Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ajutor!!!! din 30 ian 2012 17:16 de Psyche
adica menstruatie peste sarcina? dat fiind faptul ca esti la menstruatie, e un fenomen cam rar. deci daca ti-a venit menstruatia nu ar trebui sa-ti fac griji pentru data de 13. plus ca, la fel cum ai zis tu, a fost o incercare de sex, nu sex ...
Re: ajutor!!!! din 30 ian 2012 11:25 de Psyche
ai afirmat menstruatie prima oara .. menstruatie inseamna eliminarea tesutului spongios care alimenteaza potentialul fetus in primele saptamani/luni de sarcina. acum, iti poti face un test de sarcina ca sa te linistesti .. desi "incercare" ...
Re: Amanta pentru barbatul meu din 30 ian 2012 00:20 de mbogdan01
foarte proaste sfaturi dati voi aici...in loc sa ii spuneti sa lupte pentru casnicia ei voi nu stiti cum sa i-o stricati!fata draga,daca nu poti nicicum sa suporti,apeleaza la un psiholog dar cu siguranta si el iti va zice sa scapi de povara si sa ...
Re: Baieti...intr-o relatie preferati o virgina sau o versata? din 29 ian 2012 20:52 de simosimina
nu stiu daca ai ales o definitie corecta pentru versata in cazul asta....in opinia mea, versata inseamna o fata care umbla cu multi (evident se culca cu ei), se foloseste de banii lor...adica mai mult o tarfulitza.
Insa daca fata nu mai este ...
Re: S.O.P.A din 29 ian 2012 20:39 de simosimina
stai linistit...ca nu ajung sa faca nimic! Deja lumea s-a "miscat" in privinta asta de cateva saptamani bune...
Re: ajutor!!!! din 29 ian 2012 19:47 de maryellla
mie frica si de acea incercare de pe 13 cand eram in perioada fertila..... sangele e mai inchis la culoare cel care vine cu urina, asemanator daca nu la fel cu menstruatia.....
Re: din 29 ian 2012 19:40 de Psyche
pentru ca sunt de parere ca daca sexul nu e grozav, toata iubirea, sau ma rog, pseudoiubirea in cazul meu - pana atunci- se cam duce dracu.
Re: ajutor!!!! din 29 ian 2012 19:37 de Psyche
interesant asa .. punctuatia ar fi facut povestea si mai interesanta. noi nu suntem medici sau house( eu cel putin nu:, poate mai sunt pe forum) dar iti pot spune teoria mea cu privire la situatie. daca ai avut menstruatia in 26 inseamna ca cele ...
Re: din 29 ian 2012 19:11 de ExoticDream
Mi se pare interesant sau un pic ciudat ca tu, ca fata, consideri ca sexul, inaintea altor "detalii", te-ar face sa te indragostesti de cineva. Eu ma aflu cumva de cealalta parte a baricadei, crezand ca sexul este un lucru extrem de intim la care ...
Re: din 29 ian 2012 16:12 de Psyche
parerea mea e ca se nasc crushuri din tot felul de detalii de felul asta la orice pas. crushuri, fantezii sau pura admiratie pentru cineva de sens opus. acum, cred ca totusi, in initierea unei relatii intervine, sau cel putin asa e la mine, o ...
DE CE ne-am indragostit? - o intrebare fara sens? din 29 ian 2012 06:10 de ExoticDream
Intr-o zi oarecare faci cunostinta cu o persoana de sex opus, sa o notam cu X. Stati un pic de vorba, iti plac unul sau doua sau trei.... sau mai multe detalii in privinta sa, trece un timp in care ajungi sa-l cunosti mai bine si la un moment dat ...
Re: Ciudatenie din 28 ian 2012 23:39 de Michel
Re: S.O.P.A din 28 ian 2012 11:30 de dorinda
Scart! E problema lor. Nu ofera beneficii, renunt la ei. Desi petrec ore bune pe internet, nu sunt dependenta si ma pot descurca foarte bine si fara el! Am trait multi ani fara asa ceva, iar pentru referate ( elevii din ziua de azi se vaita ca ...
Re: Ciudatenie din 28 ian 2012 11:14 de dorinda
Cu o asemenea atitudine nu rezolvi nimic. Cand vine vorba de femei, intri in depresie si devii frustrat, iar pentru asta te rog sa consulti neaparat un psiholog. Oricat de urata ar fi situatia, nu trebuie sa fii chiar atat de disperat. Sunt ...
Re: S.O.P.A din 28 ian 2012 09:03 de SebySeBitza
Asta stiu si eu, dar, doar autoritatile au acces la informatiile astea din cate stiu, cum ar fi sa stie toata lumea cum te cheama adresa completa etc. Una e sa stie autoritatile si numai autoritatile, alta e sa stie toata lumea. Tie ti-ar conveni?
Re: S.O.P.A din 27 ian 2012 23:08 de Pasaroi_Cuminte
Pai abonamentul la providerul de internet , reprezinta taxa pe care o platesti , pentru ca acel provider sa-ti faca legatura fizica cu reteua internet.Atata tot.
PS: Referitor la email: Ti se pare strain faptul ca cineva sa-ti dea ceva gratis , ...
Re: Ciudatenie din 27 ian 2012 22:55 de greatexpect
Ce frumos le zici. Dar totusi e prea mult efort si, sincer, suna a Horia Brenciu, adica penibil si fals. Nu as putea face ce propui tu. Nu sunt un asemenea tip. Mi se pare caraghios. Lucrurile pentru mine sunt simple. Ma comport asa cum sunt. Nu sunt ...
Re: S.O.P.A din 27 ian 2012 22:07 de SebySeBitza
Dar tu iti dai seama ca cei din gimnaziu,liceu,colegiu au cate 2,3 referate pe saptamana, voi va dati seama cati bani ar baga aia? Cum ar fi sa platesti Messengeru cu abonament, o mare prostie, nu va imaginati cum ar fi internetul fara muzica,filme ...
Re: S.O.P.A din 27 ian 2012 20:07 de SebySeBitza
Ba tu esti incuiat la minte ma? Internetul inseamna libertate, daca e cenzurat unde e libertatea? Daca nu poti asculta muzica,sa te uiti la filme si sa vezi ce e nou, cum iti dai seama de noile aparitii sa zicem jocuri ca alea nu prea apar la TV sau ...
Re: Metode eficiente de slabire din 27 ian 2012 18:16 de Psyche
evita carbohidratii in primul rand si mananca mai multe proteine. redu mesele ca nu se intampla nimic, fa putina miscare seara toata viata ta si o sa fi bine.
Pagina 126 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |