Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cele mai crazy locuri / ipostaze in care ati facut sex din 10 feb 2012 11:18 de simosimina
da...a fost foarte misto. Acum nah...si locul era perfect...pacat ca de 2 ani au inchis acea locatie (era undeva deasupra orasului, unde erau multe vii...unde puteai urca cu masina si era un loc acolo perfect)... mi-e dor sincer:) Acum cu politia ...
Re: Nu vrea sa-si recunoasca copilul ! din 10 feb 2012 10:12 de mamintorslat
clitorel ia-te mai bine de fund decat de forma.
o ajuta fix pix metodele de contraceptie pe biata gravida. cat despre avort, tu ai idee ce inseamna un avort pt. sanatatea fizica si psihica a unei femei?
sfaturile tale sunt de kko.poate e mai ...
Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani din 10 feb 2012 08:57 de ionutzxxx
multumesc pt raspunsurii
Re: Cele mai crazy locuri / ipostaze in care ati facut sex din 10 feb 2012 07:28 de Psyche
ehehe. uite un nou membru cute. welcome on board!
Re: Nu vrea sa-si recunoasca copilul ! din 10 feb 2012 06:42 de kinderbueno
urasc sincer astfel de barbati lasi si inconstienti :wacko:
pe tine nu pot decat sa te apreciez pentru curajul tau de a avea copilul acesta, desi banuiesc ca nu a fost planuit.
apreciez femeile care fac lucrul asta si nu isi arunca copiii la ...
Re: Ce parere aveti: Un om sanatos psihic nu poate iubi mai mult de doi ani! din 10 feb 2012 06:13 de kinderbueno
mi se pare o tampenie(!)
eu cred pur si simplu ca daca o relatie nu mai merge dupa ceva timp este probabil pentru ca ai ajuns sa te cunosti cat de cat cu partenerul/partenera si ti-ai dat seama ca de fapt nu aveti puncte comune la fel ca la ...
Re: Cele mai crazy locuri / ipostaze in care ati facut sex din 10 feb 2012 05:34 de kinderbueno
haha :lol:
in parc.
din pacate era frig :lol:
s-a intamplat cam anul trecut pe vremea asta.
in fine, nu era zapada, dar era super frig.
eram la constanta si pe la 11 seara ne-am hotarat sa iesim afara sa fumam o tigara si sa ne plimbam prin ...
Re: Pharmatex... impotriva sarcinilor? din 10 feb 2012 05:25 de kinderbueno
capsule(?)(!)
mai degraba ovule, in fine...:mellow:
eu am folosit, dar din alta gama.
se numeau contracept m, la pret este asemanator ca pharmatex-ul asta de care zici tu.
daca vrei parerea mea...nu sunt bune.
adica eficiente sunt, asta in ...
Black zone..... din 10 feb 2012 03:03 de ExoticDream
Exista in ultimii ani in mod sistematic o perioada fatidica, tulbure, otravita, in care se remarca un numar de teribile minime locale (8 daca am socotit corect), la atingerea carora ai vrea sa te afli oriunde cu exceptia a ceea ce se numeste "the ...
Re: Ce parere aveti: Un om sanatos psihic nu poate iubi mai mult de doi ani! din 10 feb 2012 02:53 de Melisa
Psihologii spun asta, dar iti sustin argumentele , nu cred ca un om poate iubi doar 2 ani , daca ar fi vorba de " a fi indragostit" , as intelege intr'un fel sau altul , pentru ca deodata ce stai zi de zi cu persoana iubita..ani intregi nu mai ...
Re: Ce părere aveți...: din 10 feb 2012 02:37 de ExoticDream
:alien::alien::alien::alien::alien::alien:
Sustin aceasta idee, iubirea de o viata sa cea care se intinde pe multi-multi ani poate exista daca cei doi sunt fiinte cu caracter puternic, dorinta de a invata si o droaie de imaginatie. Dupa parerea ...
Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy? din 10 feb 2012 02:15 de ExoticDream
De acord.
Eh..., aici este alta poveste. Vorbim de prioritati, intr-adevar. Nu stiu altii cum sunt, dar eu as renunta destul de usor la partea cu capuccino si iesirile sistematice in oras, precum si la shoppingul excesiv, insa nu as putea ...
Re: Cele mai crazy locuri / ipostaze in care ati facut sex din 10 feb 2012 01:45 de ExoticDream
Mie imi suna incitant.... si nu 100% periculos daca tragi pe dreapta cand lucrurile se incing binisor... Si mai interesanta pare ideea cu capota...., ca in filme!
:~*:~*:~*
Re: Gafele .. in pat. din 10 feb 2012 00:08 de dorinda
:lol::lol::lol:
15 minute de ras....
Re: Egoista sau nu?! din 10 feb 2012 00:03 de dorinda
Sau......il lasi sa-si faca de cap, ii canti in struna cand vine beat acasa si a doua zi cand mahmureala e in toi, ii faci capul calendar:devil::devil::devil:.....si urmatoarele 2-3 zile ca sa-i demonstrezi ca n-ai uitat. Dupa care astepti ...
Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani din 9 feb 2012 23:11 de simosimina
"civilizatie" pe dracu`... tu expui problema aici ft trist...adica pot deduce ca in cativa ani asa ne vom "creste" si noi odraslele...?! Sunt dezinformati, needucati, prosti, inconstienti & Co datorita parintilor! ei sunt de vina...si nu inteleg ...
Re: Gafele .. in pat. din 9 feb 2012 22:40 de ThT
:lol: Ma mir cum de nu au mai aparut intrebari precum"raman inasarcinata daca inghit sperma?" sau "raman insarcinata de la sexul anal?".Inainte erau zilnice.
Re: Gafele .. in pat. din 9 feb 2012 22:37 de Arayas
Ar fi bine, dar nu e. In xxx femeile nici nu conteaza daca mai au pi*da sau nu. Direct la kaka!
Si cum se stie, arsu' la kaka nu face bine evolutiei demografice deci e bine ca oricum suntem prea multi!
Re: AJUTOR! Gravida la 14 ani din 9 feb 2012 22:35 de Arayas
Se poate intampla ACUM. Maine. Oricand. Daca maine China arunca pe burse toate rezervele in dolari pe care le strange de 40 de ani, s-a dus dracu' dolarul in 5 minute. Restul monezilor intr-o zi. Dar se pare ca nu mai e nevoie, deja o rezolva ...
Re: Gafele .. in pat. din 9 feb 2012 22:32 de ThT
Fac si ei ce vad in filmele xxx.:lol:Cam asta e scenariul pe acolo...
Pagina 118 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |