Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Egoista sau nu?!

din 10 feb 2012 23:02 de Arayas

Calmeaza-te, nu la tine ma refeream. Eu vorbeam de femei...in general. Dupa teorema feminina: "pasul 1 - am gasit barbatul perfect. pasul 2 - cum il schimbam?" Si ca paranteza, nu agreez, inteleg, tolerez, excesul de alcool, violenta sau ...

Re: Cândva prieteni...

din 10 feb 2012 22:55 de Arayas

Deci cum spunea topicul? Candva prieten? Hmmm, eu nu cred in asta. Dar asta sunt eu. Am prietene foarte bune, discutam orice, primesc si cer sfaturi foarte intime. Dar undeva....in istoria noastra, a existat cel putin un act sexual. Prima data ...

din 10 feb 2012 22:28 de madaliiina

Si daca vrei,nu prea ai ce sa-i faci.Nu te mai agita...

Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 10 feb 2012 22:16 de Arayas

Asta daca nu-l lasa pe al mic in gara, cum a facut ma-ta cu tine! Apropo, in gara ai fost abuzat prima data? Te mai doare backdoor-ul? Sau ti-a trecut cand te-ai tratat de hemoroizi cerebrali?

din 10 feb 2012 21:33 de Arayas

Pe ieseni i-ai intrebat daca sunt mandrii cu tine?!? Ca ma cam indoiesc... Kinder, nu-ti mai bate capul. Mai exista si filme de-astea alb-negru care sting lumina in tot cartierul cand isi dau husa jos. Lasa-le in pace. Relatia ei va dura ...

din 10 feb 2012 20:36 de Mada_mary25

ok,ms pt sfaturi.:.:D

din 10 feb 2012 20:23 de kinderbueno

nu a zis nimeni ca ai 15 ani, problema ta e ca nici macar ca o copila de 15 ani nu gandesti, pana si alea sunt mai dezinhibate si mai dezvoltate la minte ca tine. nu te mai ataca, pentru ca tu esti cea care a venit aici cerand sfaturi. la ce bun sa ...

din 10 feb 2012 20:01 de ThT

Din prostie..

din 10 feb 2012 19:49 de Mada_mary25

asta a fost acum mai bine de 2 luni.acum nu mai am nevoie de sfaturi din partea nimanui.:rolleyes:

din 10 feb 2012 19:47 de SebySeBitza

Asta e ce ai zis tu prima oara, si mai intrebi daca ai cerut cuiva sfaturi? Ai venit aici din lipsa de ocupatie?

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 10 feb 2012 19:46 de Mada_mary25

blablabla...ti-am cerut cumva sfaturi? e problema ta ce fac in intimitate cu sotul meu? poti fi sigura ca ne iubim asa cum trebuie sa se iubeasca un barbat si o femeie, asa ca nu-mi veni cu lectii de sex, ca n-am 15 ani:lol: Ce fac ma priveste ...

din 10 feb 2012 19:19 de kinderbueno

doamne cate am putut sa citesc pana acum aici :blink: doamna matura, care stie tot, te-ai nascut in jungla? au dreptate unii ca esti limitata(!) cum poti spune tu ca (virgula) casnicia ta este perfecta cand tu nu ai experimentat o gramada de ...

din 10 feb 2012 18:16 de mamintorslat

da madalina sa nu incerci sa fie niciodata prietena cu unu' decat daca are cercel in urechea dreapta... fereasca dumnezeu sa ajuti sau sa fii ajutata de un baiat...sigur are el un interes ascuns..cel mai bine e sa ai cateva tipe cu care sa fii ...

Re: Fata-n fata cu... moartea?!

din 10 feb 2012 18:03 de angelboxy

eu am trecut de 2 ori pe langa moarte(la 18 ani) si multumesc celui de sus ca am scapat cu viata si sanatos, am facut fata cu greu, incat miau iesit fire albe in cap, eu am invatat sa fiu mai atent si sa imi pretuiesc viata, parinti si sa nu uit de ...

din 10 feb 2012 18:03 de mamintorslat

il faci de ras un pic ca merita...e clar ca e/era imatur daca s-a ajuns la situatia prezentata de tine:ok:

Re: Pharmatex... impotriva sarcinilor?

din 10 feb 2012 16:30 de Mada_mary25

Sfatul meu e sa lasi prostiile astea de ovule, capsule, foite sau alte dracii...nu sunt foarte eficiente si daca intr-un an scapi fara sa ramai gravida,clar esti o norocoasa! lasa ideile preconcepute si du-te la un cabinet de planning sa-ti ...

Re: Egoista sau nu?!

din 10 feb 2012 15:35 de dorinda

Tu ma confunzi cu genul de femeie autoritara careia ii face placere sa-si tina partenerul sub papuc. Eu vad o relatie ca pe un "dresaj" reciproc: el sa-mi arate ce si cum ii place lui si invers, sa ne toleram defectele si cand este cazul, sa ...

Fata-n fata cu... moartea?!

din 10 feb 2012 15:14 de kinderbueno

m-am hotarat ca astazi sa impartasesc cu voi o experienta cam neplacuta pe care am avut-o in urma cu 2 saptamani... mi s-a facut foarte rau intr-o seara, cand tocmai atunci eram singura acasa, prietenul meu era plecat la munca... probabil din cauza ...

Re: Gafele .. in pat.

din 10 feb 2012 14:59 de simosimina

:lol::lol::lol::lol::lol: ft tare!

Re: Nu vrea sa-si recunoasca copilul !

din 10 feb 2012 13:55 de Arayas

Pulifrici, fund si forma, la propriu, esti tu. Chestiile normale au [u]fond[/u] si forma. Iar ai facut avort? Ti-am zis retardatule ca avort fac femeile, nu baietii! De data asta ce ti-ai mai scos, splina? Si tu cum mai gandesti? Se ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 117 din 3731
«   1 ... 114   115   116   117   118   119   120 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare