Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mai sunt fete virgine la 2

din 30 iul 2010 06:00 de Anonim

Eu nu inteleg de ce daca o fata hotareste sa isi inceapa viata sexuala la 15 este considerata curva, atata timp cat este constienta ca trebuie sa se protejeze si sa isi aleaga un partener alaturi de care se simte in sigurata. Am auzit de multe ori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2010 03:49 de KeNzOsTaR

Saracul copil! A ramas si fara raspunsuri a mai fost si " certat" de unii pentru ca ar folosi "limbajul messenger". Si eu utilizez yahoo mesenger,dar nu imi place sa prescurtez niste cuvinte aiurea gen "qu" probaibil le cade mana incercand sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 iul 2010 01:50 de sgc

Alex, daca vrei sa-mi spui!?!:flowers:

Re: Re: Re: poti sa dezvirginezi o fata cu degetu?

din 30 iul 2010 01:49 de isabela

dar daca iyi baga..prietnul tau degetul ce se intampla??? vreau raszpunsuri concrete:ermm::(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 30 iul 2010 00:42 de EUEUEUEUE

uitasem cum am spus cand este flasca il decalotez usor dar cand ma uit vad ca este putzin lipit preputzul de cap ce pot face e de operatzie creme ceva???

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: decoltare

din 30 iul 2010 00:35 de Machiavelli

mort :lol: Pai ce are mai nene daca te busesti fara sa fie decalotat? Pune mana si cumpara-ti un prezervativ,gaseste fata si pune-te pe treaba.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: probleme decalotare, fimoz

din 30 iul 2010 00:10 de EUEUEUEUE

exact asa incerc j eu in momentul asta dar cand incepe cand este aproape de final pielease deruleaza singura dar eu am j oreoutul lipit de cap dar vad cum se desprinde dar foarte incet

Re: Re: Re: Re: Cum sa ajunga la orgasm

din 29 iul 2010 23:30 de Danny_DaBoss

nu neaparat... daca n-are cu cine.. :,

Re: Re: Lucruri nebunesti facute din dragoste

din 29 iul 2010 22:57 de ExoticDream

Nu cred ca este ceva nebunesc, dar nu exista alta solutie pentru voi? Cat timp ar fi trebuit sa stati despartiti daca ti-ai fi terminat scoala acasa? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Cum ne gasim partenerul potrivit?

din 29 iul 2010 22:50 de ExoticDream

Ai dreptate, chiar sunt o droaie de variabile in ecuatia asta si, cum adeseori nici jumatate nu sunt luate in calcul, relatiile tin de joi pana mai apoi sau abia se tarasc... A tine unul la altul vine din "capacitatea sensibiloasa" si ...

Re: Penis stramb!

din 29 iul 2010 20:57 de exotik_touch

Mda ... si daca e curbat spre dreapta ? Care ar fi cauza?

Re: usturimi, mancarimi, scurgeri anormale

din 29 iul 2010 20:52 de Corina

Asta stiu ca trebuie sa merg la medic dar daca are cineva vreo idee ce as putea avea...???

Re: Eu virgin, ea ninfomana

din 29 iul 2010 20:45 de Someone

Voi sunteti mai ciudati pe zi ce trece. Sex la 14 ani? Te-ai gandit macar o data ca esti mic? Nu degeaba sex'ul este 18+. Daca nu vrei la 18 macar sa fie la 17, dar mai dezvolta-te. "Idiotii" aia care au hotarat asta nu sunt chiar asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: caut cont beta

din 29 iul 2010 18:34 de derby

apropo ....eu cand am jucat prima data ikariam am jucat pe lumea alfa si jucam cu 4 conturi dupa care trimeteam resurse doar pe un cont si nu m-a prins nici un admin,am facut in jur de 600.000 puncte dupa care m-am plictisit,am abandonat contul si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: caut cont beta

din 29 iul 2010 18:28 de derby

ala inseamna ca e prost saracu .....eu nu a-si da mai mult de 5 euro pe un cont,poate sa aiba respectivul cont 10 milioane de puncte si restul 1000 .....mi se pare o nebunie sa dai atatia bani pe un rahat de joc..... sincer nu pot sa imi explic ...

Re: Bloody Mary,Candy Man exista??? :))

din 29 iul 2010 18:23 de frana

du-te ba si te culca

Decalotare

din 29 iul 2010 18:12 de EUEUEUEUE

Deci...cum sa incep....am 14 ani j am o problema,penisul meu cand este flasca cand incerc sa il decalotez simt ceva dar nu durere dar in momentu cand este sculat nu pot sal decalotez pielicica este foarte mica...Ce as putea sa fac...am avut de cateva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 29 iul 2010 18:03 de nobody

Aveti dreptate fetelor... dar poate voi sunteti printre norocoasele care se bucura de sprijin neconditionat din partea tuturor. Eu spun cu durere in suflet si rusine ca am facut un avort si a fost groaznic din toate punctele de vedere. Nu as fi ...

Re: Re: Re: Re: Decalotare la erectie?

din 29 iul 2010 17:29 de EUEUEUEUE

uite j problema mea cand este flasca o decalotez usor fara nici o problema dar cand este sculata nam nici o sansa este foarte mic spatziul am 14 ani j daca canteaza am 15-16cm:rolleyes:este normal?...j inca o intrebare tu spui ca dupa cateva aacte ...

Re: Re: Re: Re: decoltare

din 29 iul 2010 14:33 de EUEUEUEUE

eu la 14 ani am un penis de 16cm......

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 738 din 3731
«   1 ... 735   736   737   738   739   740   741 ... 3731   »

loading...