Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa ma indragoste din 23 feb 2011 20:38 de DaNNY_DiViNO
Gresit, la inceput vrei ceea ce visezi, insa realitatea este altfel.
Ce vrei de la partener se gaseste greu ? Dar ce vrei ? Esti sigur de ceea ce vrei ? Unde cauti si nu gasesti ? Partenerul ce vrea de la tine si nu primeste ? Impreuna ce ...
Re: Re: Despre Postinor - Lămuriri din 23 feb 2011 17:16 de MariaDea
Nu există nicio sarcină deja, întrebarea mea a fost pusă pentru a mă informa şi atât. Desigur că dacă aş fi fost deja însărcinată nu aş fi fost într-atât de tembelă încât să mă gândesc că mai pot rămâne încă o dată. ...
Re: Re: Avatar din 23 feb 2011 09:59 de USTUROI
Nu vreau sa imi pun asa ceva ca avatar si am pus numele asta pt ca inainte sa imi fac cont ma trimisese mama la cumparaturi si imi ramasese numele asta in minte:D
Re: Despre Postinor - Lămuriri din 23 feb 2011 08:03 de girls2
La ce trebuie Postinor daca exista deja o sarcina?Crezi ca mai ramai inca o data?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ma inseala ? din 23 feb 2011 07:29 de ioneliea
mai bine o parasesti daca vezi ca este rece.de obicei asa sunt persoanele care nu iubesc .si asta nu inseamna ca are pe altcineva.dac atasu nu vrea nu inseamna ca trebuie sa te trateze cu indiferenta.bafta
Ninge subtire peste suflet(e) murind(e)... din 23 feb 2011 01:53 de ExoticDream
Ciudata-i iarna asta cu ups and downs! Uneori acel permanent frig interior doreste adierea primaverii, ar fi o atmosfera mai putin bacoviana, insa gradele de sub zero au si ele partea lor... pozitiva, mai bine le simti mai mult pe ele decat... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2011 01:09 de ExoticDream
Ma indoiesc ca m-as impiedica de admiratie intr-o ciorba, cred ca trebuie un pic altceva pentru a-mi lua ochii... Este adevarat ca as admira un baiat care nu se jeneaza sa intre in bucatarie pentru mai mult de a-si lua o cafea sau un pahar cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 feb 2011 00:09 de ionutzxxx
atmosfera, intr-adevar e foarte importanta. si mai importanta e comunicarea dintre voi.. daca vezi ca sta si nu face nimic, ia-i mana si ghideaz-o. va intelege "aluzia".
legat de durere, ea trebuie sa stie ca doare, dar la fel trebuie sa stie ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2011 23:58 de lara92
atmosfera, intr-adevar e foarte importanta. si mai importanta e comunicarea dintre voi.. daca vezi ca sta si nu face nimic, ia-i mana si ghideaz-o. va intelege "aluzia".
legat de durere, ea trebuie sa stie ca doare, dar la fel trebuie sa stie ca ...
Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ? din 22 feb 2011 22:24 de drooz
simptomele tale sunt prea rapide ,dar ca sa te linistesti ar fi bine sa faci tot posibilul si sa iti ei un test de sarcina din aia 2 lei de pachet punei deoparte si in iti ei un test sau imprumuta ,si data viitoare fao cu prezervativ nu te juca cu ...
Re: Avatar din 22 feb 2011 21:19 de dorinda
Daca vrei sa-ti pui vreo capatana de usturoi, ar fi bine sa nu-l aprobe deloc. Un USTUROI ajunge, nu trebuie si al doilea de confirmare.
Re: Sunt bolnava sau sunt insarcinata ? din 22 feb 2011 14:04 de Randunik
poate ai probleme cu stomacul si de aceea te simti asa...simptomele unei sarcini nu apar asa repede.
Sunt bolnava sau sunt insarcinata ? din 22 feb 2011 12:24 de Andreea93
Pe data de 7 februarie am facut sex cu partenerul neprotejat (nu si-a dat drumul in mine) insa de la un timp am greturi si varsaturi ,greturile le aveam cam de o saptamana si varsaturile de duminica seara am inceput sa vars in continuu nu este ...
Re: Re: Re: Penis stramb! din 22 feb 2011 08:14 de mitibisi
am auzit j trebuie s dai cu fierul de calcat p penis..fierul tre s fie incins sau normal?:blink: a da si vroiam s v intreeb cv:cand penisul este curbat spre stanga, sperma iese fara nicii=o problema? scz de limbaj:-`
Re: Sunt prea geloasa pe fosta lui prietena ! din 22 feb 2011 02:04 de ExoticDream
Nu ai cum sa lupti impotriva geloziei retroactive, este un dat cu care trebuie sa traiesti. La inceput pare teribil, esti convinsa ca el inca se mai gandeste la fosta lui iubita, face comparatii (fie si involuntare) intre tine si ea, inclusiv la ...
Re: Cum sa ma calmez? din 22 feb 2011 01:52 de ExoticDream
Mie aceasta curiozitate nu mi se pare un defect daca nu depaseste o anumita limita. Pe masura ce te atasezi de cineva, este normal sa vrei sa stii mai mult despre acea fiinta, mai ales daca vorbim de niste sentimente de dragoste care incep sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 feb 2011 01:21 de ExoticDream
O curatenie mai merge, un spalat de mana la fel (tu n-ai fel de fel de accesorii pe imbracaminte?), foarte in viteza...., dar gatitul, cand sunt home alone, nu ma inghesui, sunt acceptabile un sandwich, o salata, un ou/cartof prajit, o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu are chef sa faca din 21 feb 2011 23:01 de dorinda
Nu e din ambitie prosteasca.
Sunt fete care, dupa ce au avut orgasm, nu mai pot sa mai continue. Iar daca el termina mai greu, e normal sa fie cam "plictisite".
Oricum, trebuie sa stea de vorba cu fata. Nu este normal sa fii atat de monoton ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 feb 2011 19:24 de baby
De multe ori sunt nevoita sa gatesc numai pt mine si ma dispera ca se aduna un morman de vase, apoi trebuie sa fac curatenie, sa spal...unele lucruri chiar si la mana daca sunt mai speciale....sa sterg prafu si tot ce mai e necesar intr-o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Esec.Prietena virg din 21 feb 2011 19:06 de USTUROI
Adevarat si asta dar e vina ei ca nu vrea lubrifiant si tot ea plange ca o doare da oricum incearca sa nu te opresti chiar daca o doare impingi tare si apoi incetul cu incetul durerea se transforma in placere:D
Pagina 119 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |