Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 29 oct 2003 14:03 de matzuloi
trebuie sa fiti fie tare greu! eu nu am trecut prin asa ceva dar i-am citit un e-mail in care spunea ca vrea sa faca sex total si alte chestii si ca inca mai cauta pe cineva cu care sa faca si sa dreaga..desi ..daca el nu a avut "tot ...
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 29 oct 2003 01:51 de darklord
Parerea mea e sa nu te pripesti , nu cred ca a face sex cu alta e un motiv destul de bun pt a da cu piciorul la ceva f frumos, bineinteles inselatul sa nu fie o obisnuinta ci doar o scapare, stii nimeni nu e perfect toti putem calca stramb o data ...
Re: Re: toti baietii sunt la fel? din 29 oct 2003 01:16 de spidi
nu intzeleg. fetele n-au copilarie si nu trebuie rasfatzate?
Re: prea repede din 28 oct 2003 21:19 de jeans
nu te speria,toti barbatii trec prin asa ceva.partenera ta trebuie sa te inteleaga si totodata sa isi dea seama ca o placi foarte mult daca ti se intampla asta.un sfat ar fi ca atunci cand simti ca iti vine sa ejaculezi,te retragi o perioada si ...
Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in acelasi t din 28 oct 2003 14:56 de vorbaretzu
Pai da... si pitecantropii pot fi sinceri, nu stiai ?
"Ne iubim pentru ca drumurile noastre sunt separate... " Atunci de ce te-ai mai casatorit ?
Spunea cineva ca barbatii au amanta nu ca e mai frumoasa, ci pt. ca e alta... Uite ca si ...
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 28 oct 2003 12:35 de necunoscuta
Dragilor,
am si eu o problema.
Prietenul meu m-a inselat. Suntem impreuna de aproape 2 ani si totul era minunat, paradis ce sa mai, eu il iubeam (ii spuneam adeseA), el la fel, sexul mergea excelent, nu era nici o problema.
Si intr-o zi cand am ...
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 28 oct 2003 12:07 de necunoscuta
Dragilor,
am si eu o problema.
Prietenul meu m-a inselat. Suntem impreuna de aproape 2 ani si totul era minunat, paradis ce sa mai, eu il iubeam (ii spuneam adeseA), el la fel, sexul mergea excelent, nu era nici o problema.
Si intr-o zi cand am ...
Re: Re: se va casatori cu mine? din 28 oct 2003 10:57 de necunoscuta
dar nu este nici o neintelegere.pur si simplu nu stiu cum sa pun problema.parerea mea este ca daca nu intentiona sa ne casatorim nu mai locuiam la el cu toata familia lui.normal ca se va casatori cu mine.dar vreau sa stiu cand vreau siguranta si ...
Re: :) din 28 oct 2003 03:44 de batranul
hai ca l-au ajutat de nu-i mai trebuie! mai mult l-au zapacit!
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 28 oct 2003 03:38 de batranul
incearca sa treci cu vederea si mai acorda-i o sansa! vezi totusi daca ii pare rau! la ultima ta intrebare e mai mult de spus!cu alta ocazie!
Re: Re: Bordelul din 28 oct 2003 03:25 de batranul
Re: se va casatori cu mine? din 27 oct 2003 18:57 de spidi
eu am 30ani si el 26.
ce ar trebui sa fac? eu chiar imi doresc mult sa ne casatorim dar nu mai pot astepta inca cine stie cati ani pana se va hotari el.
Neintelegerea provine din diferenta de varsta. Un tip de 26 ani nu este foarte hotarat sa-si ...
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 27 oct 2003 09:05 de FireSoul
(!)Mai da-i o sansa(!)
Am trecut printr-o situatie similara, dar am stiut sa iert...increderea a reaparut si ea dupa un timp...Daca te-a inselat, nu inseamna ca nu te iubeste
Re: m-a inselat, cum mergem mai departe? din 26 oct 2003 17:21 de DarkAngel
Se poate sa aiba dreptate spidi sau poate a facut-o din alte motive... poti sa verifici daca a fost un accident... cat de rau i-a parut ... daca se mai repeta o data faza paraseste-l...
m-a inselat, cum mergem mai departe? din 26 oct 2003 02:33 de oxette
Dragilor,
am si eu o problema.
Si intr-o zi cand am ...
Re: sex oral din 24 oct 2003 15:45 de bobocelu@k.r
parerea mea "proprie si personala" este ca inainte de casatorie ar trebui sa incerci si sa-ti satisfaci toate curiozitatile B)
acum trebuie sa recunosc ca problema are doua extreme , adica mie unul mi-ar placea ca sotia sa aiba experienta ...
Re: De ce? din 23 oct 2003 04:45 de Pisoias
Nu esti anormala de loc.
Daca stii putina engleza, viziteaza link-ul urmator: www.the-clitoris.com/f_html/hymen.htm
sunt si poze, care te pot ajuta.
Cum se saruta cu limba din 22 oct 2003 22:30 de claudiudr
Am 14 ani si nu stiu sa sarut cu limba,Ziceti-mi si mie care sunt pasi sau cum trebuie miscata limba.Chesti dastea. Mersi:huh:
Re: Re: Re: Nu pot s-o fac din 22 oct 2003 22:15 de georgiana
imbat-o... fa-o sa uite de durere... fa-o sa-si ia gandul de la durere...daca este relaxata destul crede-ma ca durerea nici nu o sa existe sau daca o sa existe o sa fie o 'durere placuta'
chestia cu ' doare ca dracu cand o faci pt. prima oara' este ...
Re: De ce? din 22 oct 2003 21:39 de lorri
Help!!!De ce nu-mi raspunde nimeni???Am nevoie si eu de un raspuns serios!
Pagina 1047 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
56 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |