Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasi

din 9 feb 2011 19:24 de DaNNY_DiViNO

Stolojan a mai spus ca 'sunt semnale ca ne aflam pe muchie de cutit, exista un deficit din comertul exterior nemaiintalnit ca dimensiune, Romania nu a mai avut asa ceva in intreaga sa istorie, iar in acelasi timp datoria externa are deja o dimensiune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facultatea de

din 9 feb 2011 16:49 de baby

Zic sa te gandesti foarte bine inainte! Si eu sunt la DREPT:` Nu este deloc usor...trebuie sa iti placa....si neaparat trebuie sa te tii de invatat. Intra pe net si citeste cateva referate sau carti... Spre exemplu ia o carte de "Teoria ...

Re: Re: Re: #Asasinii Economici ai Romaniei

din 9 feb 2011 15:06 de J

Nimic din ce ai spus nu poate fi probat,de asta eu le consider speculatii. Referitor la ultima parte...Da,sunt de acord,Polonia avea cea mai stabila economie din Europa(cu toate ca avea imprumuturi inca din 2007,cand criza in Europa nu era).Dar de ...

Re: Re: Re: Lentile de contact!

din 8 feb 2011 21:57 de weed_adicted

solutia pentru lentile se numeste lacrimi false si se gaseste in real :D...eu am lentile verzi :)) si nu trebuie oftalmolog....pentru lentile , iti cumperi tu culoarea care iti place dar e greu pana te obisnuiesti sa le pui in ochi...bn eu mam ...

Re: #Asasinii Economici ai Romaniei

din 8 feb 2011 21:54 de J

Tot ce ai scris tu aici sunt pure speculatii.Numai numele lui John Perkins cat face))) Cine are cunostinte minime de economie,isi da seama cate nereguli/informatii nefondate sunt prezentate aici. E alegerea fiecaruia (in) ce crede,eu sunt de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problemaaa

din 8 feb 2011 20:56 de razaila

sincer mie cam rusine sa le zic parintilor de asa ceva.trebuie sa vorbesc cu tata :) doar nu o sa-i zic lu mama de asa ceva.:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2011 20:31 de Pasaroi_Cuminte

Nu, afirmatia era referitoare la linkul, pus de mine mai sus. La fel si omul este un animal (cica evoluat).La fel si omul simte frica. Ba mai mult, daca unui catel ii arati compasiune, la fel si el iti va arata compasiune. Tu, om daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Econ

din 8 feb 2011 01:33 de dorinda

O sa vreau autostrazi cand cainii vor umbla cu covrigi in coada. pana atunci, sunt destule lucruri mult mai importante ca o autostrada. Am avut o prietena internata la spitalul de boli infectioase din Iasi. Tu stii cum e? Horror! Au dus-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Asasinii Economic

din 8 feb 2011 01:16 de ExoticDream

Eu vreau autostrazi, cred ca suntem cea mai amarata tara "civilizata" in privinta asta, pana si macedonenii si bulgarii au tara brazdata de autostrazi, noi am ramas cu doua cioturi prapadite! Daca trebuie sa traversezi Romania cu masina, te apuca ...

Re: Re: Re: Re: Sunt

din 8 feb 2011 01:01 de ExoticDream

Du-te pentru ca nu ai ce pierde, vei afla (poate!) ce a fost in capul ei. Eu tot ma mai intreb daca ea simte ceva pentru tine fiindca prea era decisa sa faceti sex luni la ora X! Cati ani are? Dupa cum se comporta pare sa fi avut cativa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia...

din 7 feb 2011 23:22 de DRE

Opaa nu exagera :)) Nu suntem drogati :, Doar ne place verdele...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Generatia...

din 7 feb 2011 23:16 de weed_adicted

mah eu nu inteleg daca nu fumati trebuie sa postati aici ca sunteti cuminti nu fumati tigari si nu o sa va drogati niciodata? pe cine draq crezi rolando ca intereseaza ce nu o sa ajungi tu ? esti intr-un topic de drogati si nu te vrem ...

din 7 feb 2011 21:45 de Firentze

Da, dar avem o situatie cam aiurea...mai ales ca tata a decedat, iar acum se implineste jumatate de an, pomana, chestii de genul asta...

din 7 feb 2011 21:18 de DRE

Nu are de ce sa-ti fie jena :mellow::unsure: Continua tratamentul asa cum ti-a fost prescris.bineinteles ca nu e acelasi lucru daca renunti la crema si solutie.Nu conteaza pretul si faptul ca trebuie sa-i ceri bani mamei tale, conteaza sa scapi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Sunt

din 7 feb 2011 21:04 de DaNNY_DiViNO

ooo..stai ca nu e nici prima nici ultima care e in stare de asa ceva. Chestia e sa nu te umilesti mai mult decat trebuie. Daca apari plangand si milogindu-te in fata ei, nu o sa faci decat sa te ingropi mai rau.

din 7 feb 2011 16:53 de ursaru

E destul de antrenor Rednic incat sa reziste acolo si sa-si indeplineasca obiectivele.:)

Re: Re: Re: Par pe penis

din 7 feb 2011 00:33 de DaNNY_DiViNO

cand am zis ca o sa ii iasa par, nu am facut misto

Re: Re: Re: Par pe penis

din 7 feb 2011 00:30 de Machiavelli

Si tu te crezi justitiarul Chuck Norris? Hai bey vere intra in topic si raspunde subiectului deschis...daca dadeai si un raspuns tipului cu problema aveai tot respectul meu :ok:

Re: Re: Par pe penis

din 6 feb 2011 23:47 de viorel89

danny din cate vad omul a cerut o parere ca nu stie ce se intampla daca nu esti in masura sa ai raspunzi asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de om :cat:

#Asasinii Economici ai Romaniei

din 6 feb 2011 23:13 de DaNNY_DiViNO

“Asasinii economici sunt profesionisti extrem de bine platiti care escrocheaza de miliarde de dolari, tari din intrega lume. Ei redirectioneaza bani de la Banca Mondiala, de la agentia SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID) si de la alte ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 124 din 1098
«   1 ... 121   122   123   124   125   126   127 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare