Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: O problema din 31 ian 2012 20:45 de DRE
Fa-ti un abonament la kangoo jumps si incearca sa te duci zilnic sau cat de des poti.Nu numai ca o sa slabesti mai mult decat daca ai face aerobic sau fitness, dar iti vei si modela corpul frumos.
Re: din 31 ian 2012 20:40 de DRE
Eu sincer... da. Asa cum ar face si el daca nu ar fi multumit.
Re: Ce sa fac si ce nu la prima intalnire (baiat, 16 ani) din 31 ian 2012 20:30 de DRE
Daca poate. :mellow::unsure:
Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy? din 31 ian 2012 20:28 de DRE
Eu m-am mutat de aproape o luna singura...pentru mine a fost un moft, nu neaparat ptr a intra in randul lumii dar vroiam sa vad cum e sa locuiesc si singura.Tot acasa la ai mei era mai bine...acuma stau la bloc :unsure::x
Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy? din 31 ian 2012 19:47 de Psyche
Nu stiu daca e neaparat o chestiune de intimitate. Spre exemplu, din punctul asta de vedere, ai mei au respectat-o pe a mea inca de cand am dat primele semne de sfiala adolescentina. Imi accepta orarul, de la trezit cu noaptea in cap pentru ...
Re: Magneziul :-? din 31 ian 2012 18:13 de baby
Magneziul nu ingrasa
Re: Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy? din 31 ian 2012 15:31 de tenshi
Eu cred ca este o necesitate deoarece parinti nu ne pot da bani si sa aiba grija de noi pe vecie. Va veni timpul cand ei nu vor mai fi iar noi, cei care stam acasa la ei, suntem invatati sa ne dea totul pe tava(facut curatenie, mancare, spalat haine, ...
Re: din 31 ian 2012 15:18 de tenshi
Hmm, daca la tine sexul face totul am urmatoarea intrebare:
Daca este super bun la pat dar in rest nu te atrage asta te face sa te indragostesti de el?:blink:
Re: Compromisuri pentru armonia in cuplu? din 31 ian 2012 10:58 de Psyche
nu mi se pare normal sa incerce sa obtina ce isi doreste in afara cuplului. mi se pare normal sa paraseasca cuplul si nu printr-un compromis .. ala ca eu plang si te implor sa nu, tie ti se face mila si o mai lungim o jumatate de an.
consider ...
Re: Compromisuri pentru armonia in cuplu? din 31 ian 2012 07:55 de dorinda
Compromisul trebuie negociat (dur), altfel se ajunge in situatia in care unul intotdeauna va ceda, iar celalalt va considera ca asa e normal. In rest, singurele compromisuri "adevarate" pe care le-ai mentionat sunt cele legate de sexul oral si ...
Re: Magneziul :-? din 31 ian 2012 07:20 de dorinda
Mananca multe fructe si legume, lasa fast-food-ul, dulciurile si alte prajeli pe care le face mama ta si n-o sa mai ai probleme pe viitor.
Compromisuri pentru armonia in cuplu? din 31 ian 2012 02:37 de ExoticDream
Suntem entitati diferite; chiar daca 'ne adunam" atunci cand ne asemanam, niciodata nu vom ajunge sa fim identici (si nici nu ar fi de dorit, ne-am plictisi teribil!). In aceste conditii, avand gusturi si pasiuni mai mult sau mai putin diferite, care ...
Mutarea de acasa - necesara sau doar trendy? din 31 ian 2012 02:14 de ExoticDream
Sa zicem ca ati terminat cu scolile si ati reusit sa va gasiti un job cat de cat acceptabil. Sa mai zicem ca nu sunteti in acel moment implicati intr-o relatie de cuplu sau sunteti, dar relatia nu este atat de avansata incat sa se puna problema ...
Re: din 31 ian 2012 02:04 de ExoticDream
Pana la urma, intr-o relatie, consideri ca sexul este elementul de baza? Daca ti-ar placea din mai toate punctele de vedere un baiat, dar ai constata ca la pat nu este versat (desi s-ar putea perfectiona in timp), l-ai ...
Re: O problema din 31 ian 2012 01:56 de ExoticDream
Asa este, am patit-o si eu, entuziasmu-i mare inainte sa-l ai si cateva zile dupa, apoi... te obisnuiesti cu ideea ca este mereu acolo si te lenevesti...
Daca timpul nu-ti permite sa te apuci de un sport, macar practica mersul pe jos in ...
Re: BTS de la sex cu o prostituata? din 30 ian 2012 22:25 de mamintors12
we baiete da' n-am prea inteles de ce vrei tu neaparat sa mergi la un doctor...n-ai pomenit nimic de vreun simptom...
anyway, daca ti-e frica sa nu faci sida:))) nu arunca cu bani in doctori asa din tzeava...vaz ca ai 18 ani, banuiesc ca nu te dau ...
Re: Tableta vs Laptop din 30 ian 2012 21:37 de SebySeBitza
Laptop, tableta daca o scapi si o farami iti dai pumni in cap...laptop for sure:)
Re: Metode eficiente de slabire din 30 ian 2012 21:28 de miau1112
aceeasi problema am avut'o si eu...dar mi'am facut regimul meu...si am slabit in cateva luni 14kg pe care nu le'am mai pus inapoi....de aproape 2 ani ma mentin...daca ai ambitie de la dulciuri,nu e greu:ok:
Re: BTS de la sex cu o prostituata? din 30 ian 2012 21:08 de vasi837
daca ai luat ceva nu poti sa sti momentan.
primul lucru care trebuie sa il faci este sa mergi la un medic dermato-venerolog. o consultatie costa intre 80-100 lei (in functie de medic) ; in functie de aprecierea medicului o sa primesti un diagnostic ...
Magneziul :-? din 30 ian 2012 21:01 de miau1112
buna!!:* am o nelamurire in legatura cu magneziul...acum cateva zile am avut ameteli,dureri in zona urechilor,oboseam knd urcam 10 trepte etc...i'am spus mamei si mi'a dat sa iau magneziu...vreau sa va intreb daca are de'a face cu ingrasatul?pana pe ...
Pagina 125 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |