Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Contraceptive Yasmin

din 8 feb 2012 11:41 de simosimina

Diane 35 snt cea mai mare porcarie! Te deformeaza fizic!!! YASMIN sunt singurele anticonceptionale care NU retin apa, cum fac alte marci de antibebe... Libido-ul...are de suferit! E mai scazut in cazul fetelor care folosesc anticonceptionale! ...

Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani

din 8 feb 2012 11:40 de drooz

tu esti cel care a dezvirginato?;))

Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy?

din 8 feb 2012 11:07 de Arayas

Variantele a si b sunt variantele in care trebuie sa ramai acasa. Independenta nu inseamna sa faci foamea cu factura de gaze in brate. Eu ma refer la cazul in care ITI PERMITI sa te muti, altfel vorbim povesti. Dar daca ai avea un venit suficient ...

Re: AJUTOR.Nu o luati in gluma:(

din 8 feb 2012 10:17 de ionutzxxx

Nustiu sigur daca e geavida ca a trecut numai 5 zile de atunci.Dar ea e ingrijorata ca nu ii vine ciclu.Si nu ar vrea sa mearga la medic

din 8 feb 2012 10:06 de ionutzxxx

Ea sa dezvirginat numai in 2-3 luna asta,dar ei nu ii venise de luna trecuta ciclu.multumesc pentru raspuns

din 8 feb 2012 01:55 de ExoticDream

Defineste, te rog, ce inseamna "NU AVEM BANI". Prin asta intelegi: a) venitul este mai mic decat chiria + intretinerea + energia electrica + Internet + cablu TV sau b) venitul este doar UN PIC mai mare decat suma de mai sus? In primul ...

Re: Banarea userului mamintors12

din 8 feb 2012 01:35 de ExoticDream

Vom rezolva chestiunea cat de curand. Pana una-alta, sunt si eu de acord cu tratamentul propus de Arayas: ignorarea/tratarea cu indiferenta. Posturile ii vor fi oricum sterse si, la fel ca in alte cazuri, lucrurile se vor limpezi de la sine. Cum ...

Re: S.O.P.A

din 8 feb 2012 00:21 de dorinda

Tocmai ce-am descarcat un film de pe thepiratebay.....:D.... Astia cu drepturile lor de autor chiar cred ca se pot pune cu hackerii? Li se pare!

din 8 feb 2012 00:12 de Arayas

Orice distractie are un pret. Ca si lipsa de educatie sexuala. Nu are ce face decat sa vorbeasca cu maica-sa si sa-i spuna bucuria. Nici un medic nu-i face nimic (avort) fara acceptul parintilor. Nu exista nici o pastila magica sau alte ...

din 8 feb 2012 00:03 de Arayas

Banat, nebanat, ignorati-l total si va merge in alte parti sa-si verse mizeriile.

Re: S.O.P.A

din 7 feb 2012 23:54 de Arayas

Internetul a devenit de mai putin de 10 ani noul loc de bussiness la nivel global. Nu cred in scenarii apocaliptice, gen mail cu bani sau plata pe fiecare bit. Nu userii sunt cei care au un cuvant de spus, ci mega-companiile. Ei NU vor reducerea ...

AJUTOR! Gravida la 14 ani

din 7 feb 2012 23:29 de ionutzxxx

Am o cunostinta de sex feminin.Are 14 ani,sa dezvirginat pe data de 2 luna asta dar problema ca nu a venit ciclu nici luna trecuta trb sa ii vina de data de 26 a fiecarei luni si nici luna aceasta nu a venit.ce e de facut,daca se poate fara medic ...

Re: Egoista sau nu?!

din 7 feb 2012 23:23 de Arayas

Sa intelegem ca el nu vrea asta? In principiu e frumos sa te inchizi si o luna in casa cu cine vrem noi, dar numai daca asta e planul comun. Daca el vrea altceva...e naspa, ca-l sufoci. Daca are numai o zi libera pe saptamana cred ca nici el ...

Egoista sau nu?!

din 7 feb 2012 23:05 de Melisa

Sunt egoista sau am dreptate cand il tin acasa in singura lui zi libera din saptamana ? Asta se intampla o data la cateva saptamani bune.. dar :mellow: nu sunt sigura daca gresesc ..(?)

din 7 feb 2012 23:01 de dorinda

Daca are IP dinamic degeaba il baneaza....

Re: Ce sa si faci cand te plictisesti?

din 7 feb 2012 22:51 de dorinda

Da! Era penala! Chiar daca facea misto, tot era mai finuta decat teribilistul care se incapataneaza sa-si faca prezenta pe forum desi n-are nimic interesant si inteligibil de spus....

din 7 feb 2012 21:25 de tenshi

Va rog nu puteti intr-un fel sa ii dati lui mamintors ban pe ip? Ca asa daca ii banati conturile isi poate face cu sutele...

din 7 feb 2012 18:32 de mamintors201

sa mori tu!?

Re: Am ejaculare retrograda/atlceva?

din 7 feb 2012 15:22 de Arayas

Imi pare rau pentru problema ta, dar nu te astepta ca un forum sa-ti ofere raspunsuri strict medicale. Suntem useri normali ca si tine. Acum nu trebuie sa te astepti sa-ti raspundem la chestii mai rar intalnite. Daca e o problema comuna de genul: "am ...

din 7 feb 2012 11:45 de Arayas

Cat ar fi intelegerea de mare, generatiile diferite locuind in acelasi spatiu nu au viitor. Nu vorbesc numai de solo, vorbesc si de familiile noi intemeiate care aleg sa locuiasca cu unii dintre parinti. Clarificare: 1. daca ne cramponam de faptul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 120 din 3731
«   1 ... 117   118   119   120   121   122   123 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare