Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: un sfat va rog....

din 17 nov 2003 15:40 de spidi

de ce il visezi nu stiu, si probabil ca un psiholog ti-ar putea da o explicatie. insa cu siguranta aceste vise vor disparea in momentul in care iti vei face un alt prieten si pe care il vei iubi. Personal nu sunt adeptul reimpacarii dupa o ...

Re: un sfat va rog....

din 17 nov 2003 07:41 de Pisoias

sunt mai multe tipuri de vise cu mai multe intelese. De exemplu, visul poate sa fie un mesaj de la subcostientul tau unde rolurile sunt inversate, adica persoana care plange esti tu. Ceea ce inseamna ca simti nevoia de a-ti cere iertare si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti...?

din 16 nov 2003 18:26 de bonbonel

:rolleyes:Ai perfecta dreptate (increzut) dar nu stiu daca tu ai dreptate cand tu spui "sexologi bla bla bla ...a face dragoste"sunt student. astept raspuns

Re: Re: Re: Ce parere aveti...?

din 16 nov 2003 18:19 de bonbonel

:lol::lol:Dar tu ai inteles ce ai vrut sa spui? SAmai faci gramatica

Re: Re: orgasm la fete

din 16 nov 2003 14:29 de Diana

Trebuie sa ai rabdare, mai ales cu femeiele foarte tinere, multe nu-si cunosc cu adevarat corpul si ceea ce pot simti,multe dintre femei au descoperit orgasmul din intimplare dupa ani de sex, important este ca aceea femeie sa il caute sa nu-si piarda ...

Re: Re: Re: 2 variante

din 16 nov 2003 14:07 de geo

De ce iti trebuie mai multe?Sex faci doar cu una; pe celelalte le lingi in pizda?

un sfat va rog....

din 16 nov 2003 11:19 de merannia

am avut un prieten 1 an si 2 luni pe care l-am iubit foarte mult. au trecut 9 luni de cand ne-am despartit si de atunci, viata mea s-a oprit.el si-a gasit o noua prietena, dar eu n-am putut. de cateva luni incoace,in fiecare saptamana il visez ca ...

Re: Cum faci o fata sa fie nebuna dupa tine

din 15 nov 2003 05:02 de per/sil

Dar de ce ar trebui sa fie neaparat nebuna dupa tine? Trebuie sa ai niste calitati nu sa faci tumbe sau alte lucruri iesite din comun ca sa impresionezi. Ce, ai innebunit?

Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai

din 15 nov 2003 01:42 de alex1

Nimic mai fals! Trebuie sa te gandesti la EA prima data! La sentimentele si trairile ei. Las-o nesatisfacuta de cateva ori la rand, si o sa-si caute altul.

Re: I s-a pus pata

din 15 nov 2003 01:36 de alex1

Daca raspunsurile s-ar premia, eu pe asta l-as propune. GOOD LUCKKKK !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata?

din 14 nov 2003 17:16 de iulika

Tocmai asta e si problema! Mie, cel putin, imi este ffff teama sa imi incep viata sexuala. Intr-adevar, sunt inca la o varsta frageda (15), dar trebuie sa spun ca anul acesta am avut primul meu prieten. La inceput am avut o discutie despre sex, ...

Re: Re: iubitul a inceput sa te bata.ce masuri iei

din 14 nov 2003 14:43 de Pisoiul

daca face treaba cu atitudinea el o sa o pocneasca iar si air! eu stiu ca ce zici tu ar fii bine de facut, dar gandeste-te, ala e un cretin. daca ea va fii curajoasa el, care o stie ca de fapt e slaba, se va enerva si o va pocni iar! ar fii bine sa ...

Re: Re: cum faci un barbat sa se reindragosteasca

din 13 nov 2003 11:14 de penetru

Adica tie iti place cafeaua veche reincalzita?:unsure:

Re: cum faci un barbat sa se reindragosteasca de t

din 13 nov 2003 10:16 de Sandra

Trebuie sa stii exact de ceea ce s-a indragostit el la tine prima data(simtul umorului ,copilarie,indrazneala...),si sa mizezi pe acele lucruri.:heart::heart::heart::heart:

Re: cum faci un barbat sa se reindragosteasca de t

din 13 nov 2003 10:14 de Sandra

Trebuie sa stii exact de ceea ce s-a indragostit el la tine prima data(simtul umorului ,copilarie,indrazneala...),si sa mizezi pe acele lucruri.:heart::heart::heart::heart:

Re: In general,fetele au orgasm cand primesc sex o

din 12 nov 2003 22:32 de Pisoiul

mai!! eu nu stiu ce fete scriu pe forum asta, dar au clar niste probleme..pai..ce exista un alt orgasm (nesimulat) decat cel obtinut in urma unui sex oral??? sa avem pardon! sa va dau numarul iubitului meu de telefon?? baieti!! trust me! un sex oral ...

Re: dragoste sau sex?

din 12 nov 2003 10:43 de vorbaretzu

Diferentele dintre baieti si fete (in cazul oamenilor civilizati) sunt culturale (adica cultivate de mici copii). Baietii nu au voie sa planga, fetele nu au voie sa se bata. Asta, la ceilalti, la pitecantropi, creeaza in timp o atitudine ofensiva ...

Re: Re: sunt insarcinata

din 10 nov 2003 12:25 de DrSexpert

Bla bla bla ... si legatura cu problema femeii este ...? Chiar incep sa ma satur de mesaje de genul asta - aici este un loc de discutie in care incercam sa lasam prejudecatile de-o parte. In alta ordine de idei singurul sfat pe care pot ...

Re: Re: Re: Re: trebuie neaparat sa-mi spuneti ce

din 9 nov 2003 23:14 de catalinaali

ah ce mult ma bucur ca mi-ai scris. esti prima persoana ca-mi spune ca ai novynette. stii.. poate e ridicol, dar imi fac griji ca au inceput sa-mi apara niste cosuri. normal ar fi trebuit sa-mi treaca toate.le i-au de 16 zile, prima luna. si tu ai ...

Re: prietena mea este virgina

din 9 nov 2003 17:44 de penetru

Alege un loc retras ,intim,in care sa fie si ea sigura ca nu va surprinde cineva si inarmeaza-te cu multa rabdare.Ce trebuie sa faci vei afla experimentand si urmarind reactiile ei.:wacko::wacko::wacko:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1044 din 1098
«   1 ... 1041   1042   1043   1044   1045   1046   1047 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare