asemenea dorinta din partea ei nu presupune mari sacrificii din partea lui.
Ce o sfatuiesti tu e prost. Daca va ...
Pagina 736 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |