Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Sala NU afecteaza cresterea normala a penisu

din 19 feb 2011 18:48 de p3tru

Cea mai mare problema existenta pe toate forum-urile de pe net este aceea ca sunt anumite persoane care desi nu au habar de problema dezbatuta isi dau cu parerea chiar daca nu s-au documentat prealabil din surse ce pot fi certificate!!! Habar nu au ...

Re: Re: Re: Sangerari vagin

din 19 feb 2011 06:27 de shell

sa o intrebi daca sa simtit bine ... poate sa iritat cumva de la penetrare din cauza ca nu era lubrifiata cum trebuie... cand zici "acum dupa cateva luni de la acel moment" te referi la al doilea contact sexual cu ea de cand sia pierdut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati, c

din 19 feb 2011 06:02 de shell

liudka001 ... zine cate ceva despre cel pe care vrei sal seduci...fiecare om are viata lui si in functie de cum sia traito sunt lucruri care ne place si care nu ... daca stim ce il face fericit cat si trist pe partener te poti folosi de amandoua ...

Re: Re: Sani mai mari peste noapte?

din 18 feb 2011 20:44 de k

Poti sa raspunzi?nu iti convine nu raspunzi. Nu am sa inteleg niciodata romanul in viata mea,comenteaza altceva decat trebuie.Vezi acolo de viata ta si gata.Rezumati-va pentru Dumnezeu la ceea ce e esential. Razi ca proasta.Hai sa te trag de ...

Re: Re: Trucuri ca sa bei multa apa

din 18 feb 2011 16:39 de girls2

Hai ca aici ai zis-o:lol::lol::D

Re: Re: Cum imi cer iertare de la parintii mei ?

din 18 feb 2011 15:58 de USTUROI

Te duci frumos la gara si te legi de sine:.

Re: Spuneti-mi ce sa fac ? incotr-o s-o iau ?

din 18 feb 2011 15:44 de USTUROI

te mariti cu mine si te intretin eu:love::love:

Re: Trucuri ca sa bei multa apa

din 18 feb 2011 15:00 de dorinda

Da, bei ceai si stai pe buda toata ziua. Ba mai trebuie sa-i pui si indulcitor. Ai toate sansele sa dai in diabet.

Re: Re: Re: Harta betivilor: cat se bea in lume.

din 17 feb 2011 18:47 de Bozgoru

nu prea suntem tari.. tu zici ca suntem tari pt. ca ai auzit la tv ziare etc.. ca nu stiu ce haker roman a spart nasa fbi etc.. dasr astia sunt 5-10 oameni.. la 22 de milioane... fa un calcul:D

din 17 feb 2011 18:39 de dorinda

Daca zici ca matusa ta nu-ti da bani, cine are grija de restul? Haine, mancare, incaltaminte. Si apoi stiu ca elevii au alocatie. Nu e mare, dar tot poti sa faci ceva ea. Tatal tau a uitat ca are copil? Mama ta de ce nu vorbeste cu tine, o ...

din 17 feb 2011 15:00 de DoILookSexy

Nu, nu te marita de acum.. o sa regreti.. mai ales cu primul pe care il vezi. Daca zici ca nu vorbesti cu parintii tai, matusa ta nu iti da bani, incearca sa iti cauti un job.. pt varsta ta, asta daca stai intr-un oras mare si iti poti ...

Re: Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 17 feb 2011 14:33 de ThT

Cum naiba frate va apucati sa da-ti sfaturi unii care sunteti intr-o situatie mai rea decat el?Cum naiba il sfatuiesti sa joace jocuri pe pc si sa stea pe net in locul iesitului?Nu se va alege cu nimic doar cu niste ochelari de vedere. Intr-o ...

Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 17 feb 2011 13:21 de Laura94

La fel si la mine exact cam aceeasi poveste acum in prezent nu am prieteni,dar am rude care ma sustin(verisoarele,verii)cu care mai comunic dar eu m-am obisnuit singura asa gaseste-ti un lucru de facut vizioneaza filme,joaca-te pe pc counter strike, ...

Re: Singur cuc la 20 de ani...

din 17 feb 2011 12:49 de BBU

Faptul ca sustii tu ca ai fost de treaba si toti te-au aruncat inseamna ca nu ai educatie(ma refer de viata si sociala "maniere si comunicare"), e bine cum esti si-ti sugerez sa ramai bun si de treaba, dar incearca sa devii putin mai dur cu ...

Spuneti-mi ce sa fac? Incotro s-o iau?

din 17 feb 2011 11:59 de Laura94

Parintii mei sunt despartiti . Tata s-a recasatorit cu o alta femeie , iar mama e plecata in Italia (traieste cu un italian). Iar eu am ramas la bunici de la 11 ani dupa ce bunica mea a murit aveam 15 ani m-a luat matusa mea sa stau la ea... dar ...

Re: Re: Codex Alimentarius- adevarata

din 17 feb 2011 11:33 de Rolando

si imi amintesc de treaba asta cata campani i s-a facut la tv acum cativa ani ca toti oamenii trebuie sa consume sare cu iod neaparat si se cerea interzicerea celei neiodate auzisem si eu de asta....dar nu avem ce face,doar nu o sa stam nespalati ...

Re: Re: Harta betivilor: cat se bea in lume.

din 17 feb 2011 11:19 de Rolando

aici am avea concuenta serioasa cu majoritatea statelor lumii la hacking suntem tari...si aici sigur iti trebuie intelect :D

Re: Barbati, cum preferati sa fiti sedusi?

din 16 feb 2011 17:54 de BBU

In general barbatii tebuie sa seduca fetele, acestea trebuie sa arate bine si sa comunice. Nu cred ca exista nu stiu ce seductie la fete, poti flirta sa arunci niste vorbe gen ochi frumosi, par nu stiu cum ...in fine tu sti ce zici... iar la ...

Re: Se poate sa imi fie iubit de la amant ?

din 16 feb 2011 17:31 de dorinda

Esti fraiera pentru ca ai o relatie bazata pe sex. Nu ar fi fost mai frumos sa-ti faci un prieten care, chiar daca nu te iubeste, tot simte ceva pentru tine. Dar asta e, daca te mananca, trebuie sa te scarpini. Puteai totusi sa alegi un ...

Re: Re: Re: Re: Niste sfaturi mi-ar prinde bine...

din 16 feb 2011 12:52 de DaNNY_DiViNO

Stiu ce trebuie sa faci. Sa scapi de nesiguranta asta pe tine si atunci totul se va schimba in bine. :flowers: Nu te mai gandi la trecut.. ce a fost a fost si nu va mai fi..

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 121 din 1098
«   1 ... 118   119   120   121   122   123   124 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare