Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Sex anal din 1 dec 2003 11:55 de nemesis
Sexul anal este placut pentru cine stie sa-l practice...
Atunci cand un cuplu decide sa faca sex anal trebuie ca AMBII PARTENERI SA FIE PE DEPLIN DE ACORD cu acest lucru. De ce? Pai... fata trebuie sa aiba incredere in partenerul ei, sa fie ...
Re: Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 29 nov 2003 14:02 de FireSoul
subscriu.
mesajul asta (asta scris pe fond portocaliu) ar trebui citit de multi de pe site-ul asta, pt ca multi sunt "slanini" care condamna o dragoste adevarata shi o innabusa doar pt ca asa le dicteaza societatea.
spirit de ...
Re: Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 29 nov 2003 01:37 de Pisoias
In primul rand, penisul nu este un muschi, este un corp spongios unde 3 camere se umplu cu sânge.
Stretching-ul penisului ajuta, insa putin. Pentru a mari penisul, trebuie facut exercitii care umplu camerele penisului pana peste refuz. In ...
Re: Re: Relatii cu tipi insurati? din 28 nov 2003 22:34 de Aquino
E drept ca o iubire ideala e una! Aceea in care cele doua jumatati de sfera se (re)gasesc, nu-i asa? Ideal ar fi daca atunci cand (unii dintre noi) facem pasul MARE al casatoriei am fi atata de destepti ca sa nu admitem compromisuri. De nici un fel, ...
Circumcizie... Cum a fost pentru mine... din 28 nov 2003 22:22 de Faranume
Salut!Tocmai am facut o circumcizie exact acum o saptamana. Pentru cei care sunt interesati... mi s-a facut anestezie (zic medicii totala, adica m-au adormit cu ajutorul unei injectii in vena, nu stiu cum ii spune...) m-am trezit dupa 20 de minute si ...
Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 28 nov 2003 11:23 de Cosmo
intai de toate PENISUL NU ESTE UN MUSCHI! este un corp spongios. cea mai mare parte a penisului este alcatuita din 3 grupe de tesuturi responsabile pt erectie. aceste zone sunt bogat vascularizate si cand un barbat este excitat sexual ...
Re: Re: Cat e normal sa "reziste" un bai din 27 nov 2003 20:35 de une femme
======
Esti mandru ca:" ma pot `rezolva in 2 min"? sau esti mandru ca nu o poti "rezolva" pe ea????
Sorry dar nu prea inteleg unde este mandria.
:huh:
Re: Prin ce metode iti maresti penisul din 27 nov 2003 19:57 de Luke
Exista mai multe metode de marire a penisului (chirurgicale sau 'naturale').
Pompa din Austin Powers nu e pt marirea penisului si nu e permanenta. Este o metoda de obtine o erectie. Se bazeaza pe vid, si 'trage' singele in penis provocind erectia. ...
Re: Help me din 27 nov 2003 19:37 de Luke
Cheam-o la un film, suc, pizza, ce vrei tu... ai grija sa fie un loc propice (adica intim)... Daca ii cumperi un cadou, cu atit mai bine (pt ca vede ca esti baiat fain si bine crescut)... si pur si simplu ii spui ce simti.
Fii pregatit ca ea poate ...
Re: Re: Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 27 nov 2003 19:12 de Luke
Violenta nu rezolva nimic... dimpotriva -- violenta aduce si mai multa violenta.
Fetelor care le place, o sa aiba parte de ea toata viata, si clar, se va revarsa si asupra lor.
Incearca sa eviti bataile si sa calmezi partile adverse.
Totusi, ...
Re: Re: Re: Prin ce metode iti maresti penisul ? din 27 nov 2003 07:48 de Pisoias
serios vorbind, penisul poate sa fie marit in lungime si in largime facand anumite exercitii.
Daca ai auzit despre aceste exercitii pe internet, este adevarat. Numai ca, contrar la ce spun ei in publicitate - adica ca este usor si ai rezultate ...
Re: Sex anal din 27 nov 2003 02:47 de ArcaLu'Noe
Cica ar putea fi destul de placut pentru ea. Asta daca tu esti baiat destept si faci tot ce trebuie facut.Si te rog foloseste niste lube
Re: Re: Ce parere aveti(nu treceti peste mine) din 27 nov 2003 01:55 de dia
au doar 14 ani, la varsta asta toata lumea e asa si are relatii in genul asta :)... multi nu se invata niciodata minte :)
Re: Cum se saruta cu limba din 27 nov 2003 00:41 de dia
oricum fara chestii prea violente sa aiba senzatia ca o sufoci, sau sa o umpli de saliva :)... o sa se intample si d-astea, dar cu alte ocazii :D... daca ai grija de astea si nu stai cu mainile in buzunare cand o saruti ar tb sa fie ok :)
Re: Cum se saruta cu limba din 27 nov 2003 00:03 de ;)
fratioare nu e un secret... totul e cum simti tu... nimeni nu e un expert in problema asta... faza e de "experienta"...
Re: Cat e normal sa "reziste" un baiat . din 26 nov 2003 18:01 de Luke
Nu exista reteta. Poti face dragoste incet, si atunci poate dura ore. Pe de alta parte, poti sa te exciti asa de tare, fiind cu persoana pe care o iubesti cu adevarat, ca te termini in 2 minute.
E posibil cu cit o faci mai des, cu atit sa tina mai ...
Lucreaza cu gura din 26 nov 2003 15:54 de Luke
Pai de aia esti tu virgin la 28 de ani, pentru ca crezi ca doar cu gura se lucreaza ;)
De ce dracu vor barbatii virgine? Is timpiti? Mai bine va impuscati in picior... Si inca mai vor si pentru casatorie. :(
Pai loterie mai mare ca viata ...
Re: Cum cuceresc o fata ? Oare am sanse . . .? din 26 nov 2003 12:57 de Luke
RealLove, ai procedat corect! Cred ca esti foarte tinar (liceu?) si totusi ai fost barbat si i-ai zis ce simti pentru ea! Sa stii ca nu multi au acest curaj. Majoritatea se ofera "hai sa fim prieteni, dar defapt asa as vrea sa ti-o ...
Re: Re: Re: 25 Noiembrie! Violenta impotriva femei din 26 nov 2003 11:56 de ghita
si ce e mai interesant e ca si tu ai fluierat si ai strigat dupa ea...nu???ca la urma urmei esti si tu barbat..si alea alea...si inca un lucru..cand vezi o domnisoara pe strada in fustita si haine de alea de parca nici n-ar avea,atunci ce se ...
Re: Re: Re: 25 Noiembrie! Violenta impotriva femei din 26 nov 2003 11:20 de FireSoul
problema mai nasoala e ca trebuie sa invatam sa-i acceptam, trebuie sa-i privim cu mila...dar cum sa privesc cu mila si nu cu dezgust pe unul care crede ca agresiunea e ceva normal shi, de ce nu, placut?:(:wacko:
Pagina 1041 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |